Solve Labs Omdömen 253

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jak dla mnie Bomba. Korzystam z Lions mane oraz jestem bardzo zadowolony z jakości produktu jak i efektow(odmieniła moje życie bezpowrotnie.. czuję się jak za czasów gimnazjum) Leczy depreche,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeżeli chodzi o dostawę, bardzo szybko, zamówienie złożyłem w niedzielę, produkt miałem we wtorek. Cały czas byłem informowany wiadomościami email, o aktualnym statusie przesyłki. Natomiast produkt... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ze względu na inwentaryzację sklepu, o której nie doczytałam na stronie internetowej, przesyłka opóźniała się. Napisałam maila z pytaniem kiedy dostanę zamówienie i bardzo szybko dostałam odpowiedź. S... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Firma oferuje jakościowe produkty w głównej mierze na naturalnych składnikach, zamówiony przeze mnie lions mane już po pierwazych użyciach daje efekty a to dopiero początek. Wysyłka nawet tak małej pa... Se mer

Företagsinformation

1. Örtmedicinsbutik
  2. Butik för kosttillskott (sport)

Informationen kommer från olika externa källor

Solve Labs tworzy suplementy inspirowane inteligencją natury. Z najwyższej jakości składników roślinnych i grzybowych przygotowujemy autorskie mieszanki, które wspomogą Cię w realizacji zakładanych celów.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Wspaniale produkty

Wspaniale produkty, mega szybka wysyłka za granice! Nie można się do niczego przyczepić :) zamówiłam teraz kilka nowych produktów, które będą dopiero testować, ale jestem przekonana ze spełnią swoje przeznaczenie :) Polecam!

29 november 2022

Svar från Solve Labs

Dla nas jesteście najważniejsi Wy, dlatego nieważne gdzie obecnie jesteście/mieszkacie, my dostarczymy Wam najlepszej jakości suplementy i to w ekspresowym tempie :) Koniecznie daj znać w opinii w sklepie lub na Facebooku/Instagramie jak smakują Ci nasze nowe kawy z grzybkami! No i oczywiście z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie.

bezproblemowo

30 november 2022

Svar från Solve Labs

Dokładnie takie są zakupy w naszym sklepie - przyjemne i bezproblemowe :) Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie.

Rewelka

Super szybka przesylka. Wszystko perfekt. Zdecydowanie nie bedzie to moj ostatni zakup w Solve Labs.

23 november 2022

Svar från Solve Labs

Bardzo nam miło i czekamy na kolejne zamówienia :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Szybka realizacja,bardzo wysoka jakość…

Szybka realizacja,bardzo wysoka jakość polecam

14 november 2022

Svar från Solve Labs

W 99% paczki docierają już na następny dzień od zamówienia. Cieszymy się, że doceniacie nasze zaangażowanie w to, by Wasze ulubione grzybki ekspresowo znajdowały się w Waszych domach i firmach :)

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa. Produkty wysokiej jakości. Polecam.

8 november 2022

Svar från Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i polecamy sprawdzić naszą promocję na BLACK FRIDAY - najwyższe promocje w roku tylko z kodem rabatowym.

Świetny kontakt ze sklepem

Świetny kontakt ze sklepem, pomoc przy wyborze produktu i komunikacyjny "luz". Działanie grzybków też odczuwalne już po pierwszym tygodniu. Polecam zakupy w Solve Labs!

6 oktober 2022

Svar från Solve Labs

Grzyby to nasza pasja, którą chcemy się dzielić, dlatego zawsze chętnie odpowiadamy na wszystkie pytania :) Cieszymy się, że dobrze dobraliśmy produkty pod Twoje potrzeby i że czujesz ich pozytywne działanie. Zachęcamy do ponownego kontaktu i sprawdzenia pozostałych suplementów naszej firmy.

Wszystko świetnie

Wszystko świetnie, zgodnie z oczekiwaniami. Paczka wysłana szybko, żadnych problemów. Polecam bardzo.

26 september 2022

Svar från Solve Labs

Serdecznie dziękujemy za polecenie i zachęcamy do ponownych zakupów w Solve Labs! :)

Klasa.

Wszystko zacnie, jak wzykle. Polecam fest!

6 september 2022

Svar från Solve Labs

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i jak zwykle zapraszamy do ponownych zakupów :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wszystko super

Wszystko super, szybka wysyłka.

Możnaby popracować nad linkiem do śledzenia realizacji zamówienia dla osób niezarejestrowanych. I tutaj maleńki minusik - po zamówieniu i zamknięciu okna przeglądarki już się nie dowiemy na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Na maila przychodzi tylko potwierdzenie zapłaty z serwisu transakcyjnego, a potem powiadomienie z systemu wybranego kuriera o wysyłce.

13 augusti 2022

Svar från Solve Labs

Dziękujemy za informację - sprawdziliśmy dokładnie cały proces i w naszym przypadku przy każdej zmianie statusu realizacji zamówienia otrzymaliśmy poprawnie mail z informacją. Będziemy to jeszcze baczne obserwować. Robimy też wszystko, żebyście nie musieli przejmować się statusami, tylko żebyście mieli pewność, że każde zamówienie w naszym sklepie dotrze już na drugi dzień :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam, firma godna zaufania, sprawnie i szybko realizuje zamówienia.

12 juli 2022

Svar från Solve Labs

Szybka dostawa jest dla nas jednym z priorytetów. Robimy wszystko co w naszej mocy, by zamówienie było już na drugi dzień w Waszych rękach :)

Polecam :)))

11 juni 2022

Svar från Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do ponownych zakupów w Solve Labs! :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam. Transakcja zrealizowana szybko i sprawnie.

7 juni 2022

Svar från Solve Labs

Tak właśnie wyglądają zakupy w naszym sklepie :) Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do ponownych zakupów!

Mega szybka wysyłka

Mega szybka wysyłka, działanie grzybków zgodne z opisem

6 juni 2022

Svar från Solve Labs

Przy następnym zamówieniu koniecznie spróbuj też pozostałych ekstraktów z grzybów: Reishi, Chaga i Cordyceps!

Super Express!

31 maj 2022

Svar från Solve Labs

Przeważająca liczba przesyłek dociera do Was już na następny dzień od zamówienia. Robimy wszystko żeby Wasze ulubione grzybki dotarły ekspresowo :) Cieszymy się, że się to udaje i że to doceniacie :)

Brain Tech / Soplówka

Błyskawiczna dostawa, otrzymałam paczkę następnego dnia po zamówieniu. Świetny kontakt ze sklepem, odpowiedź na moje pytania dotyczące produktów była szybka i rzeczowa.

22 maj 2022

Svar från Solve Labs

Zawsze bardzo chętnie doradzamy, bo nasze suplementy powstają na bazie naszej prawdziwej pasji do grzybów i zdrowego stylu życia. Dziękujemy za opinię i zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.