Artikel tijdig en correct ontvangen
Netjes verpakt, persoonlijk bericht erbij, tijdig geleverd.

Svar från Something Fancy
Welkom bij Something Fancy, een webshop voor alle fancy girls out there! 🪩 Something Fancy werd in 2022 opgericht door Tessa, gedreven door haar passie voor stijlvolle, tijdloze sieraden. Wat begon als een webshop met zowel kleding als accessoires en sieraden, kreeg de shop in 2024 een frisse relaunch waarbij we ons volledig zijn gaan richten op dat waar ons hart echt ligt: sieraden! ✨ Na de komst van pup Bobby in oktober 2024 ontstond het idee voor onze A PAWFECT MATCH collectie: bijpassende accessoires voor jou én je trouwe viervoeter. Want stijlvol twinnen met je huisdier is niet alleen schattig, maar ook gewoon heel leuk! 🐾💖 Fast forward naar begin 2026... ...we misten het. De looks, het combineren, het totaalplaatje. Daarom hebben we besloten om naast onze sieraden opnieuw kleding toe te voegen aan Something Fancy! Met dezelfde visie als altijd: items die je moeiteloos mixt met je sieraden en die net dat beetje extra geven aan je outfit. Want Something Fancy draait niet alleen om accessoires, maar om de complete fancy vibe, van jewelry tot outfit, en alles daartussen. ✨🖤
Zaandam, Nederländerna
Netjes verpakt, persoonlijk bericht erbij, tijdig geleverd.

Svar från Something Fancy
De website was heel overzichtelijk en het was heel snel binnen dus ik ben super tevreden!!

Svar från Something Fancy
Super, mijn ketting was niet geleverd door DHL en ze hebben mij zo goed geholpen. Kreeg een nieuwe ketting opgestuurd omdat DHL maar wat riep. Mooie ketting ook!

Helemaal fan! Matching armbandje met de honden tags! Echt een aanrader 🥰🤎

Svar från Something Fancy
Supersnelle verzending en echt mega leuke items. Heeeeel blij mee 😃✨️

Svar från Something Fancy
Heel leuk bedrijf met betaalbare sieraden! Veel ook stainless steel en snelle verzinding. Je kan ook met klarna betalen! Echt top! 😊

Svar från Something Fancy
Super leuke items en een goede service!
Raad het iedereen aan!
Mooie website
Leuke items voor een totale look
Leuke kleding met bijpassende schoenen en sieraden.
Zeer snelle levering
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.