Absolutely in love with my new contour legging! It feels amazing, fits perfectly, and is super easy to style in so many ways. And just as important: it’s not see-through 🙌 Such a great addition to m... Se mer

Det här tycker kunderna
In tegenstelling tot hoe ik deze panties op Instagram geadverteerd kreeg, zijn ze niet bijzonder sterk of ladder bestendig. Groter risico op ladders bij aantrekken dan bij goedkopere merken. Ik vind z... Se mer
Företaget har svarat
Sinds gisteren de bruine contour legging binnen en ik doe hem niet meer uit! Nog nooit zo’n comfortabele zachte legging gehad die ook nog eens m’n benen en billen goed laten uitkomen, I love it!
Företaget har svarat
Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely w... Se mer
Företagsinformation
Om So Tight
Skrivet av företaget
Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.
Onze collectie bestaat uit:
- sotightshop.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Perfect fit like second skin!
De panties voelen erg zacht, alsof het een tweede huid is. Je voelt nauwelijks dat je ze aan hebt en blijven goed op hun plaats (zakken niet af!). Het mooie aan deze panties vind ik ook dat het geen traditioneel broekje heeft, dus dat er bij ultra korte rokjes/ shorts niets onderuit steekt.

Svar från So Tight
Via instagram was ik geinfluenct
Via instagram was ik geinfluenct en met een mooie korting had ik de panty gekocht. Helaas gaf de panty het na een paar uur al op en na twijfelen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. En daar heb ik geen spijt van, want op de zondag kreeg ik binnen 1 uur al een reactie terug en kreeg ik een nieuwe panty opgestuurd. De vorige betrefte een productie fout. Keurig opgelost en helemaal tevreden! Echt een aanrader.

Svar från So Tight
Zachte en degelijk voelende panty
De panty (espresso 30 dn) zit echt heerlijk, de brede band zorgt er ook echt voor dat deze niet afzakt en voelt ook degelijk.
Helaas na 2 dagen dragen een flinke ladder die begon bij de voet, terwijl ik altijd sokken er onderaan doe.
Dus ondanks dat deze erg lekker zitten vind ik ze best prijzig voor 2 dagen dragen.
Heel fijn dat de klantenservice dit meteen wilde oplossen door een nieuwe op te sturen. Deze nog niet kunnen testen omdat het te koud was nu, maar doordat het zo snel werd opgelost ben ik erg tevreden.

Snelle levering. Heerlijke panty's. Zakken echt niet af. Maten kloppen

Svar från So Tight
Was in eerste instantie heel blij.
Was in eerste instantie heel blij.
Eindelijk panty's voor lange benen. Ze zitten heerlijk vooral die met hoge taille..Maar 2paar panty's na 1x dragen al stuk.
Durf de andere die ik nog heb liggen niet eens meer te dragen.
Update: contact gehad...snelle vriendelijke reactie.
Ik zal al mn panty's ff uitproberen om te zien of er andere bijzitten met productiefout. Daarna zal er naar een oplossing gezocht worden!
Update 2: alles gepast, bleek er nog 1 stuk te gaan.
Mijn snel kapot gegane panty's worden vervangen door nieuw en verbeterde design panty's..heel blij mee!
Zoals mn eerste review over sotight toch weer 5sterren

Svar från So Tight
Fijne panty, snel een ladder
Ik heb mijn panty gister de eerste keer aangedaan. Erg voorzichtig en super blij met de fit en hoe die stond. Helaas na het eerste toiletbezoek zag ik dat er al een ladder in zat. Dit terwijl ik zo voorzichtig was. Dus dat valt me tegen. Hopelijk heeft de andere panty uit mijn bestelling een langere levensduur.
Naar aanleiding van deze review heb ik een nieuwe panty ontvangen en die is wel prima. Dus alles is netjes opgelost!

Stuk na 1 keer dragen
Voor de feestdagen een glitterpanty van SoTight aangeschaft op aanraden van een vriendin, anders had ik nooit zoveel geld uitgegeven aan een panty. Hij zat inderdaad heerlijk en was ontzettend mooi, maar helaas is hij na 1x dragen gescheurd en heb ik hem weg moeten gooien.

Svar från So Tight
Zit heerlijk maar kwaliteit niet altijd top
Ik heb hier een aantal panty's besteld en ze zitten mega lekker! Het enige is dat ik meer van de kwaliteit had verwacht. Een is na 1x dragen gescheurd (daar heb ik wel een nieuwe voor gekregen - snelle reactie ook van de klantenservice) en nog een ander zit nu na 3x dragen een gaatje in wat er niet zo mooi uitziet.. dus dat vind ik wel jammer.

Superfijne panty's!
Panty's dragen heerlijk. Je voelt ze niet. Ook de bralette en de legging zitten lekker én vallen goed op maat.
Ik wil geen andere panty's meer!

Svar från So Tight
Na nog geen dag zaten er gaatjes in
Update;
Het bedrijf heeft mij een mail gestuurd. Ik kreeg een nieuwe panty en ben er nu (dag 2) erg blij mee. Bedankt voor deze service!
———————————
Ik heb hier 2 panty’s besteld. Helaas na nog geen dag dragen kwamen er gaatjes in. Ik heb toen contact opgenomen en zij dachten dat het een haaltje zou kunnen zijn. Ik weet zeker dat ik niet ben blijven hangen of iets. Einde van de dag zat er ook een hele ladder met gat bij mijn hiel. De panty zit heerlijk, maar dit kost veelste veel geld voor iets wat zo kort mee gaat.. helaas jammer. Ik ben ge influenced.

Erg blij met deze panty
Erg blij met deze panty. De eerste keer was die bij mij wel kapot gegaan, waarschijnlijk een productie fout. Aangegeven en meteen een nieuwe gekregen. Deze panty zit heel comfortabel maar corrigeert ook nog eens mooi de kleding. Het is een sterke panty, al meerdere keren gedragen en nog steeds geen ladder. Het fijnste vind ik dat je niet het gevoel hebt dat je een panty draagt omdat hij heerlijk zit. Hij snijd niet. Aanrader!

Goede kwaliteit
Heerlijke panty’s. Nog niet eerder zo’n comfortabele panty gedragen en de kwaliteit is super. Zelfs na het wassen blijven deze panty’s mooi.

Svar från So Tight
Nooit meer andere panty's, zó fijn!
Ik vond het altijd vreselijk om panty’s te dragen maar deze knellen niet, zijn zacht en zakken niet af. Ik ga er meer bestellen!

Svar från So Tight
Zit heerlijk, maar snel stuk (goed opgelost)
Panty zit echt heerlijk, echter na 1 hele dag dragen toch in de avond op beide benen een ladder. Erg jammer voor toch redelijk dure panty's. Ik heb nog 1 liggen ben benieuwd wat die doet.
Nu 2x mail gestuurd zoals gevraagd maar nog geen reactie helaas.
Vreemd geen mail in spam en ook niet in ongewenste map.
Uiteindelijk telefonisch contact gehad. Goed opgelost. Krijg nieuwe opgestuurd. Glitterpanty zit ook heerlijk.

Zeer ontevreden
Na de vele enthousiaste reacties online te hebben gelezen meerdere 15 denier panty’s gekocht. De eerste die ik aandeed had vrijwel meteen een ladder en de tweede panty heb ik slechts 2 keer aan gehad (waarna er ook een ladder in kwam). Zeer teleurstellend, zeker gelet op de forse prijs.

Mega fijne panty
Mega fijne panty, zit heerlijk comfortabel. Ikzelf heb de 15 den classic en esprosso dots 20 den.
Ondanks dat de 15 den bij de eerste keer kapot ging door mogelijk weeffoutje, ben ik super geholpen via de klantenservice en is dat allemaal opgelost.
Aanrader!

Echt geweldige panty!
Echt geweldige panty, zit heerlijk en ziet er prachtig uit. Tot nu toe had ik altijd panty’s van Heist. Ook comfortabel maar een stuk duurder en ik vind de panty van So Tight nog fijner zitten en hij lijkt ook sterker.

By far de beste panty’s
Dit zijn by far de beste panty’s. Ze dragen als een legging, de tailleband is superzacht. En je doet er lang mee. Aanrader!

Geen reactie
Helaas geen reactie op een gevonden klein defect in mijn zwarte 30 denier panty
Ik moest een foto sturen wat ik heb gedaan
Ook geen reactie op wat ik kan doen
Ik had contact via instgram
Nu maar alles retour sturen, 3 panties voor 70.€
Mag je toch wel wat meer sevice verwachten.
Brigitte
12 dec : Inmiddels is het heeeel erg netjes opgelost ! Bedankt , en zo'n foutje kan gebeuren . Ben erg blij met de overige panties , zitten erg mooi. Zou wel adviseren ze te kopen .

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.