Det här tycker kunderna
Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... Se mer
Företaget har svarat
Wat heb ik een tijd gezocht naar de perfecte bh! Ik heb een lastige maat, namelijk 70 f en wil niet langer een bh met beugel dragen. Op instagram las ik over soft revolt. Ik heb op de website eenvoud... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.
Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.
Gratis verzending vanaf 100 euro in NL
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Milou sportbh valt tegen.
Ik draag al jaren alleen nog maar bh's (Cleo) van Soft Revolt. Deze naai ik wel nog een stuk hoger dicht omdat mijn borsten anders boven de rand uitpuilen. Door een operatie waarbij er een flink stuk uit mijn linkerborst is gehaald heb ik nu 2 ongelijke borsten.
Ik heb nu de Milou sportbh besteld maar dat is helaas voor mij geen goede pasvorm. Mijn rechterborst duwt duidelijk te zien mijn linkerborst weg en ook hier puilen mijn borsten aan de bovenkant uit. De Milou is niet hoger dicht te naaien.
Verschillend
Het zijn wat mij betreft de best draagbare bh's. Geen pijnlijke beugels en toch ondersteuning en - heel belangrijk - geen uniboob! Het duurt wel even een paar x dragen en wassen voor het niet meer prikt en kriebelt bij de sluiting en de naad van de bandjes.
Ik koop ze al jaren en wat ik ook wel raar en vervelend vind is dat er geen één hetzelfde is, ondanks zelfde maat en type, ze vallen allemaal weer anders. Bij de één kan je bijvoorbeeld de schouderbandjes prima kruislings op de rug dragen, terwijl je bij een andere de bandjes bij lange na niet lang genoeg kunt maken daarvoor.
En ook de cup valt bij de ene groter uit dan bij de andere.
Daardoor wel elke keer weer een beetje een vraag wat je binnen krijgt, dat zou niet zo moeten zijn.
Maar al met al, je kunt helaas niet zonder bh, en dan vind ik deze nog steeds het prettigst, blij dat ze er zijn!
Inmiddels mijn 6e BH ontvangen
Inmiddels mijn 6e BH ontvangen. De Anna’s bevallen mij heel goed. Service ook heel goed. Wanneer er iets fout gaat met de verzending wordt het snel en adequaat opgepakt. Dank daarvoor.

Geweldig product
Geweldig product
Even wennen in het begin
Je voelt
Niet dat je de bh draagt
Ook prima bij sporten

Svar från Soft Revolt
De stof is helemaal niet zacht
De stof is helemaal niet zacht. Ik vind het niet prettig aanvoelen. De band is veel te strak en de cups veel te ruim. Ik heb de mij geadviseerde maat besteld. Ik heb de BH teruggestuurd

GOEDE ERVARING
GOEDE ERVARING, ik bestelde onlangs maat 7 bordeaux Cleo maar merk dat die model toch iets groter uitvalt dan de vorige bestelling.

Prachtige bh’s
Prachtige, vrouwelijke bh’s. Mooie kleuren en ze zitten en dragen heerlijk.

Svar från Soft Revolt
Ik moest aanvankelijk wennen aan het…
Ik moest aanvankelijk wennen aan het "uitrekken" van de cups bij het aantrekken en merk na 2 weken dragen dat het nog steeds een beetje zoeken is om mijn BH goed te hebben. Maar het weegt wel op tegen de beugel bh's van hiervoor. Fijn zacht en borstvriendelijk

Hele prettige bh
Hele prettige bh. Ik heb de Anna genomen in de aanbevolen maat (enigszins ruim). Elastiek knelt ook niet aan einde dag en klapt niet dubbel. Ga er vast nog meer kopen. Hopelijk een keer een leuke actie, vanwege de stevige prijs 😊

Svar från Soft Revolt
Wat heb ik een tijd gezocht!
Op instagram las ik over soft revolt. Ik heb op de website eenvoudig de keuzehulp gedaan en kwam bij maat 2 uit. Nu inmiddels mijn tweede bh besteld. Ze zitten geweldig, geven goede steun en knellen niet. Ik wil niets anders meer!

Nog niets ontvangen
update. Gelukkig opgelost. Vandaag (een paar dagen na het sturen van de mail dat ik niets ontvangen heb) het opnieuw verstuurde pakket ontvangen. En de BH zit heel fijn.
Misschien een tip om eerst een mail te sturen waarin de ontvangst wordt bevestigd voordat er meerdere mails voor de beoordeling komen.
Iig bedankt voor het oplossen.
Aangezien ik deze mails maar blijf krijgen dat ik een review moet plaatsen bij deze dan maar...
Niets ontvangen tot nu toe. Mail gestuurd en daarop het antwoord gekregen dat het doorgestuurd werd naar een andere collega die het gaat uitzoeken.. Dus ik wacht nog af.
Maar de mails waarin gevraagd wordt plaats een review zijn wat veel zeker als er niets ontvangen is..

Svar från Soft Revolt
De levering was keurig verzorgd.
De levering was keurig verzorgd.
Maar ik heb het wel geroutineerd, de slips waren voor mij nog te klein,en bh vond ik teveel om te voelen. En dat is juist wat ik niet wilde.

irritatie thv slotje achterkant
Ik draag de beha nu een week en merk dat er thv het slotje op de rug een soort hard hoekje zit dat de hele tijd over mijn huid schuurt. De beha zit verder wel heel comfortabel maar dit is precies niet zo mooi afgewerkt, de naad komt ook los en het zorgt voor wel voor ongemak en huidirritatie.

Snelle levering, comfortabel
Snelle levering. Ik heb de Anna en Cleo in maat 10 gekocht. (Normaal heb ik maat 85F.)
Ik was al maanden op zoek naar fijne bh’s voor dagelijks gebruik. Ik heb ook in een winkel (Superbra) aangemeten bh’s die mooi zijn qua pasvorm maar heel erg strak zitten. Dat vind ik niet zo prettig als je ze de hele dag aanhebt.
Beide bh’s zaten erg lekker, dus ik besloot ze te houden. Strak genoeg, maar niet té. Je moet ze even goed aantrekken (je hele borst goed in de cup doen en de cup dan over je borst verdelen). Maar de Anna gaat na een paar uur pijn doen bij de okselnaad. De Cleo heeft dat niet. Ik weet niet waar het aan ligt. Maar als ik het had geweten had ik de Anna teruggestuurd. (Helaas kan dat niet meer, want ik heb de bh een uur of vier gedragen.) Bij de Cleo is het wel zo dat de onderste band soms opkrult. Maar het zit alsnog comfortabel en strak genoeg. Ik vind het een fijne beha voor dagelijks gebruik.
Al met al is Soft Revolt wel het fijnste merk dat ik in tijden heb ontdekt qua comfort. (En er zijn er heel wat voorbij gekomen…)

super dragen
Je kunt je maat goed bepalen door de maattabel en ik was ook verrast door de zachtheid van de bh.
zit goed en je kunt hem een beetje stretchen zodat alles goed en comfortabel zit.

Snelle levering, mooie bh
Snelle levering, mooie bh, goede ondersteuning zonder beugel. Gebruik gemaakt van de maattabel, maat 6 zit echter, ook na een paar dagen net wel/niet als 4 borsten, op het randje. Bij de bandjes kruislings dragen zit het iets beter, echter striemen de bandjes dan. Nu een maat 8 besteld, ben benieuwd, had echter wel in totaal al 3 bh's gekocht in de euforie waarvan 2 gedragen, en zag nu dat 1 bh na 4 dagen al begint te pillen, dat is wel snel voor zo'n dure bh. De slip zit overigens lekker en is prachtig. Ik ben dus ambivalent over de aankopen...helaas.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.