Jeg har haft nogle helt særlige og…
Jeg har haft nogle helt særlige og meget positive oplevelser med Sol og hendes arbejde.
Jeg har fået renset min lejlighed to gange, og begge gange oplevede jeg en markant ændring i energien i mit hjem. Før rensningen føltes der tungt og blokeret, og jeg havde svært ved at finde ro. Efterfølgende blev stemningen lettere, mere harmonisk og tryg – det var tydeligt mærkbart.
Sol arbejder med klare clairvoyante evner og er i kontakt med det åndelige i sit arbejde. Hun formår at opfange og arbejde med energier på en måde, der føles både dyb og præcis. Samtidig er hendes tilgang utrolig varm, rolig og nærværende. Hun bruger forskellige sanselige elementer som krystaller, dufte og musik. Man føler sig virkelig set, guidet og holdt i processen.
For mig har Sols arbejde haft en meget konkret betydning. Kort tid efter den første healing og husrensning blev jeg gravid – noget jeg inden da havde oplevet som blokeret. Det føltes som om, der blev løsnet op for noget både energetisk og personligt.
Jeg har siden mærket en tydelig forskel i både mit hjem og i mig selv – mere ro, mere lethed og bedre flow.
Sol er utrolig dygtig, autentisk og hjertevarm i det, hun gør. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der søger healing, clairvoyance eller husrensning, og som ønsker mere balance og klarhed i deres liv.

Svar från Solquito