Vi fik vores til tiden og lev. Som aftalt .! Jeg har som sådan ikke noget at sætte en finger på . Kun at nakkepuder er sat fast med de forkerte skruer og de ruster så det er en fejl. Men da vi kontak... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Vi købte i november 2020 et Århus spa - hvor varmelegemet er stået af! Vi kontakter Spalageret, som informere om, at det ikke er dækket af garantien da varmelegeme betragtes som en slid del? Hvilke... Se mer
Jeg købte et Udespa Balboa WiFi modul, som forinden købet var blevet bekræftet ville passe til mit Spa, som var købt et par år forinden et andet sted. Jeg havde lidt problemer med at få modulet til... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos SPAlageret.dk ønsker vi at give folk luksusoplevelser til de billigste priser, uden at gå på kompromis mht. kvalitet og service! Vi handler med nogle af Danmarks lækreste spabade til udendørs brug.
Kontaktuppgifter
Niels Bohrs vej 17F, 8660, Skanderborg, Danmark
- 51907286
- kontakt@spalageret.dk
- spalageret.dk
Super god service hos Spalageret .
Super god service hos Spalageret .
Jeg havde et problem med mit spabad der var utæt ved varme legemet og de kom bare og skiftede det hurtigst mulig uden problemer .
Så kan varmt anbefale at handle hos Spalageret .

Svar från SPAlageret.dk
Havde en reklamation på et spa
Havde en reklamation på et spa, som de udførte forholdsvis hurtigt.
Reparatøren var meget behjælpelig og venlig!
Tak for dn god oplevelse :)
Vh Lars Vonge

Jeg købte et Udespa Balboa WiFi modul
Jeg havde lidt problemer med at få modulet til at virke, men efter en snak med Spa-lagerets Claus fik Jeg en fornemmelse af hvad der var årsagen til at det ikke virkede.
Jeg gik ind og ændrede lidt i mit Yousee modems opsætning, og vips: Nu virker det, og det fungere upåklageligt. 😊👍

Svar från SPAlageret.dk
Har altid fået super service ved…
Har altid fået super service ved henvendelse.
Er super glad for jeg i sin tid valgte at købe hos spalageret.

Svar från SPAlageret.dk
De prøvede først at fortælle mig at vis…
De prøvede først at fortælle mig at vis jeg købte et brugt spa med reklamationsret et år mere. Så galt den ikke vis man købte det brugt.
Så smid man reglerne efter dem og så var sagen at man selv skulle bevise om fejlen ikke var ens egen skyld, selv om det kun omhandlede at alt lys manglede.
Fik fortalt at der kom weekend tilbud næste weekend og kunne se på de tilbud og måske købe en hel ny.
Endte med at prøve at købe et helt nyt på tilbud, besparelse på spa fra 59995kr til 49995kr. Varmpempe fra 9995kr til 7995 kr trappe til 400 kr.
Bestilte på mail fordi jeg ville være sikker på at få alle materialer til både varmepumpe og spa. Fik mail om at kontakte dem via mobil. Ringende og talte med medarbejder som sagde at det skulle de nok klare og han kunne selvfølgelig godt forstå at jeg ville have alt med fra starten. Der var masser af den hvide model som jeg havde bestilt, så det skulle de nok klare.
Men da tilbudet kom var der pludselig ikke flere på tilbud, da de kun havde 3 på tilbud. Nu var tilbudet på spa sprunget fra 49995kr til 55995kr, trappe for 400 kr kostede pludselig 800 kr. Brokkede mig og fik den besked at jeg da stadig fik rabat. Samt at rabatten på varmepumpe dog stadig var samme pris.
Hurra en samlet besparelse på 12000 kr endte på 4000kr. Men jeg skulle da være glad for jeg stadig fik rabat.
Fusker firma.
Som først prøver at slippe uden om købeloven. Lige til de fandt ud af man faktisk kendte købeloven.
For der efter så at prøve at slippe uden om deres eget tilbud, som der først var masser af men pludselig kun var 3 når tilbud kom frem.
Samt at man hele ugen op til tilbuds weekenden har haft mail korrespondance med spalageret og ikke et ord om der kun var begrænset antal af det spa eller kan huske at der stod begrænsninger på tilbudet.

Jeg købte en spa trappe
Jeg købte en spa trappe . Hurtig levering.. Glæder mig til at og købe spa bad ved jer..❤

God service
Købte i april 2021nyt model Fuur hos spalageret
Alt fungerede fint og upåklageligt. Har dog haft bøvl med utæt varmepumpe men Spalageret har sendt ny og været gode til at servicere både via tlf. og teknikerbesøg. Synes alt i alt de leverer en god service og et godt produkt

Svar från SPAlageret.dk
Altid hurtig og effektiv behandling
Altid hurtig og effektiv behandling.
Kan absolut anbefales.

Svar från SPAlageret.dk
hurtig behandling både på nettet og ved…
hurtig behandling både på nettet og ved udlevering. Super godt

Har købt en model Århus 4g
Har købt en model Århus 4g.
Godt tilfreds med information om spa inden køb.
God oplevelse med selve handlen, fil flyttet strøm uden bøvl.
Efter jeg har haft det kørende lidt tid, så var der fejl på nogle led lys, disse blev skiftet kort tid efter jeg kontaktede dem.
Fik så senere en utæthed, hvilket blev fikset dagen efter.
Har så senere fået problemer med akrylen, og ej heller her var der problemer.
Så kun positivt feedback herfra. 👍

Svar från SPAlageret.dk
Spa stort set ikke isoleret ?
Vi er et wellness center
Vi købte et Gilleleje spa af spalageret.dk
d.7/6 21. For 90.995kr
Dette blev leveret 15/6 21 af deres egen lastbil, da cheaufør kran aflæssede, beskadigede han spa, da dette ikke var beskyttet med andet end boble plast, dette kompenserede de med 2000kr incl moms.
Spa blev transporteret ind i vores gårdhave, der afventede det håndværkere der skulle få det ind gennem vinduesparti.
Dette skete 20/6 -21 da det var kommet ind, monterede tømrere vinduesparti igen.
Da vvs’er kom, afmonterede han siderne, da han skulle montere extern varme forsyning.
Der (i flg spalageret) var nemt, da. De selv solgte varmepumper, til deres spa.
Vi fik et sjok! Kappe isolering bag beklædning var nærmest kastet ind, derefter “fikseret” med adm gamle jernskruer, (tømrer sagde, har ikke set disse siden min læretid) der var brugt plastik stumper som skiver ?
Alle skruer var rustne, skruet ind i en (efter sigende) rustfri ramme, eller små stykker uhøvlede brædder ?
Vvs’er konstaterede at, bypass var monteret EFTER internt varmelegme, og afgange var u korrekt mål 61 i stedet for eu standard ø63
Vvs’er sagde: hvis extern varme var monteret efter intern varme, ville denne slå til 3000wat inden vandet nåede extern varme, helt omvendt af, sund fornuft.
Han ville ikke lave dette om, da han aldrig havde set flex slanger limet i plast fittings,
Jeg vil ikke påtage mig garanti for at udføre dette !
Vi spurgte spalageret om de ville sende anvisning på; hvordan de ville have os til at montere extern varme? (Uden de kunne frasige sig garantien)
Det ville de ikke !
De kunne i øvrigt ikke se problemet, vi ku jo bare afmontere internt varmelegme !
I flg elektrikker og vvs’er: helt hul i hovedet.
Kar skulle være isoleret med 2-4cm skum, I flg. deres specifikationer vi kunne ikke finde nogen steder dette var opfyldt. Isoleringen var fra 2-11 mm.
Håndværkere sagde grinene; et rigtigt kineser produkt.
Vi ringede til spalageret, forelagde dem problemerne, de spurgte om vi selv,kunne fremskaffe pris på skum efter isolering.
Det gjorde vi, pris fra isolatør 12.000kr da,som han sagde, en kompliceret opgave mellem alle de slanger/dyser.
Tømrer sku klargøre for ham demontere/(vippe spa) 4 gange, pris 4000kr derefter samle det.
Disse priser afviste spalageret pure ?
Lidt underligt spalageret ikke havde set alt dette, da de havde testet spa for utætheder, før levering ? Som vvs’er sagde: hvordan kan man det, uden at tage sider af ?
Spalageret foreslog vi annulerede handlen, noget bekosteligt, eftersom vi havde betalt over 20.000kr for at få det ind i vores Well Ness område.
De ville komme og rette skruer/isolering og påmontere studse der havde eu mål.
Isolering nej ! Da de betragtede denne opgave, for umulig. (Underligt vi så kunne få en pris på samme?)
Da det på sigt ville være bekosteligt, at holde spa varm, stort set, uden isolering, trods det heldigvis stod indendørs og spalageret stod stejlt, kontaktede vi vores advokat.
I dag d.13/8-21 (efter 2 md) er der stadigt ingen løsning !
Den danske brugervejledning har vi ej heller set (spa bliver brugt af mange forskellige mennesker)
Denne ville vi få, så snart de havde fået den oversat ? (Det tager så 2 md til nu ?)
De sælger så, produkter i dk, uden dansk bruger vejledning ?
Dette er deres top luksus spa, tør ikke tænke på hvordan andre modeller er udført ?
Sagen ligger stadigt hos vores advokat, vi er ret sikre på de ikke vil dække regning fra ham.vi afventer skriftligt tilbud fra isolatøren - der jo selfølgelig, er på sommerferie.
Købeloven ser de tilsyneladende stort på, trods deres varer end ikke lever op til deres egne specifikationer ?
En usandsynlig kedelig oplevelse at handle med spalageret.dk
————————————————————
Spalageret’s svar herunder afspejler deres troværdighed.
Der er ingen kommunikation overhovedet, efter spalageret tilbød vores advokat 5000kr i kompensation .
Vi må derfor gå rettens vej.

Fremragende
En super super oplevelse ved køb af en FUUR Udespa. Rådgivning, klargøring og afklaring af efterfølgende spørgsmål fungerede perfekt.
Vil ikke tøve med af anbefale til andre.

SUPER SERVICE
Vi har nu haft vores Spa fra SPAlageret i 5 uger. Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet. Skrev en mail til dem torsdag før bededag, da vore højttalere støjede en del. Allerede mandag morgen blev vi ringet op at de kunne kigge forbi senere mandag. Hurtigere service findes næppe. Ydermere fandt vi spaet noget bedre isoleret end forventet. Så helt sikkert 5 stjerner herfra.

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, alt er som det burde og betjeningen i top:-)

Køb andet sted.
Som man kan læse her på TrustPilot, er vores oplevelse desværre sammenlignelig med så mange andre kunder der har købt en spa hos Spalageret.dk.
Man oplever fuld service inden købet - efter købet forsvinder denne del. Vi kan ikke anbefale andre at handle der. Kvaliteten af spaen er ikke bedre end andre udbydere (hvilket er deres argument) - Benyt andre udbydere der reelt gider deres kunder før, under og efter salget.

Virkelig god oplevelse
Vi har været virkelig glade for vores nye spa og servicen er langt over normalt. Ville ønske vi kunne give flere stjerner end 5

Super god service
Har i dag besøgt Spalageret. Super god oplevelse. Professionel rådgivning og svar på alle store og små spørgsmål. Ikke noget med at prakke os en masse på, nej - det og det har i brug og det her behøver i ikke. Vent og se med det her så kan i købe det senere hvis i får brug for det.
Så nu glæder vi os til at modtage vores nye spa i uge 42.

Svar från SPAlageret.dk
Desværre får vi ikke fikset alle de…
Desværre får vi ikke fikset alle de ødelagte dele som hele tiden går i stykker på vores spa. Når man ringer og snakker med dem, bliver der lovet alt muligt, men der sker ikke det store.
Siderne sidder løst, fordi de hopper fra alulisterne i hjørnerne, så de sidder og flagre.
Lysdioderne går i stykker hele tiden. Nu er alt lys i stykker og vi har haft en spa de sidste mange måneder, uden lys i.
Vi må jo snart være nået til en grænse for hvor meget man reparerer på en vare, ifølge købeloven?
For 57.000 synes jeg det er meget dårlig kvalitet. Vi har haft den lidt over et år, og den har haft ødelagte dele osv. 70-80% af det år (og ventetid på reparationer hele tiden)
Vi er efterhånden nået til et punkt, hvor i hjertens gerne må hente jeres spa igen og refundere os på den ene eller den anden måde... for hvis den har så mange problemer og fejl det første år, hvor den er ny, tror jeg den vil blive en meget dyr fornøjelse i reparationer fremover.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.