Lead de très mauvaise qualité, non vérifié par la plate-forme, problème déjà signalé par e-mail et impossible de contester les leads pourris. Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de... Se mer
Wij hadden reeds een offerte aangevraagd bij Murprotec. Deze hadden een gigantisch bedrag gevraagd. Door via Solvari het probleem aan te kaarten, kwam er snel reactie van andere bedrijven en konden w... Se mer
U had ons 4 firma's doorgegeven. Die hebben allemaal binnen de twee dagen gereageerd. Twee waren geïnteresseerd en hebben een afspraak voor offerte gemaakt. Voor de andere twee was ons werk te klein... Se mer
Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.
Adamstraat 20, 9500, Geraardsbergen, Belgien
- +32 28 88 60 55
- info@solvari.com
- solvari.be
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Lead de très mauvaise qualité, pas de suivis
Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de signer, ils sont vendeurs de rêves... super disponible avant de signer, impossible à joindre une fois sous contrat !
Solvari ne s'embête même pas à reprendre contact avec moi pour éclaircir la situation et trouver une solution à cette perte de temps et d'argent.
Sem,
Adminetech SRL
Ik ben snel in contact gebracht met 4…
Ik ben snel in contact gebracht met 4 gerelateerde bedrijven.
Elke maand hetzelfde zever.
Elke maand hetzelfde zever.
Ik betaal facturen zelf via bank maar toch blokeren ze uw account als het niet erop staat de 1 ste terwijl er duidelijk latere datum 15-04 op factuur staat. En elke maand hetzelfde liedje.

Super service
Heel vriendelijke mensen rappe service contacteren u snel en helpen je goed verder

Svar från Solvari België
Perfecte uitleg wat en hoe de werken…
Perfecte uitleg wat en hoe de werken gaan gebeuren .
Alles is goed verlopen van A tot Z goed…
Alles is goed verlopen van A tot Z goed geholpen

Svar från Solvari België
Ik ben er nog mee bezig.
SNELLE REACTIE
Aannemers aangebracht
Goede ervaring en snel vriendelijke man
Op zoek naar een installateur zonnepanelen
Ik had een vraag voor uitbreiding van onze zonnepanelen. En via Solvari had ik binnen de kortste tijd een 5-tal mogelijke leveranciers die snel contact opnamen. De uitbreiding is ook vlot uitgevoerd door één van deze leveranciers.
Prime service !
Correcte en duidelijke uitleg
De bedrijven die langsgekomen zijn, hebben correcte en duidelijke uitleg gegeven.
J'ai été très vite contactée par 2…
J'ai été très vite contactée par 2 entreprises qui vont venir faire un devis pour mes châssis de fenêtre. Donc, je suis au tout dêbut de mon projet.

Svar från Solvari België
Ze hebben prima werk geleverd.
Ik vond het ok dat er wat spelers…
Ik vond het ok dat er wat spelers belden maar na 4 opbellers had ik het wel gehad
Bedankt Tony.
Prima vakman.
Houdt zich aan gemaakte afspraken.
En is betrouwbaar.
Losse hoekpan netjes vast gemaakt.

Svar från Solvari België
De 4 door u geselecteerde bedrijven…
De 4 door u geselecteerde bedrijven hebben contact genomen en zijn of komen nog langs om offerte te maken.
Offertes voor vervanging gasketel
Vrij snel verschillende offertes ontvangen. Mar uiteindelijk gekozen voor een firma niet via Solvari. Maar heeft niets met Solvari temaken. Enkel vergelijkingen van offertes.