Très bonne 1ere expérience d achat en ligne , envois très bien emballé et produits très bien protégés , je re commanderais encore chez eux … Petit point négatif , c est le manque de communication r... Se mer
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
SpaendonckSport.com is dé specialist in golf, padel en tafeltennis. Wij bieden een ruim assortiment sportartikelen van topmerken, scherpe prijzen en persoonlijke service – zowel online als in onze fysieke winkel. Snel geleverd en altijd eerlijk advies.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- spaendoncksport.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was niet zo goed als ik gewend ben
Het was niet zo goed als ik gewend ben, blijkbaar was de voorraad niet op orde, daar door duurde de levering langer. En er is niet geleverd wat besteld was en betaald. Op de daarop gestuurde e-mail heb ik nog geen reactie gezien.
Bestelling na 35 dagen pas geleverd
Bestelling geplaatst op 6 maart, geleverd 10 april. Na twee weken gebeld en het ging de dag nadien geleverd zijn, een leugen dus.
Très mauvais
Très mauvais. Livraison pas arrivée après 8 jours, le sav répond à côté.
Verkeer product geleverd
Ik heb de verkeerde broek toegestuurd…
Ik heb de verkeerde broek toegestuurd gekregen en na ruim een week nog niet de juiste ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn mail met de vraag wanneer de juiste broek komt
Commande sur le site
Petit point négatif , c est le manque de communication rapide en cas d attente pour produit pas en stocks…pourtant promis sur leur site …
correct en snel geregeld
Keuzemogelijkheid ballen
Spaendonck belde mij om aan te geven dat een bepaald merk *** ballen niet meer voorradig was, maar dat een grotere hoeveelheid *** ballen van een ander merk in de aanbieding was, zodat ik een keuze tussen wachten op de bestelde ballen of de op voorraad zijnde ballen, kon maken.
Ik was op zoek naar een combi tas zwart…
Ik was op zoek naar een combi tas zwart / rood om mijn golfset op reis te beschermen. Een volledig zwarte uitvoering werd overal aangeboden. Behalve bij jullie, expliciet zwart/rood. De levering bleek echter een volledig zware uitvoering. Dat is niet de afspraak.
Slechte communicatie - product nooit verzonden
Ik heb vier weken geleden een pet besteld bij deze webshop. Na drie dagen had ik nog niets gehoord, dus ben ik er zelf achteraan gegaan. Toen bleek dat de pet niet op voorraad was. Geen excuses of uitleg, alleen de mededeling dat ik mijn geld terug zou krijgen.
Daarna heb ik dezelfde pet bij een andere webshop besteld. Bleek achteraf dat dit dezelfde eigenaar had. Weer precies hetzelfde verhaal.
Vier weken later stond de pet opnieuw online. Toch nog maar een keer besteld. Wederom nul reactie, niets ontvangen en alleen zeer matige reacties op mijn mails.
Hier bestel ik echt nooit meer iets. Wat een service. Werk je website bij en zorg voor fatsoenlijke communicatie met je klanten.
Het duurde even, maar bestelling is binnen gekomen
30 januari een bestelling gedaan. 11 februari pas een verzendbewijs gehad. Pakje status staat nog steeds op ophalen GLS helaas. Je moet een hoop geduld hebben. Hopelijk komt het nu snel. Het heeft een tijd geduurt, maar hij heeft netjes contact gezocht en de rubber die ik besteld had was nog niet leverbaar. Daarom duurde het zo lang. Hij heeft het daarna netjes afgehandeld. Het is nu binnen
Late levering
Late levering
Volgens de website waren alle items op voorraad en dus "voor 16u besteld volgende dag in huis"
Uiteindelijk heb ik er meer dan 3 weken op moeten wachten en bleven al mijn mails aangaande verwachte leveringsdatum onbeantwoord
Ik heb contact op genomen via mail…
Ik heb contact op genomen via mail omtrent een bestelling die ik geplaatst heb en op dag van vandaag nogsteeds niet ontvangen.
Heb Joola shirt en tafel schoenen…
Ik heb een JOOLA-shirt en tafeltennisschoenen besteld en de bestelling vanmiddag ontvangen. Alles zit als gegoten.
Dank je wel voor de snelle en fijne service!👍🏼
positief over aanbod producten/minpunt bereikbaarheid
positief over aanbod producten. Groot minpunt is dat jullie slecht bereikbaar zijn en niet reageren op mails
Ik heb de bestelling nog niet mogen…
Ik heb de bestelling nog niet mogen ontvangen.
De pakket service blijft zeggen dat we niet thuis zijn terwijl we 24/7 aanwezig zijn.
Op het moment zijn we met een verbouwing bezig waarvoor we permanent iemand thuis hebben.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.