Sortix Omdömen 72

TrustScore 4 av 5

4,2

Mycket bra produkter. Älskar verkligen kryddburkarna jag beställt. En synpunkt dock: Det hade dock varit ännu bättre om ni helt kunde fasa ut plastprodukter och istället satsa på material som glas, t... Se mer

Det tog några dagar innan det skickades så tog längre än jag räknat med att få än när jag lade beställningen. Det var också inte superbra paketerat och kartongen det kom fram i hade flera hål och hade... Se mer

Snabb och smidig leverans, men sen var det inte så mycket mer positivt. Produkten jag köpte (vattenflaska) gick sönder första gången jag använde den. Reklamerade och fick långt om länge svar att ytter... Se mer

Kryddburkarna snygga och verkar bra kvalitet. Fösändelsen kom snabbt. dettyvärr inte finns tillräckligt med olika etiketter, etiketterna i och för sig snygga. Skulle önska att man kunde beställa et... Se mer

1. Heminredningsaffär

På Sortix brinner vi för smart organisering. Med hjälp av våra noggrant utvalda produkter inom förvaring strävar vi efter att vara det självklara valet för ordning och reda i din vardag. Vi erbjuder tips för att maximera din boyta, minska matsvinn och bidra till en bättre miljö. Sortix ger ett rent hem för ett hälsosamt sinne.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nöjd

Fungerade jättebra att beställa till Finland också!

21 oktober 2024

Svar från Sortix

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att beställningen fungerade bra för leverans till Finland och att du är nöjd med köpet.

Kryddburkar

Köpte kryddburkar. Jättefina, men storleken stämmer inte med det dom står på sidan.

4 oktober 2024

Svar från Sortix

Tack för din recension! Vi är glada att du tycker om burkarna, och vi tar till oss din feedback om storleken. Vi ska titta på detta och se om vi kan förbättra informationen på sidan.

Lite besviken

Jättefina burkar, men många av burkarna hade tydliga bubblor eller andra markeringar. Locken skiljde sig också väldigt mycket i färger.

4 oktober 2024

Svar från Sortix

Tack för din feedback! Vi beklagar att vissa av burkarna hade märken och att locken skiljde sig i färg. Vi strävar efter högsta kvalitet och kommer att ta detta vidare för att se till att produkterna håller den standard vi vill erbjuda.

Bra passform i kylskåpet

Bra passform i kylskåpet och med locken kan man få plats med mer

11 juli 2024

Svar från Sortix

Tack för din fina recension! Vi är glada att burkarna passar bra i kylskåpet och att locken gör det lättare att organisera och få plats med mer.

Bra kvalite på allt

Bra kvalite på allt, är nöjd

11 juli 2024

Svar från Sortix

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten på produkterna och ditt köp. Välkommen tillbaka!

Svar från Sortix

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkten. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Superbra produkter och snabb leverans.

Superbra produkter och snabb leverans.

22 april 2024

Svar från Sortix

Tack för din recension! Det betyder mycket för oss att du tycker våra produkter är bra och att leveransen var snabb. Vi hoppas på att få hjälpa dig igen!

Jag tyckte att lapparna var superfina…

Jag tyckte att lapparna var superfina men tycker att priset är för dyrt då man kan få exakt samma ifrån Amazon men då får man ca 40st för mindre pris, dock är det då på Engelska. Så nu har jag blandat med era och Amazons :). Snabb leverans också!

4 april 2024

Svar från Sortix

Tack för din recension och din ärliga feedback! Vi förstår att det kan finnas alternativ till lägre pris, men vi jobbar för att erbjuda hög kvalitet och produkter som håller över tid. Vi är glada att du ändå tycker om våra etiketter och att leveransen gick snabbt.

Bästa burkarna

Åhhh dom här burkarna är ju sååå himla bra. Nu har jag 5 uppsättningar så hela skafferiet är i ordning och man blir glad varje gång man öppnar dörren.

6 mars 2024

Svar från Sortix

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är så roligt att höra att våra burkar hjälper dig att hålla ordning i skafferiet – och att du har fått 5 uppsättningar! Vi ser fram emot att få hjälpa dig med fler produkter i framtiden.

Otroligt fina kryddburkar och snabb…

Otroligt fina kryddburkar och snabb leverans! Kommer handla igen :)

29 januari 2024

Svar från Sortix

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att du älskar våra kryddburkar och att leveransen var snabb. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Bäst före-ettiketter ingick tydligen…

Bäst före-ettiketter ingick tydligen inte i det stora paketet.

När jag skulle beställa stog det att 24burkqr inkl, kryddställ var slut i lager, men produkterna fanns visst i lager var för sig, blev bara dyrare istället.

3 januari 2024

Svar från Sortix

Hej! Det ska ingå bäst före etiketter vid köp av 24-pack också. Om du har inte fått de kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare och skickar såklart ut de till dig med detsamma.

Jätte nöjd verkligen!

Jätte nöjd verkligen!! Fantastiskt bra kund service

27 december 2023

Svar från Sortix

Hej! Det gläder oss! Tack för din feedback, vi uppskattar det!

Bra produkter

Bra produkter, som förväntat

27 december 2023

Svar från Sortix

Hej! Tack för din feedback, vi uppskattar det!

Team Sortix

Jätte trevliga medarbetare som svarar på Mail och tar hand om kunderna
Jag är jätte nöjd med allt jag beställde från er
Rekommenderar er stark

16 november 2023