Absolutely in love with my new contour legging! It feels amazing, fits perfectly, and is super easy to style in so many ways. And just as important: it’s not see-through 🙌 Such a great addition to m... Se mer

Det här tycker kunderna
In tegenstelling tot hoe ik deze panties op Instagram geadverteerd kreeg, zijn ze niet bijzonder sterk of ladder bestendig. Groter risico op ladders bij aantrekken dan bij goedkopere merken. Ik vind z... Se mer
Företaget har svarat
Sinds gisteren de bruine contour legging binnen en ik doe hem niet meer uit! Nog nooit zo’n comfortabele zachte legging gehad die ook nog eens m’n benen en billen goed laten uitkomen, I love it!
Företaget har svarat
Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely w... Se mer
Företagsinformation
Om So Tight
Skrivet av företaget
Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.
Onze collectie bestaat uit:
- sotightshop.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Expensive panties
Expensive panties, supposedly strong... however, because of the "seem" in the middle it got a small hole when I put it on, and it became a ladder" during the day.
The promise that it would not drop down during thr day was kept.

De panty's zitten heerlijk
De panty's zitten heerlijk.
Heb er recent twee besteld. Eén panty bleek bij aankomst kapot te zijn. Ik heb direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Wat een top service! Bedankt nogmaals.

Goede service, slechte kwaliteit
Na het lezen van de vele goede reviews heb ik de 30 DEN panty geprobeerd, maar helaas was mijn ervaring slecht.
Bij het aantrekken zat er meteen een gat en ladder in, precies op de overgang van panty naar de “band”. Na contact met So Tight een nieuwe panty gekregen zoals meer mensen, waar ik alleen de verzendkosten hoefde te betalen.
Echter na een paar uur dragen opnieuw een gat en ladder op exact dezelfde plek aan dezelfde kant (voorkant been en onder mijn jurk dus niet door iets van buitenaf).
Omdat veel reviews zo enorm positief zijn heb ik besteld, dus ik wil anderen ook graag mijn helaas slechte ervaring delen.

So Tight tights are amazing
So Tight tights are amazing, so comfortable, so strong and they feel and look amazing 😍🤩

Meteen een ladder
Meteen met de eerste keer aantrekken een ladder in de panty. Ik gebruik zelfs handschoenen om dit te voorkomen maar helaas.

Svar från So Tight
Super quick and like a gift for yourself
Super quick and very nice wrapped like a present!!

Svar från So Tight
Ik kan alleen maar lof schrijven over…
Ik kan alleen maar lof schrijven over SoTight!
Het comfort is geweldig en onlangs is in een nieuwe panty een ladder ontstaan.
Ik heb dit gemaild in mijn review, zodat SoTight kon inventariseren of dit vaker voorkomt. Ze kwamen al snel met een reactie en ik ben meer dan tevreden met hun geboden oplossing!

goede klachtafhandeling
Eerst een order met een defect item ontvangen. Netjes opgelost in relatief snelle communicatie. Dankjewel

Svar från So Tight
Snelle levering en Top kwaliteit producten
Super snelle levering, Erg fijn zittende panty's van hoge kwaliteit, een overzichtelijke webshop met duidelijke informatie. Ik ben heel tevreden, een echte aanrader dus.

Svar från So Tight
Super fijn bedrijf! Klant is koning!
Super fijn bedrijf! Hele goede klantenservice. Met allerlei vragen geholpen en toen er iets niet helemaal ‘ok’ was met de panty werd dit meteen opgepakt. En de panty’s zelf zitten geweldig!!!

Nooit meer andere!
Nooit meer andere!
Einnnnndelijk de heilige graal der panty's gevonden! Ze zijn zacht, zitten heerlijk en gaan lang mee, ook na dragen en wassen. Er zit een voorgevormde voet in, wat ik heerijk vindt en zo weet je ook hoe die aan moet. Dat zie je ook door het 'label' wat net als in een broek op de achter(binnen)kant staat. Altijd zo frustrerend bij andere merken.Maar vooral de brede band bovenin maakt het draagcomfort geweldig. Geen dikke naad in het midden (die je zie zitten als je wat strakkers er overheen draagt). Gewoon de perfecte panty!

Svar från So Tight
Panty’s snel ontvangen en dragen echt…
Panty’s snel ontvangen en dragen echt in 1 woord heerlijk!! Ik heb degene met de hoge band besteld en als je deze gewend bent, wil je niks anders meer!!
Ook de klantenservice reageert enorm snel en de klacht (zat al snel een gaatje bij de hak) is zeer netjes opgelost!
Hier een nieuwe vaste klant erbij, Henny de 30 denier, maar de 50 denier ga ik ook zeker hier voor de winter bestellen!!

Svar från So Tight
Geweldige service en super product
De door So Tight geleverde service is geweldig, post.nl leverde, in tegenstelling tot hun berichten, maar een bestelling af.
So Tight
gevraagd te checken wat er mis kon zijn gegaan, ze mailden me dat ze het gingen onderzoeken, maar dat ze me ook meteen een nieuw paar classic knee-highs zouden sturen. Deze werden de volgende dag bezorgd, perfect.
En ik kan nu al zeggen dat de classic knee-tights geweldig zetten, de beste ever, ze knellen absoluut niet😄.
The iconic pantys heb ik nog niet gedragen, maar ik ben ervan overtuigd dat ik deze ook met plezier ga dragen.
Ben super blij jullie ontdekt te hebben en beveel jullie en jullie producten aan.

Super
Super, snelle verzending en toen ik wat vragen had met betrekking tot de juiste maat, kreeg ik binnen enkele uren al antwoord.( de maat is overigens perfect!).
En de panty zit heerlijk, niet die afschuwelijke strakke taillebanden die je normaal ziet.

Fantastische panty’s
Fantastische panty’s, zitten echt heel lekker. Zakken niet af.
In één van de bestelde panty’s zat een productiefoutje, meteen mail terug en met een fijne oplossing gekomen. Blij mee!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.