Don't know if I'm having a lucky spell, but this site seems to play well for me. I had made a series of withdrawals which transferred almost instantly. I managed to win a larger sum which did not go t... Se mer
Tried to take a withdrawal out a few weeks ago now it didn’t come through as I had to verify. Furthermore I verified waited another week still nothing. DO NOT DEPOSIT
Signed up a few days ago seems a great site tbf easy to navigate with a good selection of games, requested a withdrawal today, the other reviews over withdrawing are concerning hopefully payment goes... Se mer
biggest scam slots ive ever seen and ive been gambling 30+ years this site needs to be shut down. 1000 in 0 out over 2 week period its werid you get 1 bonus feature on slots every deposit its like the... Se mer
Lots of games BUT
Lots of games, just next to ZERO wins, cant play if you loose all your money that fast.
Stay away
Stay away! Wanted to withdraw 500 euro, but couldn't withdraw cuz as long as you have active bonuses, withdrawals are unable to be made. So in order to turn 160 euros of bonus into withdrawal cash, I had to roll 27k, as they told me on chat support. Don't get your money stuck on this scam site.
Like Pulling Teeth
Horrendous, stay away...or lose your dough...simple!!
Avoid another scamming casino
Avoid another scamming casino
Allow you to keep depositing then they restrict your account and make excuses up that they care a out you spending to much lol it’s a gambling site it’s what you do gamble they don’t like you winning they only want you to deposit please make a complaint to the gambling commission and get these sites closed down