Demoversjonene lar deg teste ulike RTP-rater før du setter inn penger. Veldig nyttig for å finne hvilke spilleautomater som passer deg best. Liten ulempe er at demosaldoen nullstilles hver sesjon. Lik... Se mer
Det här tycker kunderna
Dashboard elements rendered fully over my weak connection within roughly six minutes of starting. I accessed my account smoothly despite poor signal strength throughout. Interface stayed responsive du... Se mer
I watched my reels decelerate gently because each one stops at slightly different intervals. My balance grew from a small spin. The stopping action felt controlled. Each reel lands with clear separati... Se mer
The problem started at PayPal cashout screen: the payout button froze with debit card and duplicated the pending request. Casino page stayed stuck after another refresh.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sammenligning av nettkasino for norske spillere vurdert etter sikkerhet, betalingsmetoder, brukeropplevelse og vilkår.
Kontaktuppgifter
Viktig information
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Pengene kom aldri
x20 over knappen
x20 over knappen, x40 på bonussiden etter at jeg satte inn.
Spillutvalget var mye mindre enn det så…
Spillutvalget var mye mindre enn det så ut før registrering
book of Dead lå i søket men ville ikke…
book of Dead lå i søket men ville ikke åpne, bare grå skjerm
before the school run
before the school run, Front of my card upload — address proof appeared at Tue 17:32 only after I requested payout. Account history hid the next step at the payment step.
saldoen blafra mellom to tall etter…
saldoen blafra mellom to tall etter hvert spinn, umulig å følge med på hvor mye jeg faktisk hadde
Jeg satte en innskuddsgrense
Jeg satte en innskuddsgrense, men endringen slo ikke inn med en gang. En så viktig funksjon burde fungere umiddelbart.
Spillene forsvant fra favoritter over…
Spillene forsvant fra favoritter over natta, akkurat de jeg hadde lagra var borte og jeg måtte lete dem opp på nytt hver gang.
Barely any live tables open past…
Barely any live tables open past midnight. For a casino that puts it on the front page, finding a free seat waiting for the kettle was next to impossible.
Mobilversjonen frøs midt i…
Mobilversjonen frøs midt i gratisspinnene og måtte lastes inn på nytt
Fant ingen tydelig informasjon om hvem…
Fant ingen tydelig informasjon om hvem som driver siden
Jeg prøvde å spille på mobilen under en…
Jeg prøvde å spille på mobilen under en togtur, men spillet frøs to ganger. Måtte laste nettleseren på nytt, og hele økten ble ødelagt.
turneringstavla oppdaterte aldri…
turneringstavla oppdaterte aldri plasseringa mi, spilte i en time og sto fortsatt på samme plass som da jeg starta.
Historikken i kontoen viste feil beløp…
Historikken i kontoen viste feil beløp etter en innbetaling. Det ble rettet senere, men det ga meg ikke akkurat tillit.
The problem started at PayPal cashout…
Kontoen min sto plutselig i feil valuta…
Kontoen min sto plutselig i feil valuta etter en oppdatering, og saldoen så helt annerledes ut før jeg skjønte hva som hadde skjedd. Ikke gøy midt i en økt.
reloaden viste 25x
reloaden viste 25x, og først etter aktivering så jeg at bordspill telte 5 prosent
en time med blackjack og baren rørte seg knapt
dumt, men de hadde gjemt det godt
Kundeservice er visst bare en chatbot
Kundeservice er visst bare en chatbot, jeg skrev tre ulike spørsmål og fikk samme lenke tilbake hver gang, helt gagnløst.
uttaket har stått på vent i over ei uke…
uttaket har stått på vent i over ei uke nå
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.