Top Ervaring gehad!! Hospitality geboekt bij Spurs - Forrest netjes optijd kaartjes ontvangen en een keurige uitleg Dus zeker een aanrader om kaarten te bestellen Nicky helpt je goed op weg!
Det hÀr tycker kunderna
Wauw, wat een ervaring was deze voetbalwedstrijd van Real Madrid via Sparenti. Als ik een vraag had, kreeg ik binnen 30 minuten antwoord en zelfs in het weekend. Volgende keer weer via Sparent!
Samen met mijn zoon een lang weekend barcelona incl natuurlijk een wedstrijd. Wat een belevenis!! Fantastische kaarten, bijna op het veld, geweldige sfeer, een herinnering om nooit meer te vergeten. O... Se mer
Onze ervaring met Sparenti was geweldig! Vanaf het eerste contact tot het moment dat alles geregeld was, verliep alles super soepel. De communicatie was duidelijk, snel en vriendelijk. De wedstri... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sparenti is de specialist in complete voetbalreizen. Wij staan voor persoonlijke aandacht, maatwerk en betrouwbaarheid. Bij ons boek je niet alleen een ticket, maar een volledig verzorgd voetbalweekend met hotel en vervoer inbegrepen. Alles wordt geregeld zodat jij zorgeloos kunt genieten van de ultieme voetbalbeleving. Wil je liever alleen een officieel los ticket boeken zonder hotel of vervoer? Ook dat is mogelijk bij Sparenti. Of je nu met vrienden een klassieker in Milaan wilt meemaken, samen met je vader Anfield wilt beleven of je partner wilt verrassen met een weekend Barcelona: wij zorgen dat alles klopt, van je hotel tot de stoelen in het stadion. We doen dit vanuit meer dan tien jaar ervaring, met liefde voor voetbal en oog voor detail. Wij focussen op complete voetbalreizen naar topcompetities als de Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga en Champions League. Daarnaast selecteren wij hotels zorgvuldig, zodat je altijd verblijft op een centrale locatie en kwaliteit gegarandeerd is. Waarom Sparenti â OfficiĂ«le tickets: altijd gegarandeerde toegang bij de stadionpoorten. â Complete ontzorging: hotel, vervoer en tickets in één pakket. â Maatwerk: reizen afgestemd op jouw wensen en gezelschap. â Ervaring: meer dan tien jaar expertise in voetbalreizen. â Betrouwbaar: SGR-bescherming en samenwerking met officiĂ«le partners. â Persoonlijke service: we kennen de stadions en steden en helpen je bij iedere vraag. Zo werkt het: kies je wedstrijd, selecteer je pakket en wij regelen de rest. Jij hoeft alleen nog maar te genieten. Met Sparenti beleef je voetbal in zijn puurste vorm en maak je herinneringen voor het leven.
Kontaktuppgifter
Klein Molenbeekseweg 10, 4625 BW, Bergen op Zoom, NederlÀnderna
- 06 301 713 21
- info@sparenti.nl
- sparenti.nl
Manchester City - Liverpool
Het affiche vooraf was natuurlijk al erg mooi, maar dat het er dan ook allemaal uitkomt tijdens zo'n wedstrijd maakt het extra gaaf. Het tempo, niveau en sfeer waren fantastisch! Vooraf hadden wij niet gedacht dat er bij Manchester City zoveel sfeer zou zijn, maar hier hebben wij ons aardig op verkeken (al zou dit ook met de tegenstander te maken kunnen hebben). Totaal anders dan de sfeer in een Nederlands voetbalstadion. We hadden geweldige plaatsen, luxe stoeltjes op de eerste ring richting de hoek van de lange zijde. Prijs van de wedstrijdtickets waren erg duur, maar de ervaring die we ervoor terug kregen was onbetaalbaar! Prijs was het meer dan dubbel waard. Doordat Sparenti niet direct in contact staat als verkoper bij Manchester City, maar dit via hun tussenkanalen doen, ben je van meerdere personen afhankelijk wat soms nog wel eens voor verwarring kan zorgen. Wat erg prettig was dat ze van Sparenti altijd en makkelijk bereikbaar waren en dit zelf snel en goed oplosten. De communicatie met deze betrouwbare company hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren. Al met al was het een trip om nooit meer te vergeten!
Aanrader !
Zeer goede service,snelle reactie's op vragen.Zeer goede wedstrijdkaarten geregeld! Volgende trip doe ik weer via Sparenti!
Genoten in Londen!
Alles was super geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.
We hadden Club Wembley tickets voor Tottenham-Southampton.
Bedankt voor alles!
Maurice
Via internet en telefonisch contactâŠ
Via internet en telefonisch contact kaartjes gekocht voor een wedstrijd. Vriendelijke te woord gestaan, extra informatie gekregen mbt de keuze van de wedstrijd. Goede plaatsen en de kaartjes per mail ontvangen.
Volgende keer weer via Sparenti.
Last minute kaarten op uitstekendeâŠ
Last minute kaarten op uitstekende zitplaatsen voor groep van 7 personen kunnen regelen, korte lijnen en heldere communicatie. Helemaal super!
Chelsea
Wederom via Sparenti een wedstrijd in Londen bezocht. Ditmaal met zijn vijven naar Chelsea geweest tegen Crystal Palace. Het contact met Sparenti is prima, snel antwoord op je gestelde vragen.
Wie weet tot volgend jaar.
Groeten uit Winssen
Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over de service van Sparenti. Het contact verliep vlot en de kaartjes en voucher waren keurig op tijd binnen. Bij een eventueel volgend tripje, zullen we zeker weer met Sparenti contact opnemen.
Zeer goed bevallen
Zeer goed bevallen. Wedstrijdtickets van de eerste wedstrijd waren conform afspraak thuis geleverd. Van de tweede wedstrijd werden in het hotel geleverd. Op de afgesproken dag werden deze echter niet geleverd. Ondanks dat het weekend was, hebben we direct met Nicky contact gehad.
Hij heeft alles geregeld zodat we de tickets toch nog ruim voor de wedstrijd in ons bezit hadden. Hulde! Kortom, zeer aan te bevelen en we gaan voor de volgende wedstrijden zeker weer gebruik maken Sparenti. Top weekend gehad.
Fantastische ervaring met SparentiâŠ
Fantastische ervaring met Sparenti gehad. In september met mijn vader 3 wedstrijden bezocht in Londen, welke ik alle 3 via Sparenti heb kunnen regelen. De kaarten voor Fulham waren netjes afgeleverd in een hotel. Tip voor Sparenti; maak dit van te voren kenbaar. Nu werd ik wel verrast dat ik deze kaarten op moest halen in een hotel. Lag gelukkig op de route naar ons eigen hotel, maar als ik ook maar ergens vertraging had opgelopen, had ik de wedstrijd niet gehaald. Verder bij QPR en Arsenal geweest, topervaringen.
Champions League Combi Manchester United/Liverpool
Dinsdag naar Manchester United - Juventus geweest en woensdag naar Liverpool - Rode Ster Belgrado. Tickets en hotel helemaal naar onze wensen geregeld door Sparenti. Een reis om nooit te vergeten! Dit is al de 3e keer dat we onze Champions League kaarten via Sparenti regelen en altijd perfect, dus volgende keer zeker weer!
Zoals beloofd: zonder zorgen
Meerdere malen wedstrijden in Engeland bezocht. Steeds conform afspraak alles geleverd.
Erg tevreden met service van Sparenti
Altijd snelle reactie van Sparenti met adequate informatie. Tickets netjes op tijd ontvangen en mooie plaatsen in het stadion.
Goede service, duidelijk en snel geregeld. Ik raad het iedereen aan.
Wij zijn een gezin van 5 personen enâŠ
Wij zijn een gezin van 5 personen en maken regelmatig gebruik van de mogelijkheden via Sparenti.
Een betrouwbare partij met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
De aanbiedingen voor voetbal reizen die regelmatig langs komen via social media is een aanrader.
Daarbij is de communicatie helder en duidelijk.
Uitstekend bedrijf
Uitstekend bedrijf, erg betrokken en betrouwbaar. Denkt mee en komt met goede alternatieven!
Persoonlijk en betrouwbaar
De communicatie verliep erg soepel en de kaartjes (prima plaatsen) kwamen zoals afgesproken 5 dagen voor de wedstrijd binnen. Positieve ervaring!
20 oktober naar West HamâŠ
20 oktober naar West Ham United-Tottenham Hotspur geweest. Cadeau voor vaders. Prachtige plekken, contact met Sparenti was heel fijn via de app, telefonisch en per mail. Genoten van de Engelse sfeer en een onvergetelijke ervaring!
Perfecte ervaring
Perfect! Heb er geen andere woorden voor het is allemaal heel netjes geregeld en wij wisten precies waar wij aan toe waren. Zeker voor herhaling vatbaar
Goed en soepel geregeld ,wat een leuke âŠ
Goed en soepel geregeld ,wat een leuke belevenis voetbal kijken in buitenland.
Compliment voor het organiseren.
Aanrader đ đđ
Wedstrijd Chelsea Arsenal bezocht via âŠ
Wedstrijd Chelsea Arsenal bezocht via Sparenti. Geweldige service! Alles was perfect geregeld, van vliegtuig tot aan de wedstrijdstoeltjes. Goed bezig!
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.