Specialday Omdömen

‱
TrustScore 4.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fin lille "barnets bog" med personligt omslag. Den virker af god kvalitet og har meget indhold. Kan godt anbefales. :)

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Virkelig fine og fyldestgÞrende bÞger. Havde skrevet forkert pÄ et par side, men fik hurtigt svar pÄ mail om hvordan det rigtige bestille pÄ hjemmesiden. Modtog hurtig siderne med posten sammen med... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Helt fin og i orden handelsoplevelse. Gaven kom til tiden og var pakket fint ind.

Företagsinformation

1. Förlag

Skrivet av företaget

Specialday har siden 2006 designet, produceret og distribueret bĂžger, papirvarer og tilbehĂžr til bĂžrnefamilier. vores mĂ„l er at omfavne og indramme livets sĂŠrlige Ăžjeblikke ved at producere ĂŠstetiske og funktionelle kvalitetsprodukter i en nostalgisk og tidlĂžs stil. Vi hylder begrebet ’minder og gemmer’, og vĂŠrner om arv og familiens rĂždder, som vi mener er afgĂžrende for udviklingen af vores identitet. Specialday er ejet af tanja bjerring, som er kĂŠreste med christian og mor til thea pĂ„ 15 Ă„r og tvillingerne nola og wilbert pĂ„ 4 Ă„r. Specialday omfavner livets sĂŠrlige dage, men vigtigst af alt, minder os om at gribe det sĂŠrlige i hverdagen.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Mine fÞrste Är

Virkelig fine og fyldestgĂžrende bĂžger.
Modtog hurtig siderne med posten sammen med en lille hyggelig hilsen

8 oktober 2022

Svar frÄn Specialday

KĂŠre Lena, tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder rigtig meget. Vi er glade for at du kan lide vores produkter og at vi kunne hjĂŠlpe dig med nye sider til dine bĂžger. Kh, Tanja / Specialday

De fineste bĂžger

De fineste bĂžger. Mine bĂžrn elsker nu at se i dem og lĂŠse alt der blev skrevet da de var mindre. Tak for gode produkter

22 juni 2022

Svar frÄn Specialday

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget. Jeg er meget glad for at bĂžgerne skaber glĂŠde i jeres hjem.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Spéndende bog som jeg gléder mig til at

SpĂŠndende bog som jeg glĂŠder mig til at komme igang med

9 februari 2022

Svar frÄn Specialday

KÊre Kirsten, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Det betyder meget. Vi hÄber din bog vil blive fyldt med minder, tanker og oplevelser som vil blive vÊrdsat mange Är frem i tiden. De bedste hilsner, Tanja / Specialday

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Gode produkter og god service

Gode produkter og god service. Levering var hurtig.

23 november 2021

Svar frÄn Specialday

KĂŠre Dan, tusind tak for din fine anmeldelse og for at du har taget dig tid til at vurdere vores produkter. De bedste hilsner, Tanja // Specialday

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Helt fin og i orden handelsoplevelse

25 oktober 2021

Svar frÄn Specialday

KÊre Ina, tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive den fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris pÄ. Jeg hÄber modtageren af din gave vil fÄ glÊde af bogen mange Är frem i tiden. De bedste hilsner, Tanja // Specialday

Svar frÄn Specialday

KÊre Maria, tusind tak for dine sÞde ord om vores produkter. Det betyder meget for os at du har taget dig tid til at anmelde Specialday. Vi hÄber at bogen vil vÊre med til at holde fast i nogle af minderne fra en helt sÊrlig tid. De varmeste hilsner, Tanja // Specialday

Jeg elsker de bĂžger

Jeg elsker de bÞger. Alle mine bÞrn har mindst 2 stk og jeg giver dem altid i ny-mor gave og dÄbsgave. Det er en kÊmpe gave at have senere i livet.

5 maj 2021

Svar frÄn Specialday

KĂŠre Nicklas, tusind tak for dine flotte ord! Det betyder utrolig meget at du har taget dig tid til at anmelde vores produkter. De varmeste hilsner, Tanja // Specialday

Fin kvalitet

12 april 2021

Svar frÄn Specialday

KÊre Birgitte, tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde vores produkter. Det sÊtter vi stor pris pÄ. Vi hÄber jeres familie vil fÄ glÊde af dem mange Är frem. De varmeste hilsner fra Specialday

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastik service med personlig note i

Fantastik service med personlig note i pakken. Jeg modtog pakket 2 dage efter jeg havde bestilt den og jeg blev vildt glad for den sĂžde seddel der var sendt med. Det er god kundeservice!!

30 mars 2021

Svar frÄn Specialday

KÊre Sabrina, tusind tak for dine sÞde ord og fordi du har taget dig tid til at anmelde vores virksomhed. Det betyder meget. Vi hÄber du vil fÄ glÊde af vores produkter mange Är frem i tiden. De varmeste hilsner fra os hos Specialday

Parfait

Parfait. Tres beau produit

25 januari 2021

Svar frÄn Specialday

Dear Romain, thank you ever so much for taking the time to write a review. I sincerely hope the book brings much joy to your family :)

SkĂžn service

Efter at mine bÞger, der skulle bruges til julegaver, var blevet vÊk i mÊngden hos DAO, sÄ eftersendte Specialday en ny levering, som nÄede lykkeligt frem i tide til juleaften.

27 december 2020

Svar frÄn Specialday

KÊre Mia, tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Specialday pÄ Trustpilot. SÄ godt at gaverne nÄede frem til familien :) de varmeste hilsner Tanja

Meget tilfreds.

21 december 2020

Svar frÄn Specialday

KÊre Gurli, tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Specialday pÄ Trustpilot. Det betyder meget. Jeg hÄber vores produkter bringer glÊde mange Är frem i tiden. De varmeste hilsner, Tanja

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

God service og flotte produkter

Jeg er meget godt tilfreds med min handel hos Specielday!
Jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre!

23 november 2020

Svar frÄn Specialday

KÊre Sara, tusind tak for din tilbagemelding og fine anmeldelse af Specialday. Vi sÊtter stor pris pÄ at du har taget dig tid til at anmelde vores virksomhed og hÄber produkterne bringer glÊde mange Är frem til tiden. De bedste hilsner Tanja // Specialday

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har kun godt at sige om bogen

Jeg har kun godt at sige om bogen, kundeservice og levering.
Der gik koks i leveringen, men nÊste morgen lÄ der en ny bog ved min dÞr.
SĂ„ kun ros herfra
Eva

26 oktober 2020

Svar frÄn Specialday

KÊre Eva, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse om din oplevelse med Specialday. Det sÊtter vi virkelig stor pris pÄ. Super dejligt at vi fik styr pÄ det hele i sidste ende ;)

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Beautiful product and the customer

Beautiful product and the customer service is real! They accidentally sent the wrong one and told me to keep the wrong product and they shipped out the right one that day..this brand was recommended to me and I continue that recommendation!

24 september 2020

Svar frÄn Specialday

Dear Stephanie, thank you ever so much for taking the time to write a review and not least recommend our products. Hoping your book brings happy memories for you and your family for many generations to come. Kind regards, Tanja // Specialday

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, fantastisk hurtig levering. TAK for minderne.

23 september 2020

Svar frÄn Specialday

KÊre Camille, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi hÄber bÞgerne skaber glÊde mange Är frem i tiden. De kÊrligste hilsner fra Specialday

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer