Fick återigen uppdatera med uppgifter…
Fick återigen uppdatera med uppgifter från bägge håll. Och dessutom allt det med mina beskrivningar av hur de är gäller alltid förstås, alltså beskrivna härundertill gäller FORTFARANDE OAVSETT ATT "SPIRUAL SUPPORT TEAM" hare "svarat" tom återigen här på vidare anmälan till Trustpilot har jag EJ VARKEN FÅTT MINA PENGAR TILLBAKA UTAN ENBART FAKTURAN HAR MAKULERATS PÅ KLARNA, FAST JAG HAR EJ FÅTT NÅGRA SOMHELST PENGAR OCH ÅTERBETALDA. ALLTSÅ vidare blåsning SAMT har "head of the customer service at spirual" john torres HELLER EJ SVARAT mig FORTFARANDE förstås. Ytterligare några dagar efter mitt svar till Trustpilot mejlat mig en john torres head of costumer service at spirual fast i hälsningsfrasen står det joan och därefter john. Hursomhelst han skriver att jag skulle bli som han kallar det för komprensering med att enbart återbetala och exakta summan för "varan" samt att sända mig och en gåva. Hursomhelst efter att jag svarar honom då samma dag som han mejlade mig alltså den 01.06.23 LÅTER HAN BLI ATT SVARA MIG HITINTILLS SAMT GÖR HELLER EJ DET SOM SAGTS BÅDE FRÅN DET HAN HADE SKRIVIT OCH VAD JAG HADE SKRIVIT. DESSUTOM INKLUSIVE SKREV HAN FÖRSTÅS HELLER EJ att SOM NORMAL Och RÄTTVISA VERKLIG KOMPENSERING UTÖVER att MAKULERA ALLA MÖJLIGA AVGIFTER SUMMOR VIA DERAS OCH QLIROS HÅLL, ÅTERBETALA ALLT JAG TVINGATS ATT BETALA DESSUTOM MER DÄRTILL INKLUSIVE FÖR ALL FANKENS BESVÄR PLÅGAN
de som hade varit skyldiga utsatt mig HAFT MINSTA INBLANDNING I ALLTOMKRING MIG för ALLT SKADAT PLÅGAT MIG skulle bli BÅDE ANMÄLDA OCH SPARKADE. Som sagt de är ju BEDRAGARE SVINDLARE KARTELLER LIGOR ORGANISERADE ETC
Obs! Som sagt Datumet gäller några år sammanlagt egentligen så finns inget datum att trycka på. Fast tvunget tryckte på något och valde att trycka på datumet då john torres "head of costumer service at spirual" mejlade mig för ett tag sedan.

Svar från Spirual