Det här tycker kunderna

2. Internetbutik
  3. Programvaruföretag
  4. Programvaruförsäljare

Skrivet av företaget

Maak kennis met Software2GO – De Nr. 1 Productsoftware Partner Jouw betrouwbare partner voor krachtige softwaretools voor het maken van jouw unieke project! Bij Software2GO bieden we de tools die jou helpen de toekomstige vorm te geven. Nauwkeurige administratie, technische tekeningen en ontwerpen maken, perfect voor architecten, ingenieurs en ontwerpers. 3D-modellering en -animatiesoftware, geliefd in de wereld van games, films en productdesign. Maar ook voor basis office werkzaamheden. Waarom kiezen voor Software2GO? Bekende merken: Zowel licenties als lifetime software. Klantgerichte ondersteuning: Deskundige hulp wanneer je het nodig hebt. Met handleiding Voordelige prijzen: Betaalbare software voor elke professional. Met Software2GO haal je de beste software in huis voor al je projecten.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kat in de zak

Ik heb een levenslange licentie van AutoCad gekocht. Deze zou jaarlijks verlengd worden. Helaas bleek dit niet het geval en het is niet mogelijk om contact op te nemen met dit bedrijf. Alleen via een contactformulier waar alleen een automatische reactie op komt. Kortom kat in de zak gekocht dus wees gewaarschuwd.

7 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In mijn jaarlicentie van Sketchup Pro…

In mijn jaarlicentie van Sketchup Pro werd mijn email adres na 4 maanden ontkoppeld. Weliswaar werd snel een tijdelijke oplossing geboden met een door hen aangemaakt account en hun emailadres, maar daardoor werd het gebruik met laptop onmogelijk. Er is geen communicatie, ook niet over mijn zorgen over de betaling van een gekochte ACAD licentie. Daarom adviseer ik om hier weg te blijven.

22 januari 2026

Alleen maar problemen met SketchUp

In april 2025 hebben we een jaarlicentie voor SketchUp Pro aangeschaft via Software2go. Sindsdien hebben we al diverse keren mails gehad van Trimble met de melding "Subscription revoked", waardoor we SketchUp niet kunnen gebruiken. Steeds hebben we contact opgenomen met Software2go met uitgebreide toelichting. Een aantal keer is het account binnen 1 dag hersteld. Sinds deze week hebben we niks meer van ze vernomen. Inmiddels hebben we dus al dagen geen toegang tot SketchUp, terwijl we het dagelijks gebruiken.
Op hun website geven ze aan binnen minuten te reageren op chat, maar dat is alleen wanneer je aangeeft iets bij ze te willen aanschaffen, als je al iets gekocht hebt dan kun je blijven wachten.
Op mail wordt niet gereageerd, ik krijg alleen een mail van Trimble dat SketchUp weer is toegevoegd.
Het gedeelte "Mijn account" op de website van Software2go werkt niet goed, en dat wordt ook niet hersteld als we het doorgeven.
Kortom, wij ervaren een heel slechte service van ze en zullen hier NOOIT meer iets aanschaffen. Het kan dan voordeliger zijn dan officieel, maar op deze manier kost het ons bedrijf alleen maar meer.

17 juni 2025

Goede service!

Tevreden over de service van software2go. Er word snel gereageerd, zowel via marktplaats als via de mail. Ik kreeg voor dat ik betaalde al toegang tot de licentie om vertrouwen op te wekken, zo kon ik ook zien dat alles werkte. Daarnaast gaat het installeren binnen minuten, ik hoefde zelf bijna niks te doen. Er word dus goed mee gedacht!

18 april 2025

Software2GO was erg behulpzaam

Software2GO was erg behulpzaam en de communicatie verloopt prima al kan het soms even duren voordat je een reactie krijgt. Door gebruik te maken van Teamviewer was de installatie snel gedaan (door software2GO) en het programma werkt prima. Al met al een positieve ervaring.

13 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb recent sketch up en Enscape…

Ik heb recent sketch up en Enscape aangeschaft. Het installeren van sketch up lukte mij zelf maar van enscape helaas niet. Na wat contact via marktplaats te hebben gehad hebben ze mij via teamviewer hele goed geholpen. Binnen 10 min werkte het zoals het moet. Super goede service voor deze prijs!!

6 mars 2025

Eerste hulp bij trustpilot

Maar twee dagen lang installeren en het lukte maar niet om het programma op te starten.
Ik was het zooo zat van en steeds maar berichten te sturen dat hun ook met mij klaar zouden zijn.
Maar nee
Ik heb een super super hulp gekregen op afstand en het programma loop eindelijk als een trein.
Het gaat over Lightburn en Engels is ook niet mijn taal en ook nog een van de oude garde die nog zonder problemen een mail kan versturen.
Nogmaals het is een top team wat hier achter zit zeker een aanrader.
W. Mauritshoek

3 mars 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.