God oplevelse og behandling. Vi fik den nødv. rådgivning og løsning og endda til en billigere pris end konkurrenternes. Delene blev leveret på vores adresse helt som aftalt. Dog manglede en top split... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi skulle have nye madrasser til vores Wonderland senge. Butiksmanden, Rasmus, stillede de gode spørgsmål så vi valgte de rigtige madrasser. Leveringen skulle være i uge 18, men det blev i uge 17;-)... Se mer
Fik god hjælp i butikken til at finde den rigtige topmadras, og levering helt ind, og i tog den gamle med. Så rigtig god service kan kun anbefale denne forretning.
Vi var hos Søvn og Miljø Esbjerg, og var så glade for tidlig opmærksomhed på vores tilstedeværelse uden at være pressende. Fik rigtig god rådgivning i de møbler vi var interesseret i. Imponeret... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
SØVN & MILJØ er en specialforretning med fokus på senge, sovesofa og stole. Vi tilbyder et bredt udvalg af senge, sovesofa og hvilestole. På den måde kan vi leve op til vores målsætning - nemlig at få vores kunder til at sidde og ligge godt.
Kontaktuppgifter
STORMGADE 133 A, 6715, Esbjerg, Danmark
- info@soevnogmiljoe.dk
- soevnogmiljoe.dk
Vi var hos Søvn&Miljø for 5 uger siden
Vi var hos Søvn&Miljø for 5 uger siden. Vi fik en rigtig god behandling af Jonas og blev sat godt ind i sengens funktioner og egenskaber. Leveringen var ligeså en glædelig service, hvor de behandlede sengen med omhyggelighed samt vores andre møbler med forsigtighed.
Hilsen Pernille og Nikolai.
Det er bare i orden og kom til tiden…
Det er bare i orden og kom til tiden som de havde lovet
Og gode montør
Torben
Bestilte for ca 6 uger siden ny madras
Bestilte for ca 6 uger siden ny madras, fik at vide leveringstiden var ca 6 uger, og det passede helt perfekt.
Som aftalt fik jeg sms - 2 dage inden - om tidspunkt for levering ville passe om 2 dage mellem 11-14, og det blev overholdt til fulde.
Jonas er bare mega dygtig og har…
Jonas er bare mega dygtig og har fuldstændig styr på alle produkter de sælger. Vi valgte en Jensens seng er meget tilfredse.
Han er helt sikkert grunden til vi købte sengen hos søvn og miljø. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
DBH
Tina og Bent
Fantastisk og god service
Vi valgte at købe ny seng, efter at have fået en fantastisk og god service i butikken. Sengen blev leveret og monteret til tiden og emballagen blev taget med retur, hvilket var en meget positiv oplevelse. Derudover så lever sengen op til den gode kvalitet, som vi var interesseret i.
Service på meget højt niveau
Vi fik en helt utrolig service, da vi valgte at købe seng hos Søvn og Miljø. Sælger havde en fantastisk viden om materiale og komfort, og var på intet tidspunkt anmassende eller påtrængende omkring et salg. Vi vil til hver en tid anbefale andre, at kigge forbi Søvn og Miljø
Vi har nu fået leveret vores seng
Vi har nu fået leveret vores seng, trods en lille misforståelse blev sengen leveret til den aftalte dag! Super service, kan klart anbefale at man køber hos jer! Tak for denne gang og vi kommer igen ☺️
Virkelig kompetent service
Virkelig kompetent service - den perfekte blanding af viden og venlighed, som resulterede i et køb af en seng. Tak for jer!
Super service
Super service, venlig personale, gode montør som samlet vores senge.
Kvalitets service og kvalitets møbler
Kvalitets service og kvalitets møbler, hvad er der ikke at kunne lide. Vi har bestilt en lækker seng, og der blev bare taget hånd om alt, gode forklaringer og vejledninger omkring, hvad man skal vælge og hvorfor. Selve prisen er også fantastisk, super gode tilbud, vi er meget tilfredse.
Super lækker service
Super lækker service, vi har lige købt en seng i dag hos søvn & miljø. Alt blev forklaret på en god måde og en rigtig god rådgivning, så alt det spiller bare på sin plads. Nu glæder vi os bare til den kommer 🤩
Levering til den aftalte tid
Levering til den aftalte tid, af venlige og behagelige folk.
God Service
God Service . kunkurrencedygtig pris, vare leveret til aftalte tid som aftalt ved bestillingen.
De kom og monterede sengen, efterlod ingen indpakning. super service kan anbefales og ville ikke tøve med at bruge dem igen
Fabelagtig service
Fabelagtig service, gode produkter og fornuftige priser. Vi blev serviceret af Jonas - han er kanon.
Lige købt seng
Lige købt seng. Super betjening og ærlig snak. Pris matchede i forhold til internettet. Sådan. Tommel op herfra
Har fået meget God service i disse…
Har fået meget God service i disse Corona tider og en vidunderlig Jensen seng
Har netop fået leveret en kontinental…
Har netop fået leveret en kontinental seng til min datter! Købt med den bedste service og leveret af de sejeste fragtmænd! Kan stærkt anbefales herfra!
Hurtig og god kundeservice
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.