Spirekassen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Jeg bestiller blomsterfrø på hjemmesiden , allerede samme dag bliver pakken sendt , og jeg modtager pakken dagen efter. Jeg fik en lille gave med i min pakke , plus d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god vejledning og fra dag til dag levering. Jeg ringe for at få noget vejledning, inden for nytte dyr. Dette fik jeg samt at hun rigtig sød og venlig. Min levering kom dagen efter min bes... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

179 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Haveentuiast

Nem og hurtig bestilling - og er vild med bonusfrøene og de flotte frøposer. Gode instruksioner. Kommer altid tilbage.

19 december 2025

Nååå Maria, TAK💚 Hilsen Christine

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meget fine æsker med frø

Meget fine æsker med frø, alt er smukt at se på og giver lyst til at komme i haven. Hurtig levering. Måske lidt dyrt...

18 december 2025

Svar från Spirekassen

Hej Malene, TAK for din anmeldelse💥 har du egentlig set vores varegruppe med lavprisfrø til kun 19 kr? https://spirekassen.nu/shop/140-fast-lav-pris/ Hilsen Christine

Fin service 🌺

Fin og omhyggelig indpakning 🌺
Glæder mig at give en julegave der kommer til at gro og blomstre til sommer.
TAK for god service , vh Ilse

15 december 2025

Svar från Spirekassen

Ilse, der er ikke noget som en grøn julegave. TAK for anmeldelsen. Hilsen Christine

Fin service

Fin service. God kvalitet.

12 december 2025

Hej Christian, TAK hilsen christine

Value for money🌷

Alle tiders spirer🌼
Jeg har aldrig haft andet end gode erfaringer med frø fra Spirekassen. Lynhurtig afsendelse af bestillinger, altid med gode dyrkningsvejledninger, og fornuftige priser!
Value for money🌸🩷

9 december 2025

Kære TVesterskov, TAK🌱Hilsen Christine

Tilbuds Frø

Nem bestilling, billig tilbudspris, hurtig levering. Pakken kom helt frem, og frøene var pakket fint ind. Rigelig med frø i poserne, til potterne og spandene i min baggård

4 december 2025

Kære Linda, hvor lyder det godt og TAK for din tilbagemelding. Hilsen Christine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som at få en lille gave.

Rigtig fint udvalg og hurtig levering. Sommeren må vise hvordan kvaliteten er på frøene, men indtil videre virker det som en kvalitetsbutik, der har gjort sig omhyggelig - selv med indpakningen. Dejligt at modtage pakke fra dem.

3 december 2025

Svar från Spirekassen

Hej Gitte, sikke en dejlig tilbagemelding. JA, vi gør os nemlig omhyggelige for at holde fagligheden højt og det ender i sidste ende med at kunderne får en super kvalitet🌱Hilsen Christine

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. God kommunikation undervejs og billige priser. Er også glad for jeres dyrkningstips.

1 december 2025

Svar från Spirekassen

Kære Inger, TAK for din tilbagemelding. Den går jeg retur med til teamet. Hilsen Christine

Altid godt

Har købt hos Spirekassen mange gange. Altid hurtig levering og fint pakket ind. Oftest vedlagt en lille pose gavefrø. Kæmpe anbefaling.

29 november 2025

Nååå Mette, TAK🎄 Hilsen Christine

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. God oplevelse. Køber gerne igen. Fin levering. Hurtig og fint pakket ind. Det var lækkert at pakke ud.

22 november 2025

Kære Rikke, TAK det siger jeg videre til teamet. Hilsen Christine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid frø drømme pakket pænt ind.

Altid en fornøjelse at modtage fra Spirekassen. Alt er gennemført og med genbrug af kasse og stadig pænt pakket ind. Glæder mig til endnu en sæson i haven med Spirer (i) kassen. Som noget nyt prøver jeg også vinterdyrkning 🌱🌱🌱🌱🌱Tusind frø tak

18 november 2025

Svar från Spirekassen

Kære Britta, TAK og JA vi forsøger virkelig at genbruge alt hvad vi kan. God fornøjelse med vinterdyrkningen🌱Hilsen Christine

God oplevelse

Hurtig levering og super fint indpakket. Konkurrencedygtige priser. Kan anbefales

5 november 2025

Kære Isabella, mange tak 💚 Hilsen Christine

Flot gavekort

Flot gavekort. Fine frøposer og løg.
Hurtig levering og omhyggelig pakket forsendelse.

29 oktober 2025

Kære Jonna, mange tak for den fine tilbagemelding. Hilsen Christine

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.