Nagyon elégedett vagyok a…
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, Budapesten eddig minden esetben reális értékeléseket kaptam. Örülök, hogy létezik ilyen megoldás, mindenkinek ajánlom.
A SonarHome olyan szakértői csoport, amely jelentős tapasztalattal rendelkezik nagy üzleti projektek megvalósításában az ingatlanpiacon. 2017 óta formáljuk a lengyel ingatlanpiacot azáltal, hogy új standardokat és modern technológiákat vezetünk be. A felhasználók számára gyors és ingyenes lakásérték-becslést, valamint professzionális értékbecslési riportot kínálunk. Azoknak, akik eladás szándékukat jelzik, a partnerségi hálózatunkból a legjobb ingatlanértékesítőket ajánljuk, akik a tranzakció minden szakaszában támogatást nyújtanak számukra. Ezzel egy időben támogatjuk az ingatlanosok munkáját és üzletfejlesztését is. Hitelesített eladási kontaktokat biztosítunk, valamint hozzáférést adunk fejlett analitikai eszközökhöz, például a Lead 360 alkalmazáshoz, amely aktuális és történeti piaci adatokat mutat be. Segítünk nekik szakértői imázst építeni is – az Ingatlanszakértők rangsorában szereplő profiljuk és a PRO Account révén. Mindez növeli az esélyüket arra, hogy együttműködést alakítsanak ki lakástulajdonosokkal. Tevékenységünket Lengyelországban, Magyarországon és Romániában végezzük, és dolgozunk azon, hogy rendszerünket más országokban is bevezessük.
Aleja Jana Pawła II 22, 00-133, Warszawa, Polen
Először is nagyon köszönöm, hogy időről, időre tájékoztatnak a lakás forgalmi áráról. Ha eldöntjük az eladást az Önök segítségével kívánom lebonyolítani.
That was a very kind and quick help for me, thank you very much!
Jó hogy ennyi szempontot figyelembe vesz , ezt eddig máshol nem tapasztaltam. Azért még lenne ötletem, hogy mivel lehetne kibővíteni a listát a pontosabb árazás tekintetében, de összességében, elégedett vagyok az alkalmazással.
Jól áttekinthető, az időbeli változásokat, és a környéken lévő néhány hasonló ingatlannal kapcsolatos információt is megmutatja, így segít értékelni a figyelt ingatlan értékével kapcsolatos változásokat.
Korrekt, sok fontos tényezőre kiterjedő értékesítési riportokat készít nekem a Sonarhome. Ezek hasznosak számomra, hiszen így rendszeresen nyomon tudom követni a környék értékesítési jellemzőit, illetve lakásom aktuális piaci értékét.
Több szempontot érvényesít. Eladási tényekkel alátámasztja a becslését.2022
Megbecsülte az ingatlanom árát, amit hamarosan e szerinti áron fogok meghirdetni.
Pontos, rendszeres időközönként ismételt értékelési riportokat küld. Figyelembe veszi a piaci trendeket, a környék adottságait, az ingatlan jellemzőit, és az egyedi állag alapján többféle értéket is megjelöl. A riportok nagyon hasznosak és ingyenesek.
Gyors és igen részletes volt.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.