Top Ervaring gehad!! Hospitality geboekt bij Spurs - Forrest netjes optijd kaartjes ontvangen en een keurige uitleg Dus zeker een aanrader om kaarten te bestellen Nicky helpt je goed op weg!
Det här tycker kunderna
Wauw, wat een ervaring was deze voetbalwedstrijd van Real Madrid via Sparenti. Als ik een vraag had, kreeg ik binnen 30 minuten antwoord en zelfs in het weekend. Volgende keer weer via Sparent!
Samen met mijn zoon een lang weekend barcelona incl natuurlijk een wedstrijd. Wat een belevenis!! Fantastische kaarten, bijna op het veld, geweldige sfeer, een herinnering om nooit meer te vergeten. O... Se mer
Onze ervaring met Sparenti was geweldig! Vanaf het eerste contact tot het moment dat alles geregeld was, verliep alles super soepel. De communicatie was duidelijk, snel en vriendelijk. De wedstri... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sparenti is de specialist in complete voetbalreizen. Wij staan voor persoonlijke aandacht, maatwerk en betrouwbaarheid. Bij ons boek je niet alleen een ticket, maar een volledig verzorgd voetbalweekend met hotel en vervoer inbegrepen. Alles wordt geregeld zodat jij zorgeloos kunt genieten van de ultieme voetbalbeleving. Wil je liever alleen een officieel los ticket boeken zonder hotel of vervoer? Ook dat is mogelijk bij Sparenti. Of je nu met vrienden een klassieker in Milaan wilt meemaken, samen met je vader Anfield wilt beleven of je partner wilt verrassen met een weekend Barcelona: wij zorgen dat alles klopt, van je hotel tot de stoelen in het stadion. We doen dit vanuit meer dan tien jaar ervaring, met liefde voor voetbal en oog voor detail. Wij focussen op complete voetbalreizen naar topcompetities als de Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga en Champions League. Daarnaast selecteren wij hotels zorgvuldig, zodat je altijd verblijft op een centrale locatie en kwaliteit gegarandeerd is. Waarom Sparenti ✓ Officiële tickets: altijd gegarandeerde toegang bij de stadionpoorten. ✓ Complete ontzorging: hotel, vervoer en tickets in één pakket. ✓ Maatwerk: reizen afgestemd op jouw wensen en gezelschap. ✓ Ervaring: meer dan tien jaar expertise in voetbalreizen. ✓ Betrouwbaar: SGR-bescherming en samenwerking met officiële partners. ✓ Persoonlijke service: we kennen de stadions en steden en helpen je bij iedere vraag. Zo werkt het: kies je wedstrijd, selecteer je pakket en wij regelen de rest. Jij hoeft alleen nog maar te genieten. Met Sparenti beleef je voetbal in zijn puurste vorm en maak je herinneringen voor het leven.
Kontaktuppgifter
Klein Molenbeekseweg 10, 4625 BW, Bergen op Zoom, Nederländerna
- 06 301 713 21
- info@sparenti.nl
- sparenti.nl
Was geweldige ervaring!
Was geweldige ervaring!! Mooi zitplaatsen en museum nog bezocht. In de rust gratis drankje😉
Hele mooi wedstrijd gezien bij Borussia…
Hele mooi wedstrijd gezien bij Borussia Dortmund op mooie plekken!
Top geregeld!
Prima geregeld.
Prima geregeld, ook snelle reactie via mail op vragen.
Plaatsen dicht op het veld, dat was positief.
Helaas ook onoverdekt en dat terwijl het continue regende.
De wedstrijd dus niet uitgekeken.
Maar aanrader.
Barcelona - Getafe
Prima service, uitstekende afhandeling, betrouwbare partner.
Alles was goed geregeld
Alles was goed geregeld. We hadden een goed hotel midden in het centrum waar alles op loopafstand was. Wij moesten de voetbaltickets ophalen bij een hotel. Dit was heel goed geregeld en krijgen daar nog eten en drinken aangeboden. Daarom kan ik Sparenti iedereen aanbevelen om bij hen een voetbalreis te boeken.
Engels voetbal weekend
Voor ons jaarlijkse Engeland voetbal weekend hebben we dit jaar de toegangskaartjes via Sparenti gekocht. Zaterdag 8 februari: Barnsley FC - Sheffield Wednesday en zondag 9 februari: Sheffield United FC - Bournemouth. Alles werd keurig afgehandeld door Sparenti en er werd snel en correct op vragen gereageerd. Top!
Crystal Palace - Sheffield United
Top kaarten voor een top ervaring tijdens onze trip naar Londen!
Kaarten werden digitaal ontvangen en bleken op een geweldige plek te zijn verkregen!
Zoals altijd weer prima geregeld door…
Zoals altijd weer prima geregeld door Sparenti. Kaarten lagen klaar bij het hotel, en daar kwamen we er pas achter dat we schitterende tickets hadden. We konden bij Manchester United plaatsnemen in de Club 500 tier, waar je voor en na de wedstrijd bij een pub in het stadion terecht kon voor een pint. De plekken waren prachtig (leren stoeltjes en uitstekend zicht).
Dit is de vijfde keer dat ik met Sparenti een wedstrijd heb bezocht en nog nooit slechte plekken gehad.
Tot de volgende.
Super geregeld door de jongens op…
Super geregeld door de jongens op kantoor, Mooie vlucht,goed hotel en mooie zitplaatsen.
Zeker een aanrader om hier te boeken!!!!!
Vooraf top geïnformeerd en tijdens de…
Vooraf top geïnformeerd en tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld. Hotel op prima locatie en de kaarten lagen op naam voor ons klaar. Op deze manier is het een feestje om via Sparenti een voetbalwedstrijd te boeken, geen gedoe, alleen het plezier, top geregeld bedankt!
Amazing: Weekend Southampton
Beste Nicky,
Hartelijk dank voor het prima verzorgen van de gewonnen trip naar Southampton! De vliegtickets waren top geregeld, het verblijf was typisch Engels (hotel dat stamde rond 1500), goed ontbijt, leuke centrale ligging én op loopafstand van St. Mary's Stadium. Leuk potje Engels voetbal wat resulteerde in een 1-1 gelijkspel. Goede plaatsen. Leuke entourage. Al met al top geregeld en voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank, ook namens mijn reisgenoot!
Valencia-Barcelona
Met 5 man naar de wedstrijd van Valencia-Barcelona geweest in Mestalla. Geregeld dat we met zijn 5en naast elkaar konden zitten op super mooie plekken. Goed geregeld allemaal!
familoe weekend.
Ben normaal niet zo van het bestellen en eerst betalen maar hier was alles top. We hadden goede plaatsen heerlijk gegeten en gedronken. Ook voor mijn zoon en zijn neefje was het erg goed geregeld. Toen we binnen kwamen in de box haalde de gastvrouw gelijk eten en drinken voor ze. En telefonisch is Sparenti ook uitstekend te bereiken. Een dikke 10
Uitstekende ervaring met sparenti! Arsenal - sheffield
Uitstekende ervaring met sparenti!
Ze zijn altijd bereikbaar via mail /telefoon, een vraag over de status of een wijziging doorgeven was geen probleem.
voor een prima prijs hele mooie plekjes achter het goal gekregen in de 1ste(!) ring
Real Madrid - Sevilla
Met 18 man een mooie belevenis mee kunnen maken in Santiago Bernabeu! De goede plekken hebben daar zeker ook aan bijgedragen! Top geregeld
Gewoon goed geregeld
Goed geregeld. Wedstrijd van Chelsea thuis. Snel reactie bij vragen vooraf en kaarten lagen perfect klaar bij de kassa. Zou nog mooier zijn als je vooraf je plek/vak zou kunnen kiezen in het stadion.
Ik beveel Sparenti zeker aan. Ga zo door!
100% vertrouwd
Heb al meerdere keren tickets voor Engelse voetbalwedstrijden gekocht via Sparenti en telkens tot volle tevredenheid. Een paar dagen voor vertrek ontvang je een email met daarin de e-tickets of een beschrijving waar je de tickets kan afhalen (dit is meestal bij het afhaalloket van het betreffende stadion). De plaatsen (we gaan altijd met 2 personen) zijn ook keurig naast elkaar, zoals aangegeven. De communicatie is goed en vlot en ze hebben 100% ons vertrouwen. We gaan de volgende keer zeker weer via Sparenti
Weer uitstekende ervaring
Weer uitstekende ervaring! Afspraken stipt nagekomen, korte en snelle communicatie. Erg blij met Sparenti en op naar de volgende keer!
Sfeervol Loftus Road
Mooie pot gezien van QPR op een sfeervol Loftus Road! Bedankt voor het regelen en tot de volgende keer!
Voor herhaling vatbaar!
Op voorhand tickets geboekt via Sparenti. Bij aankomst aan het stadion lagen alle tickets mooi klaar. Enkel ID moeten laten zien. Dik in orde!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.