Det här tycker kunderna
Het is de eerste keer dat ik bij de Spoorwegboekhandel besteld heb. Er is een ruime keus aan spoorwegboeken, voldoende keus met betrekking tot modelspoor, het onderwerp waar ik in geïnteresseerd ben.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Spoorwegboekhandel voor tijdschriften, boeken en meer over (model)spoor trein - tram - metro
Kontaktuppgifter
Brouwhuisstraat 9, 3071 JE, Rotterdam, Nederländerna
- 0103040160
- contact@spoorwegboekhandel.nl
- spoorwegboekhandel.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
RAZENDSNEL
Ik had het artikel razendsnel in mijn bezit en ook de papieren waren dik in orde!
Versturen naar buitenland!
Als nederlander , woonachtig in Engeland is het sinds Brexit vaak lastig danniet onmogelijk om iets in de EU te bestellen en naar hier te kunnen laten versturen. Vaak zijn 2 zaken een probleem, of men kan niet betalen met gebruikelijke betaalmiddelen (alleen puur nederlandse dingen zoals een 'tikkie' of overschrijving etc), of de verzendkosten zijn erg hoog en gaat het vaak ook nog fout met extra douane kosten etc. In dit geval is mijn bestelling van Spoorwegboekhandel gewoon zonder problemen en onbeschadigd over gekomen voor een redelijk bedrag. Het duurde ietsje langer maar dat is te verwachten met een internationale verzending. Bedankt voor de service!
Duidelijk geschreven
Duidelijk geschreven, je voelt de charme en nostalgie in de verhalen.
Zorg en aandacht
Snelle levering en het pakketje was erg goed verpakt. Bij het loshalen van de doos bleek het boek nog eens met zorg ingepakt in pakpapier. Na het uitpakken vond ik nog een briefje op hetboek met 'bedankt voor de bestelling.' Dat wijst op zorg en aandacht voor product en klant.
Magazine in heel goede staat
Magazine in heel goede staat, goed verpakt ,niks op aan te merken
alles prima
De verzending van post.nl is hopeloos
De verzending van post.nl is hopeloos. De dag van de bezorging regende het De ganze dag. De chauffeur had het pakje aan de voordeur neergezet , niet aangebeld , er is een slimme deurbel aan de voordeur . S avonds pakje opgehaald en gelukkig alleen de verpakking nat, tijdschrift is ok. Ik heb al honderd keren gemeld aan post.nl dat de chauffeur ,als het hekwerk opent is, moet aanbellen want dan is er altijd iemand thuis. Ook tegen post.nl gezegd ik betaal voor de verzending, dus ik ben de klant .....

Svar från Spoorwegboekhandel
De bestelling van het gevraagde is…
De bestelling van het gevraagde is keurig verzorgd en bezorgd.
De nieuwsbrief is duidelijk en heeft informatieve gegevens
Bedankt hiervoor.
Spoorwegboekwinkel: een zaak met echte aandacht voor je aankoop
Bestellen en afrekenen was eenvoudig, m'n bestelling snel ontvangen. Ik was blij verrast door de aandacht die mijn bestelling kreeg; bij ontvangst nogmaals mijn order op papier, in keurige envelop met op beide heel stijlvol het logo.
Op mijn bericht met een vraag over een tijdschrift kreeg ik snel reactie, met een heldere en duidelijke uiteenzetting over de kosten en vorm.
Ik vind het heel prettig zakendoen met de Spoorwegboekhandel, echt een fijne ervaring.
Goed en snel.
Een klein probleempje gehad , maar keurig en snel opgelost , bedankt daarvoor.

Svar från Spoorwegboekhandel
Excellent service and prompt international deliver
Excellent service and delivery in sending two books to the UK, items delivered as requested, nicely packaged and from an on-line order on 19 August, the package arrived on the morning of 24 August.
I would certainly order from Spoorwegboekhandel again for specialist Dutch/European titles not available from UK suppliers.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.