Sparbanken Tanum Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Det har blivit rutin för mig varje år lämna bra omdömen för ni är bara så bra och om ni försvinner har ingen anna bank jag kan tänka mig gå till

Overkligt bra service och personligt bemötande där man ses som en tillgång till banken och inte en belastning som många stora banker behandlar sina kunder. Kunden i fokus märks verkligen, gjorde valet... Se mer

Flyttade från Tanum för 10 år sedan men vägrar bytta bank. Man får lätt tag på någon och dom är alltid trevliga spelare ingen roll hur mycket pengar du har på kontot du blir bemött bra. På toppen av a... Se mer

Lätt att få kontakt, att hitta personal och kontaktuppgifter. Lätt skicka meddelanden och mail och man får väldigt bra svar! Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som ma... Se mer

1. Bank
  2. Bankomat
  3. Juridiska tjänster
  4. Sparbank

Vi är en helt fristående bank som verkar i norra Bohuslän och har kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Vi har hög kompetens inom privat-, företag-, placering-, och försäkringsrådgivning, hanterar kontanter och ger tillbaka vår utdelning till samhället i form av sponsring. För att livet i norra Bohuslän ska bli lite bättre helt enkelt. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastiskt bemötande av banken…

Fantastiskt bemötande av banken (Katrin) till mig som kund. Är super nöjd

16 september 2024

Svar från Sparbanken Tanum

Vad roligt att höra! Detta ska vi hälsa till Katrin :) Tack för din recension! //Jossan på banken

Ett bra möte

Trevligt bemötande vid första personliga mötet. Tydliga, begripliga svar på mina frågor. Ett bra möte!

21 oktober 2024

Kul att höra! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Bästa smidigaste banken

Lätt att nå sin kontaktperson som alltid tar sig tid o hjälper en med stort som smått

31 juli 2024

Kul att höra! Tack för din fina recension :) //Josefin på banken

Supertrevliga och hjälpsamma

Alla är supertrevliga och vill hjälpa dig på bästa sätt.

15 juli 2024

Tack för den fina recensionen! :) //Josefin på banken

Banken räntepolitik har mer att önska

Bankens räntepolitik har mer att önska. Oerhört långsam aktivitet på banken när räntor skall sänkas de gick flera veckor efter riksbanken sänkt sin styränta. Som svar på detta så hade de med lagar och regler att göra. Dalslands sparbank reagerade bara några dagar efter riksbankens beskad. Vilka lagar menar Tanumssparbank. Ljuger dom? Eller drar dom bolånekunderna på pengar? Hur många miljoner i ränteintäckter tjänade banken på att inte agera så skyndsamt som andra banker har gjort!!!! Är detta Rätt ska de vara så!!!!?

8 maj 2024

Hej Krister.

Hur lång tid det tar innan en sänkning eller höjning slår igenom kan variera lite från gång till gång. En förklaring är lagar och regler. Som exempel är vi skyldiga att annonsera ränteändringar i media och innan annonsen når allmänheten får vi inte avslöja de nya räntenivåerna. Tanken är att alla ska få informationen på samma gång men ibland kan det göra att det tar någon dag extra innan ändringen slår igenom. Men det är bara en sak, det är mycket som styr.

Sparbankerna är fristående och tar egna beslut lokalt så det är inte säkert att det ser likadant ut hos alla Sparbanker. Denna gång valde vi att inte följa riksbankens rakt av och sänkte räntan mer på utlåning än inlåning.

Huruvida det är positivt med en snabb sänkning beror dessutom på vem du frågar. Alla med större lån ser givetvis fram emot räntesänkningar men vi har även många kunder som är jätteglada över att det äntligen finns sparränta.

Ränteförändringar är komplext men vi lovar att vi gör så gott vi kan.

Önskar dig en fin dag
// Carolina på banken

Flyttade bankärenden till Tamums sparbank

Flyttade bankärenden till
Tanum. Fungerade bra. I övrigt inget större erfarenhet av deras tjänster så långt.

8 april 2024

Svar från Sparbanken Tanum

Hej John-Erik! Tack för din recension :) Jag hoppas vi får några fler stjärnor i betyg när du fått lite mer erfarenhet av våra banktjänster! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss :) Mvh Josefin på banken

Alltid bra mottagen

Alltid bra mottagen, bra service.

5 februari 2024

Kul att höra Kristian! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Trygghet och service

Känner mig trygg och får den hjälp jag behöver.

30 april 2024

Underbart att höra! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Toppen bank

Lätt att navigera på banken via internet trevligt bemötande på fysiska banken

24 april 2024

Kul att höra Maja! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Professionellt och välkomnande

Professionellt och korrekt bemötande. Snabb handläggning.

5 april 2024

Kul att höra Helena! Tack för din recension :) //Josefin på banken

Bra service

Bra service, personligt bemötande. Mänsklig och gedigen personal. Det mesta går att lösa, och banken visar intresse för mig som kund!

14 mars 2024

Svar från Sparbanken Tanum

Vilken fin recension! Tack så mycket och kul att höra att du är nöjd! :) //Jossan på banken

Lätt att få kontakt

Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som man knappt kan komma i kontakt med och som har starkt begränsade öppettider. Sparbanken slår dem med hästlängder.

Hemsidan är jag dock inte så nöjd med. Är inte i närheten av Avanza.

24 januari 2024

Tack Monica för din fina recension och feedback :) //Josefin på banken

Fantastisk rådgivning och alltid ett…

Fantastisk rådgivning och alltid ett öppen öra.
Ingen problem alls angående lånet och försäkringar.

Tack för allt Emma!

21 december 2023

Kul att höra! Tack för din recension :) //Jossan på banken

Jag tycker att det har blivit sämre när…

Jag tycker att det har blivit sämre när man ska betala räkningar, det gamla systemet var bättre och så kunde man dessutom många fler räkningar.

23 januari 2024

Svar från Sparbanken Tanum

Hej Gun! Tack för din feedback. Om det är betalningsvyn i internetbanken/appen du menar är vi tacksamma om du vill skicka in denna under "Lämna Feedback" när du är inloggad i internetbanken eller appen. Då hamnar infon direkt hos vår IT-leverantör :) Mvh Josefin på banken

Bra första bemötande

Bra första bemötande
Hjälpsamma och förklarar på ett sätt så att man förstår

16 augusti 2023

Kul att höra! Tack för din recension :) //Josefin på banken

När man är i behov av att låna pengar…

När man är i behov av att låna pengar av en bank är en Sparbank det bästa alternativet av ideologiska skäl.
Tanums Sparbank uppfyller alla våra kriterier vad gäller ärlighet och service. Det är dessutom fortfarande en riktig bank med öppettider och pengahantering.

28 september 2023

Vilken fin recension! Tack så mycket, Sven-Bertil :) /Josefin på banken