Sparvinduer Omdömen 9 683

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Vi har handlat måttbeställda fönster och dörrar från Sparfönster vid flera tillfällen och blir alltid lika nöjda. Måtten är perfekta, fint utförande, smidig beställning och leveranser fungerar proble... Se mer

Jag visste inte när man beställde att man kunde boka att dom som körde ut skulle ringa först och inte sa dom som jag pratade med att man kunde göra så.Jag frågade om man kunde boka en specifik tid och... Se mer

Linn i ert kontor i Jönköping var oerhört hjälpsam och vänlig. Fönstren levererades på utsatt tid och jag är mycket nöjd med fönstren som nu sitter på plats😊

Leverans som utlovat. Enda synpunkten jag har är att den tyoen av träytterdörr har svart tätning mellan ram och speglar. Dett är inte jättetydligt i produktbeskrivning och kan upplevas lite estetisk... Se mer

1. Fönsterleverantör
  2. Dörrtillverkare
  3. Dörrbutik
  4. Dörrlager
  5. Leverantör av PVC-fönster
  6. Fönsterinstallation

Om Sparvinduer

Vi giver dig råd til forandring
Vores mission er at levere vinduer og døre på en måde, så du er tryg hele vejen fra tanke til montering. Det giver nemlig plads til drømmene og rum for at realisere dem. Uanset om drømmen er lille eller stor.

Op til 12 års garanti
5 showrooms
Attraktive kampagner

Klik her - Bestil online i dag!

Vi gir råd til forandring
Vårt mål er å levere vinduer og dører på en sikker og trygg metode fra tanke til montering. Vi gir deg plass til å følge drømmene, samt mulighet til å realisere de. Uansett om du har store eller små drømmer.

Opptil 12 års garanti
Showroom
Attraktive kampanjer

Klikk her – Bestill på nett i dag!

Vi ger dig råd till förändring
Vårt uppdrag är att leverera fönster och dörrar på ett sätt så att du känner dig säker hela vägen från idé till installation. Vi ger utrymme för drömmar och utrymme att förverkliga dem. Oavsett om drömmen är liten eller stor.

Upp till 15 års garanti mot rötskada
3 showrooms
Attraktiva kampanjer

Klicka här - Beställ online redan idag!

Wir machen Veränderungen erschwinglich.
Unser Ziel ist es, Fenster und Türen so zu liefern, dass unsere Kunden sich vom Aufmaß bis zum Einbau wohlfühlen. Wir machen es Ihnen leicht, Ihre Träume von neuen Fenstern und Türen zu erfüllen und zu verwirklichen.

Bis zu 12 Jahre Garantie
Digitaler Showroom
Attraktive Kampagnen

Klicken Sie hier - bestellen Sie noch heute online!

Wij maken verandering betaalbaar.
Ons doel is om ramen en deuren zo te leveren dat onze klanten zich van idee tot realisatie op hun gemak voelen. Want dan is er plaats om dromen waar te maken. Of die dromen nu groot of klein zijn.

Tot 12 jaar garantie
Digitale showroom
Aantrekkelijke campagnes

Klik hier - bestel vandaag nog online!

Wij maken verandering betaalbaar.
Missiomme on toimittaa ikkunat ja ovet luotettavasti ja annamme sinulle mielenrauhan suunnittelusta toteutukseen asti. Näin sinulle jää tilaa unelmille ja aikaa niiden toteuttamiselle, olivatpa unelmasi sitten suuria tai pieniä.

Jopa 12 vuoden takuu
Vastuullinen tuotanto
Houkuttelevat tarjoukset

Klikkaa tästä - tilaa verkosta jo tänään!

We enable you to make affordable home improvements
At Sparwindows we are committed to not only delivering top-quality windows and doors but also to doing so with utmost respect for our environment. We enable you to make affordable home improvements that will last for many years.

Up to 12-year warranty
Digital showroom
Affordable prices

Click here - order online today!

Umożliwiamy niedrogie ulepszenia domu

W Sparokna zobowiązujemy się nie tylko do dostarczania najwyższej jakości okien i drzwi ale także do robienia tego z najwyższym szacunkiem dla naszego środowiska. Umożliwiamy niedrogie ulepszenia domu, które będą trwać przez wiele lat.

Do 12 lat gwarancji
Wirtualny showroom
Przystępne ceny

Kliknij tutaj - zamów online już dziś!

Order your windows and doors online

Responsible produced windows and doors
Order your windows and doors online - Up to 12 years warranty, good prices and responsibly produced products. Contact our experts if you need any help with choosing the right products for you.

Certfikater

Det sikre vindueskøb på nettet!

Det sikre vindueskøb på nettet!

Energimærkning
Sparvinduer.dk har tilsluttet sig en ny, frivillig mærkning af energirigtige vinduer, der er etableret af Energistyrelsen og Vinduesindustrien.

Testet og godkendt
Vores vinduer og døre er teste og godkendt af Teknologisk Institut og samtidig er de CE godkendte. Det betyder at vores vinduer er testet af et uvildigt institut og ikke af branchen egent kontrolorgan.

E-mærket
Sparvinduer.dk er e-mærket. Det betyder at vi har gennemgået grundig godkendelsesprocess og løbende bliver kontrolleret af e-mærkets jurister.

Sund økonomi
Soliditet udbyder dette anderkendte kreditvurderingssystem der hver dag hjælper private og virksomheder med at skille fårene fra bukkene. Sparvinduer.dk er AA Kreditvurderet hvilket betyder vi har en sund økonomi.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

10 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Allt gick smidigt

Allt gick smidigt, när tiden hade gått ut för en viss rabatt på grund av att kunden inte kunde svara i tid ordnade kundservicen det ändå.
Leveransen kom som vi kommit överens, kvaliteten är bra.
Rekommenderas!

8 december 2025

Svar från Sparvinduer

Vi är glada att vår kundservice kunde hjälpa till med rabatten. Tack för din rekommendation och att du uppskattar kvaliteten och leveransen.

So far so good!

Har inte hunnit montera dörren, vet inte slutresultatet än. (Därav 3 stjärnor)
Hittills är jag jätte nöjd!

30 november 2025

Svar från Sparvinduer

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd hittills. Vi hoppas att dörren uppfyller dina förväntningar efter monteringen.

Sparfönster

Vi beställde dubbla altandörrar och…

Vi beställde dubbla altandörrar och kunde inte vara nöjdare!
Vi fick otroligt fint bemötande på schowroom i Stockholm inför vårt köp och fick fortlöpande mejl med info om produktionsstatus.
Vi kan varmt rekommendera Sparfönster!

6 december 2025

Svar från Sparvinduer

Vi är glada att ni är så nöjda med eran altandörr och vårt bemötande i Stockholm. Tack för er rekommendation och att ni delar med er av er positiva erfarenhet.

Vetten

Leverans enligt beställningen och bra kvalitet.

30 november 2025

Helt ok.

Bra info om leverans. Svårare att veta exakt om vad som beställts.

29 november 2025

Svar från Sparvinduer

Tack för din återkoppling! Vi är verkligen glada att du uppskattade leveransinformationen. Du hittar beställningsöversikten i din orderbekräftelse som skickas till dig direkt efter köpet, där alla mått och val är tydligt angivna.

Utmärkt

köpte sidohängda 2 luft 3 glasfönster. Är mycket nöjd både med leverans och kvalité. Kommer absolut att beställa fler fönster därifrån.

28 november 2025

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att du är så nöjd med både leveransen och kvaliteten på dina nya fönster!

3st 2 parti fönster

Vi välde att beställa 2 partis fönster med en öppningsbar del upptill och fast nertill.
Bra emballerat.
Lev tiden blev något längre då beställningen gjordes precis innan semestern.
Men överlag väldigt nöjda.
Bra pris.
Ändå minus var ingen fönsterspärr/låsning

Svar från Sparvinduer

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du vill dela med dig av din upplevelse!

Inga anmärkningar

Inga anmärkningar. Kom på utsatt datum, ser bra ut och kostade inte skjortan. Kommer beställa härifrån igen!

Svar från Sparvinduer

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa beställning.

Sparfönster

Personen vi pratade med först på…

Personen vi pratade med först på showroom i Stockholm var mycket trevlig och hjälpsam.
Vi pratade sedan med en kvinna i telefon som var extremt otrevlig
Produkten är helt ok för det priset men det finns inga bra sätt att justera in pardörratna på, de tandar efter montage

Svar från Sparvinduer

Vi uppskattar verkligen ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du uppmärksammar vår insats. Vi är glada att höra att du var nöjd med personalen i vårt Showroom och att du tyckte att priset på produkten var bra. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med justeringar, vi finns här för att guida dig!

Kanon

Kanon bra. Helt enligt va dom lovar

God hjälp vid beställning

God hjälp vid beställning, toppen fint fönster

Svar från Sparvinduer

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våran service och dina nya fönster.

....

bra kanske lite lång tid från beställning till leverans

Svar från Sparvinduer

Tack för ditt omdöme och återkoppling.

Bra men krångligt

Jag tycker att kontakten var bra med personalen.
En aningen veligt för pris garantin dock. Sen var det mera krångligt med att inhämta information från andra företag för at kunna få pris garantin. Många bockar att fylla i och jätte enkelt att missa oavsett telefon kontakt med företaget som man hade velat ha hjälp med att fylla formuläret vilket blev missförstånd. Blir enkelt fel i beställningen med information från två företag. Sen att man inte kunde ångra eller ändra färg efteråt är minus, även om man ville göra detta till en kostnad. Jag fick blanda vita och svarta fönster tack vare missförstånd mellan mig och säljaren.

Svar från Sparvinduer

Vi skulle verkligen vilja höra mer om din upplevelse och har försökt nå ut till dig för att få en bättre förståelse av din recension. Vi hoppas att du kan hjälpa oss med det!

Prisvärda fönster

Prisvärda fönster med kort leveranstid

Smidigt att beställa

Smidigt att beställa. Leverans enligt förväntan.

Sparfönster

Mycket fina fönster och lätt att…

Mycket fina fönster och lätt att beställa på hemsidan
Leveransen kom som lovat vid beställning 😊

Svar från Sparvinduer

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse och dina nya fönster.