Specialklinik Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En god oplevelse med højt informationsniveau. Vi følte os trygge under indgrebet og der blev givet tydelige instrukser og informationer om tiden efter. Desuden oplevede jeg at der var hurtig respon... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

10/10 behandling der var styr på tingene, vi som forældre var i lige så trygge hænder som vores søn var. Han havde ingen smerte efterfølgende og har ikke mærket til hans omskæring på noget tidspunkt,... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Specialistklinik

Skrivet av företaget

Specialklinik Taastrup er en underafdeling af Kirurgisk Klinik Brabrand. Siden 1995 har klinikken tilbudt omskæring af drengebørn, og med stor tilfredshed fra kunderne har klinikkens læger foretaget tusindvis af omskæringer. Klinikkens gode rygte og kundernes anbefalinger har været afgørende for klinikkens fortsatte aktivitet gennem så mange år.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

28 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var meget glad for min søn fordi…

Jeg var meget glad for min søn fordi jeg har godt mærke at han har ikke grædt så meget som min sidste søn og græd totalt meget
blev omskæring et andet sted men på den her specielle klinik var jeg rigtig glad for det
Hilsen en glad mor

6 juli 2026

Hej Ala

Det glæder os at høre at din søn ikke havde smerter og alt er forløbet godt 😊

Venlig hilsen, læge Amin

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We live in Sweden (Malmö)

We live in Sweden (Malmö), and many of our friends recommended different clinics here. However, none of them offered circumcision under general anesthesia, which was very important to us. That is why we found this clinic and decided to contact them.

We received a reply very quickly and were treated in an extremely professional manner. We had several email conversations, and every single one of our questions was answered thoroughly. At no point did we feel ignored, unlike our previous experiences with clinics in Sweden.

Naturally, we were nervous before the procedure, but Dr. Amin and his entire team were incredibly professional, kind, and patient. They took the time to answer all of our questions until we felt completely comfortable and reassured.

The procedure went perfectly. Immediately afterward, our son had no pain at all and was even able to walk on his own. We were given clear aftercare instructions, and Dr. Amin also prescribed the necessary medication, which we were able to collect from a pharmacy located only about 100 meters from the clinic.

What impressed us the most was that Dr. Amin encouraged us to contact him at any time if we had any questions, concerns, or if any complications were to arise. This gave us tremendous peace of mind and made us feel genuinely cared for, even after we had left the clinic.

Today is the fourth day after the procedure, and our son has still experienced no pain or complications. His recovery has been going very smoothly.

Our experience clearly reflects Dr. Amin's skill, dedication, and compassion, as well as the professionalism of his entire team. We wholeheartedly recommend this clinic to any parents considering circumcision for their sons. We are truly grateful for the outstanding care and support we received throughout the entire process.

4 juli 2026

Tryg og professionel oplevelse

Tryg og professionel oplevelse
Hele vejen igennem god stemning og løbende information.
Både Amin og hans assistent er behagelige og omhyggelige.
Hurtig procedure og vores lille gut på 4 uger har ikke mærket det store til det efterfølgende.
Anbefaler klart klinikken.

2 juni 2026

Professionel og tryg!

Min søn på 4mdr blev omskåret d.04.05.2026 af Amin. Det var en god oplevelse og han havde ikke de store gener efterfølgende. Selve operationen var smertefri og hurtigt overstået. Både Amin og hans assistent var super dygtige og behagelige. Amin har derudover været super hurtig til at besvare spørgsmål på mail (indenfor få minutter!), som har været virkelig beroligende for os som forældre. Vi vil klart anbefale specialklinikken :)

4 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

10/10 behandling der var styr på…

Han havde ingen smerte efterfølgende og har ikke mærket til hans omskæring på noget tidspunkt, så vi har virkelig været glade for forløbet under og efter, og for valg af klinik ☺️

27 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og tryg oplevelse hos Amin

God og tryg oplevelse hos Amin. Høj faglighed og god info hele vejen igennem. Derudover, er Amin super hurtig til at svare. Vi fik en hurtig tid efter at have skrevet os op på venteliste.

21 maj 2026

Kære Tareq

Tak for din anmeldelse som vi værdsætter meget!

Kh Amin

Meget god behandling

Vi havde en rigtig god oplevelse. Alt i alt en positiv oplevelse, som vi varmt kan anbefale. 5 stjerner herfra.

19 april 2026

Mange tak for anmeldelsen ☺️

Meget nemt at book tid😁

Meget nemt at book tid😁
Fantastisk og dygtig læge og assistent samt god og grundig information mundtlig og skriftlig.
Og smerter fri operation.

8 april 2026

Tusind tak Faiga ☺️

God oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med klinikken, der udførte omskæringen af vores søn. Alt forløb helt uden problemer, og vi følte os trygge fra start til slut. Personalet var yderst professionelt, imødekommende og tog sig god tid til at forklare hele processen samt besvare vores spørgsmål.

Selve indgrebet blev udført med stor omhu, og opfølgningen efterfølgende var også meget betryggende. Vi oplevede ingen komplikationer, og vores søn kom sig hurtigt.

Vi kan varmt anbefale klinikken til andre forældre, der ønsker et trygt og professionelt forløb.

2 april 2026

Hej Jalle

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at i har været tilfredse med vores behandling og service ☺️

Vh Amin

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt gik bedre end forventet.

Alt gik bedre end forventet.
En meget nervøs mor der forestillede sig det værste.
Amin tog hånd om det og forklarede alt før, under og efter samt han svarede med det samme på SMS hvis man var i tvivl om noget efter behandling.

25 mars 2026

Kære Maria

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at i fandt vores service og behandling betryggende 😊

Venlig hilsen
Amin

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som dansk familie uden religiøs…

Som dansk familie uden religiøs baggrund var det vigtigt for os at finde den helt rette klinik til vores søns omskæring. Vi startede med en konsultation hos Amin på Specialklinik for at se omgivelserne og møde lægen, og vi følte os trygge fra første minut. Amin og hans sygeplejerske er utroligt dygtige, rare og professionelle. Vi har sat stor pris på den lynhurtige svarfrist på vores mange opfølgende spørgsmål, hvilket gav os stor ro i processen. En fantastisk oplevelse fra start til slut, som vi klart kan anbefale

6 februari 2026

Hej Philip

Tusind tak for jeres anmeldelse. Det glæder os at høre at i har følt jer trygge i vores behandling af jeres søn og vores korrespondance med jer før og efter. Vi er opmærksomme på at kommunikationen med forældre er mindst lige så vigtigt som selve behandlingen, så det er altid en prioritet hos os 😊

De bedste hilsener
Amin

Tryg og professionel behandling

Vores søn blev omskåret hos Amin for en uge siden. Vi havde en rigtig god oplevelse. Hele forløbet gik rigtig godt, og vi følte os trygge. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale klinikken. 😊

27 februari 2026

Mange tak ☺️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super flinke og super fint arbejde

Super flinke og super fint arbejde, de tog imod os professionelt og resultatet blev rigtig flot. Kan varmt anbefales 😊

6 december 2025

Svar från Specialklinik

Tusind tak for anmeldelsen og for besøget 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En god oplevelse med højt…

Desuden oplevede jeg at der var hurtig respons på mails, med de spørgsmål og bekymringer der var i de første dage.
Vi kan godt anbefale specialklinikken :-)

21 februari 2026

Tusind tak for anmeldelsen og for besøget Maj-Brit 😊

Great service

Great service... Armin and his assistant are really gentle with the procedure and take care of their patients very well. My son did not cry so much after the procedure.
Everything went well smoothly.

13 februari 2026

Thank you so much. Appreciate it 😊

Professionelt personale

Professionelt personale, Amin er meget dygtig læge. Alt gik som det skal være. Vi var rigtig glade for vi besøgte klinikken :)

29 december 2025

Det glæder os at i var tilfredse Rezan 😊 vh læge Amin

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.