Klarevinduer Omdömen 19

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vinduespolering (!)

Fin kommunikation.
Troværdig i forhold til aftalt tidspunkt.
Fleksibel i forhold til aftale.
Fin service - tilbød at komme og gøre det om.

Vinduespoleringen (inde + ude) var tilgengæld af så ringe kvalitet, at vi selv måtte gøre det hele om.
Der var "film" på flere store vinduespartier, som om man havde brugt en klud til at tørre vinduerne af (inde). Stort set alle vinduer havde større eller mindre kalkaflejringer ude. Der var stadigvæk spindelvæv i hjørnerne på udvendige vinduer.

23 april 2026

Fantastisk service

Vi har nu være kunde hos klarevinduer i nogle år. Vi har til hver en tid været super tilfredse. Flinke medarbejdere som altid giver et smil når de kommer. Vi anbefaler dem uden tvivl :)

30 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter 2 mislykket forsøg uden…

Efter 2 mislykket forsøg uden vinduespudsning, så valgte jeg at opsige aftalen. Jeg vil gerne vurdere servicen, men den er desværre ikke tilstede.
Virksomheds ejeren virker også meget negativ overfor kritik.

24 mars 2026

Svar från Klarevinduer

Du blev informeret om at din adresse , kræver at vi kommer på en helt bestemt tidspunkt tidligt om morgenen. Dette har ikke været muligt i fredags og igår mandag. Vi har lovet dig inden påske , hvilket stadig kunne nåes og din manglende tålmodighed omkring dette, gjorde os ærligt målløse i telefonen. Du ville ikke engang vente på at jeg opklarede hvad der var sket for den pågældende medarbejder, du opsagde blot aftalen uden yderligere varsel. Helt urimelig opførsel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har det sidste års tid fået pudset…

Jeg har det sidste års tid fået pudset mine vinduer af den samme vinduespudser fra klare vinduer. Der er altid god service, smil, hurtig men grundig betjening. Jeg kan klart anbefale at bruge klare vinduer

20 mars 2026

Svar från Klarevinduer

Tusind tak for din rosende ord. Det giver jeg videre til den pudser der kommer hos dig.

Besynderlig firma

Besynderlig firma, er i dag blevet spurgt om jeg ville have vasket mine vinduer og har hertil svaret nej, da de ikke trænger. Får så at vide at det ikke var et spørgsmål men mere en orientering om at de kom. Men da jeg nu takkede nej har de opsagt min aftale, da den åbenbart er regnet udefra vask hver 8 uge. Det har jeg aldrig hørt før.

Nå men der har været frost i 2 måneder og det er åbenbart min skyld 😉 og nu skal der penge i kassen.

Flot kommunikation klarevinduer, jeg finder bare en anden.

Tror i skal holde jer til vinduesvask, evnerne rækker vist ikke længere end det.
Så kan man jo hyre nogen der kan styre forretningen ( hvis der er nogen?) og kommunikationen.

11 mars 2026

Svar från Klarevinduer

Det er ikke så besynderligt som du skriver. Du har en fast aftale hver 8. uge som vi overholder og du vil have en sms inden vi kommer. Du bruger så denne sms som en mulighed for at melde afbud. Det har aldrig været meningen. Smsen er en orientering om at vi kommer, og det er noget du har bedt os om at sende inden vi kommer.

Vi har givet dig en pris på en fast aftale og det er den ikke når du melder afbud 2 gange i træk. Vi bruger tid og ressourcer på planlægning og så springer du fra.

Vi har fuldstændig styr på forretningen og kommunikationen. Vi har overholdt vores del af aftalen , det har knebet lidt mere fra din side.

At der har været frostvejr i 2 måneder klanderer vi på ingen måde dig for. Det tror vi heller ikke vi har nævnt nogen steder. Du skriver at dine vinduer ikke trænger, men de er ikke blevet vasket siden 1. december , så mon ikke de gør.

Mvh

Fuld tilfredshed

Jeg er fuld tilfreds med klarevinduer, altid flink og god
Service. Fine og klarer vinduer, så kun rosende ord herfra.god weekend 🙏☃️

6 februari 2026

Tusind tak for de rosende ord. Med venlig hilsen Klarevinduer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Seriøs firma som ordner op umiddelbart

Seriøs firma som ordner op umiddelbart. Har kun oplevet 1 gang at det ikke var helt så godt vasket men det blev fixet næste morgen, så til de som siger i er useriøse er ikke noget jeg vil sige mig enig i.

29 oktober 2025

Svar från Klarevinduer

Hej Andy. Tusind tak for de rosende ord. De varmer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan på ingen måde genkende den negative…

Kan på ingen måde genkende den negative omtalening, nu har vi haft jer en del tid, den eneste bemærkning jeg har er jeg er mere tilfreds efter vi har fået en ny pudser fra jer. Dog lidt træls i sender andre ud på den opgave når vedkommende åbenbart havde ferie. Snakker ikke kun for min husstand men for flere i mou/egense.

23 september 2025

Svar från Klarevinduer

Hej Bente, tak for de rosende ord. Ja det er altid et dilemma mth afløsere i ferierne. Men vi vil heller ikke at vores medarbejdere kommer for langt bagefter og at kunderne føler sig glemte. Vi håber det gik alligevel. mvh

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det!
Et firma med ubehøvlede personligheder, kaos i deres mailkorrespondance og et firma der absolut ikke prioriterer kunden!
Jeg ser her på trustpilot, at selv deres svar på de dårlige anmeldelser, end ikke giver dem en lille grad af ydmyghed - nej tværtimod så viser de deres sande jeg, og svarer kunder ubehøvlet igen, hvor de samtidigt prøver at ansvarsfralægge sig. Hold jer langt væk!

10 oktober 2025

Svar från Klarevinduer

Kære Kristina - vi har efterflg. talt med din mand og troede egentlig sagen var ude af verden.
Når vi svarer anmeldelser her på trustpilot er det egenlig henvendt til andre der læser med. De kender jo ikke vores side af sagen. Også i din anmeldelse er der en anden side af sagen, og vi skriver ikke flg. for at ansvarsfralægge os noget, for vi tager netop ansvar.

Vi ankommer til en byggeplads hvor der endnu ikke er sat trappe op til 1. sal. Af sikkerhedsmæssige hensyn går vi naturligvis ikke igang med det. Der går håndværkere rundt som undrer sig meget over at der skal pudses / afrenses vinduer denne dag da huset ikke er færdigt, og malere ankommer ugen efter. Vi kontakter dig for at udskyde dette arbejde som vil være spildt (og spild af dine penge) og til dels umuligt at udføre. Du har en anden mening , og det er ok. Men nu er det jo os der har fagekspertisen her og ansvaret for sikkerheden ifbm vores arbejde , så det er os i sidste ende der beslutter om vi vil udføre opgaven på det givne tidspunkt. Det udtrykker du meget lidt respekt for i samtalen.

Vi kunne jo egentlig have været ligeglade og gået i gang med opgaven og spildt dine penge, men vi er ikke ligeglade.

Og det er ikke ubehøvlet opførsel at vi fortæller ting man ikke ikke bryder sig om at høre. Og der er ikke kaos i vores mailkorrespondance, vi har svaret dig torsdag morgen kl. 7.09, at man ikke kan vaske vinduer indvendigt efter håndværkere uden brug af sæbe. Allerede her beder vi dig ringe til os for at være sikker på at alt er klart til at vi skal udføre opgaven dagen efter. Måske den er gået i dit spamfilter.

Slutteligt har vi vasket dine vinduer udvendigt, hvor vi oplever kemikalier på vinduerne vi ikke er blevet oplyst om, er blevet påført huset som imprægnering. Dobbelt tid på denne opgave ifth normalt. Dette har vi valgt ikke at fakturere dig pga. hele denne misere

med venlig hilsen

Virkelig ringe arbejde

Virkelig ringe arbejde. Når man betaler for at få rammerne vasket, vasker de “med øjnene” - det vil sige, at de kun vasker, når de trænger (hvilket jo så åbenbart er aldrig…?) Som ejeren sagde: “Du støvsuger eller vasker jo heller ikke det hele indendørs - kun lige der, hvor det trænger”. Hjemme hos os er vi åbenbart unikke, da vi altså støvsuger og vasker det hele - og ikke kun lige gør det, hvor det trænger.
Her er en ejer, der vil skændes med sine kunder, når det manglende arbejde påpeges, og er decideret ubehøvlet og grov. Kan på ingen måde anbefales.

10 september 2025

Svar från Klarevinduer

Kære Anne - vi er naturligvis kede af at du mener vores arbejde er ringe. Vi har idag ca. 4000 kunder, og tænker de har valgt os pga en god pris og god kvalitet.
Det var din mand der ringede og som han selv sagde havde han ikke noget at udsætte på resultatet. Derfor forstår vi ikke jeres henvendelse. I betaler for et godt resultat , men I tjekker jeres overvågning for at se om vi kører børsten rundt på alle karme. Desuden sender I os et billede af vindue med våde karme, så vi har jo vasket karmene der hvor de trængte.

Vi leverer et godt resultat, men hvordan vi når der til , hører ind vores håndværk.

Derudover klager I over at vi ikke tager garagen med, som ikke er en del aftalen. Vi tilbyder jer at tage den med for fremtiden uden merpris. God service tænker vi. Den del er belejligt udeladt i din anmeldelse.

Nu overhørte jeg hele samtalen som min kollega havde med din mand. På intet tidspunkt optrådte min kollega eller din mand groft eller ubehøvlet. De var blot uenige om indholdet i samtalen. At man ikke bryder sig om budskabet i en samtale, er ikke det samme som at man bliver behandlet ubehøvlet eller groft.

Vi tænker at hvis der fandtes et TrustPilot med forbrugere, ville I også få en 1 stjernet anmeldelse.

Tak for de flotte vinduer her i 9280

Tak for de flotte vinduer her i 9280, vi er glade for den nye pudser i har sendt herud. Grundig, hurtig og pæn mand 😊. Ham burde i rose en del. God sommer til jer.

28 juli 2025

Svar från Klarevinduer

Tak for rosen. De er givet videre til vores medarbejder, som blev meget glad.

med venlig hilsen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har altid vært glad for jer

Har altid vært glad for jer. Men efter vi har fået en anden pudser fra jer er det blevet endnu bedre. Snakker ikke kun for mig selv men flere fra vejgård. Syntes i skal rose jeres flotte medarbejder. Der køre rundt i en sølv Toyota, sort kasket og en tatte på halsen af læber. hvis han har en kone sig hun er heldig 😉.

12 juni 2025

Svar från Klarevinduer

Tak for rosen. Det bliver medarbejderen da glad for at høre.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kvalitet og truende personale

Jeg har brugt dem i næsten et år og der har været problemer med dem ved næsten hvert besøg. De lover bedre næste gang og siger, at det bare var en enkelt gang, så jeg alligevel skal betale fuld pris. Og de er altså slet ikke billigere end andre, selvom de påstår det. Da jeg ringede til dem sidste gang fik jeg nærmest skæl ud og han blev virkelig ubehagelig, da jeg så ville opsige og sagde, at jeg ville lave denne anmeldelse. Så nu siger jeg det lige her i fuld offentlighed, kære Uklare Vinduer: du kan bare lige prøve på at gøre alvor af din truende adfærd! Det kan godt være, at du ved, hvor jeg bor, men jeg har både optagelse af vores telefonsamtale OG videoovervågning på hele grunden. Så held og lykke med det!!!

10 april 2024

Svar från Klarevinduer

Nr. 1 - Hvis vi er så dårlige som du påstår , hvorfor har du så beholdt os i et helt år?
Nr. 2 - Vi påstår på ingen måde at vi er billigere end andre. Det er vi måske nogen gange, og andre gange ikke. Vi mener der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Nr. 3 Vi kunne aldrig finde på at optræde truende fordi nogen siger deres aftale op. Det sker ugentligt når man har over 3.000 kunder. De fleste opsigelser vender tilbage på et senere tidspunkt. Så vi er helt vant til at håndtere både kundeoprettelser og opsigelser.
Nr. 4 Der er altid 2 sider af en sag og vores oplevelse af kundeforløbet med dig og din egen optræden i telefonen er en helt anden end den du beskriver. Jeg håber folk godt selv kan sortere.

Utrolig dårlig service!!

Utrolig dårlig service. Vi fik besked på at de vil levere vores vinduer kl. 7 om morgen ud i haven. Dog har de leveret vinduerne omkring kl. 6.30 langt væk fra, hvor det skal bruges. De er ikke til at kunne løfte. Vi har kontaktet dem for at hjælpe, de er ikke til at snakke med. Mega dårlig service. Kan på ingen måde anbefales.

26 mars 2024

Svar från Klarevinduer

Hej DJ. Det er en anden virksomhed denne anmeldelse vedrører. Vi hedder klarevinduer.dk, vi vasker vinduer. Den virksomhed du anmelder er klarvinduer.dk der sælger vinduer. Mvh Klarevinduer.dk

Vi har igen kontaktet dig for at du kan anmelde den korrekte virksomhed, det har du desværre ikke reageret på. Dette er ikke den virksomhed du anmelder. Du har købt vinduer ved Klarvinduer som er en vinduesfabrik. - Trustpilot kan ikke finde ud af at tage denne forkerte anmeldelse ned, efter gentagende henvendelser.
Klarevinduer.dk

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg kan på ingen måde genkende at der er bøvl ved opsigelse. Jeg kontaktede David og adviserede om fraflytning og dermed deres service. De var fleksible og der blev aftalt sidste pudsning lige inden fraflyttersyn.
Regning sendes på mail og sms med direkte link til Mobilepay, hvorfor det ikke kunne være nemmere.
jeg har én gang på 4 år oplevet de er kommet til at tage forkort lejlighed og fremsendt regning - her ringede jeg og der blev handlet MED DET SAMME uden at stille tvivl ved at mine ikke var blevet pudset.
VIRKELIG god service og kan uden tøve anbefale virksomheden.

25 mars 2024

Svar från Klarevinduer

Tak for de rosende ord. Vi håber fortsat at kunne yde den samme service. mvh Klarevinduer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utrolig ubehøvlet samtale med…

Utrolig ubehøvlet samtale med Klarevinduer.dk
Har i længere tid tænkt at nu skulle det arbejde ikke være mit og er ret sikker på, professionelle kan gøre det bedre end mig. Efter vejledning fra andre spurgte jeg ind til, om der var en binding og blev afbrudt i min sætning, at det lød som om jeg bare var interesseret i at få det ordnet billigt inden påske. Har nu efterfølgende læst et par anmeldelse og kan se de ikke er ret positive, især når det kommer til at stoppe samarbejdet.
Men så er det skønt vi bor i et land med mange muligheder og kunne utrolig nemt ringe til den næste vinduespudser fra bunken og blev her mødt lyttende og positivt, så indgik selvfølgelig en længerevarende aftale med det samme. For det behøvede nemlig ikke være inden påske :-)

18 mars 2024

Svar från Klarevinduer

Ja der er altid 2 sider af en sag. Din beskrivelse ligger meget langt fra det vi oplevede. Men det giver ikke meget mening at diskutere det. Der vil altid være forskel på hvordan tingene er blevet opfattet af den anden part.

Det er ikke nødvendigvis en ubehøvlet samtale, blot fordi budskabet ikke er noget man bryder sig om.

Men vi er da glad for at du fandt en anden løsning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og god pudsning

Fantastisk service og god pudsning! Kan klart anbefales. Det er nemt at betale og de overholder deres aftaler.

31 augusti 2023

Svar från Klarevinduer

Tak for de rosende ord. Vi er glade for din positve anmeldelse. mvh Klarevinduer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil på ingen måder anbefale denne…

Jeg vil på ingen måder anbefale denne vinduespudser, da han er meget ubehøvlet, når man ringer og vil frasige sig servicen. Og arbejdet absolut ikke er efter prisen i området.

11 februari 2022

Svar från Klarevinduer

Hvis det er din oplevelse, beklager vi naturligvis det. Vi håndterer kundeopsigelser og kundeoprettelser ugentligt, så det er en helt dagligdags ting for os. Hvis vi opførte os som du beskriver når nogen siger op, er vi da helt sikre på at de aldrig kommer tilbage. Det har vi selvsagt ingen interesse i. Så det har vi svært ved at se ,skulle være tilfældet.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.