Kæmpe stor anbefaling! Gode priser, hurtig levering, flot produkt og god indpakning
Företaget har svarat
Fremragende service/vejledning. Vores tilsendte varer er blevet det fineste resultat. Er taknemmelig for at de gør sig umage med produktet og pakker det så ansvarlig ind, når det skal fragtes.
Företaget har svarat
Rammerne var i rigtig fin kvalitet. Dejligt at passepartouten allerede var sat i rammen, så de ikke blev bøjede eller fik slået hjørnerne. Priserne var rigtig gode, og kundeservice svarede hurtigt på... Se mer
Företaget har svarat
Hurtig svar på spørgsmål på jeres hjemmeside og levering til tiden, men ramme var ikke helt pæn i det ene hjørne
Företaget har svarat
Specialrammer er en webshop der specialiserer sig indenfor produktion af rammer til billeder, plakat og lærred. I dag køber man plakater og kunst i alle mulige forskellige formater, og ofte er det svært af finde en standardramme der passer. Vi ønsker, det skal være nemt og let tilgængeligt for dig at købe en ramme i specialmål. Vores udvalg af rammeprofiler er derfor bredt og priserne er altid i orden – ellers giv os et kald. Vi hjælper dig med indramning af billeder i alle størrelser. Listeprofiler kommer typisk hjem fra Italien, hvor vi har udvalgt de flotteste til vores sortiment. Herefter bliver listerne skåret op i mål, og med håndkraft sat sammen til flotte rammer. Vi tilbyder dig rammer i høj kvalitet til fornuftige priser, Danmarks nok bedste kundeservice, og relativ hurtig levering. Har du specialønsker som du ikke kan få indfriet på vores webshop, så kontakt os telefonisk eller via email. Måske kan vi løse opgaven! Vi ses
Tjærebyvej 125, 4000, Roskilde, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Synes ikke at rammerne lever op til mine forventninger - kvalitets mæssigt.

Svar från Specialrammer
Nemt at bestille paspatou efter målskemaet.
Hurtig levering, meget omhyggelig indpakning, så selv store emner blev leveret skadefri.

Svar från Specialrammer
Rammernes kvalitet levede fuldt ud op til mine forventninger.

Svar från Specialrammer
Fik lavet en del passepartouts - det var bare det bedste pris der var at finde på nettet, og de leverede varer var på µm som bestilt.
Og så var der indpakningen - har aldrig fået en vare så flot indpakket!

Svar från Specialrammer
Flot ramme - den første jeg fik tilsendt var ikke pakket korrekt og glasset var knust. Fik hurtigt kontakt til hjælpsom medarbejder og fik tilsendt ny ramme på få dage.

Svar från Specialrammer
Virkelig lækkert produkt til en rigtig god pris! Fremragende kundeservice i forbindelse med en ændring i afsendelse. Stor anbefaling!

Svar från Specialrammer
God kvalitet til en fornuftig pris. Hurtig levering.

Svar från Specialrammer
Superflot i samlinger og overflade. Passpartout flot skåret og rammen leveret i robust indpakning.

Svar från Specialrammer
God service. Fik tilsendt ny ramme, da den første var skadet.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.