SNIPES Nederland B.V. Omdömen 1 192

TrustScore 2 av 5

2,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alle zeer slechte reviews hier gelezen, toch besteld wat enkele dagen langer als verwacht kostte. 2 paar Nikes precies zoals verwacht en bedoeld. Geen onzin of nep spul Geen idee waar mensen... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na een annulatie van een bestelling door Snipes zelf, blijft de terugbetaling op zich wachten. De wettelijke terugbetalingstermijn van 14 dagen is RUIM overschreden. De bestelling werd geplaatst 1 maa... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkoopt SNIPES fake sneakers? P6000 besteld bij SNIPES maar de afwerking van de schoen was zo slecht en inconsistent. Ook voelde de sneaker niet helemaal goed aan in de hand. Zelfde schoenen besteld... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had drie producten besteld bij snipes maar er kwam er maar 1 binnen dus ik had een mail gestuurd en ze konden me niet helpen… erg jammer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

360 euro besteld, pakket niet aangekomen, Snipes weigert op te lossen!

Order gedaan van ongeveer 360 euro. Pakket is niet aangekomen en Snipes weigert om de kosten te vergoeden. Ik heb een nieuwe order geplaatst met dezelfde items, heb bewijzen aangeleverd dat pakketten door de koeriersdiensten beneden onbeheerd worden achtergelaten en dat meerdere buren zoeken naar hun bestellingen. De klantenservice van Snipes weigert in gesprek te gaan en verbreken te verbinding zodat ze je niet te woord hoeven te staan. Na meerdere malen bellen wordt de stekker eruit getrokken en is Snipes helemaal niet mee bereikbaar!!

25 juni 2025

Vreemd

Schoenen besteld 10 dagen voordat ik op vakantie ging. Na 4 dagen een track and trace ontvangen voor bezorging. Heel de dag thuis gebleven geen schoenen… zijn nog niet onderweg. Heel handig. Mag hopen dat ik ze voor woensdag heb dan ben ik een maand op vakantie. Klantenservice gebeld ja kan gebeuren…. Hoe moeilijk is het om 1 paar schoenen op de post te doen? Anders maar Eén compensatie

30 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na een aantal dagen staat de track and…

Na een aantal dagen staat de track and trace nog steeds op nog niet ontvangen door PostNL.. het mail adres kan ik niks naar sturen, krijg een foutmelding. En als ik bel word er niet opgenomen. Ik ben toch wel erg benieuwd waar m’n schoenen nu zijn? Slecht bereikbaar op welke manier dan ook. Helaas! Dit is voor mij de laatste keer dat ik hier schoenen bestel.

27 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Medewerkers onbeschoft over kapotte schoenen

Ik heb hier 1 maand geleden Vans gekocht voor mijn zoon en de zool laat al los. Dit lijkt me niet normaal voor schoenen van 110 euro. Ik heb gebeld om te vragen of hier nog iets aan te doen is en of dit gebruikelijk is. De medewerker bleef (zonder dat ik ertussen kon komen) eindeloos herhalen dat ik kon komen met de bon en de schoenen en dat zij dan zouden beoordelen of er sprake is van normale slijtage (of abnormale slijtage?). Toen ik uiteindelijk vroeg hoe zij dat dan precies beoordelen zei de medewerker "met mijn ogen", terwijl ik bedoelde waar ze dan precies naar kijken. Als reactie kreeg ik dat ik in de verdediging schoot, terwijl ik de juiste informatie probeerde te krijgen. De medewerker werd steeds feller en ik heb hierop aangegeven dat ik het gesprek wilde beëndigen. Ik heb het gesprek als zeer vervelend ervaren, terwijl dit helemaal niet nodig was geweest. Klantvriendelijkheid laat zeer te wensen over. Ik had nul het gevoel dat deze medewerker mij echt wilde helpen. Het gaat mij niet eens om het verlies van die 110 euro, maar om het feit dat ik niet normaal te woord ben gestaan. Als ik met de juiste uitleg fijn geholpen was zonder uiteindelijk een paar nieuwe schoenen te krijgen, had ik prima 5 sterren willen geven. Ik ga hier echt niet meer terug.

26 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb 4 maanden geleden schoenen gekocht…

Heb 4 maanden geleden schoenen gekocht van 150 euro waar nu al gaten in zijn ontstaan. Ik ben terug naar de winkel gegaan maar ze willen mijn schoenen niet terug nemen. Ze claimen dat ze alleen schoenen terug nemen waar een fabrieksfout in zit, en dat het bij mijn schoenen niet het geval zou zijn want "dat kunnen ze zien", lekker makkelijk en onzin! Ik heb precies dezelfde schoenen eerder gekocht bij een andere winkel en ging 3 jaar mee! Werd er nog bij gezegd dat het mijn eigen schuld is maar als ik hun vroeg of ze dat überhaupt kunnen bewijzen zijn ze stil. Dan wordt er makkelijk verwezen naar de fabrikant van de schoenen, geef ik hun aan ze niet zomaar kunnen verwijzen naar een fabrikant, zeggen ze opeens dat ik hun klantenservice moet bellen. Asociaal personeel, onwettige regeltjes opleggen bij de klant en 150 euro opstrijken, maar die krijg ik wel terug als ik desnoods een zaak van moet maken! Dus Tip koop hier niks! ik vertel het ook aan iedereen die ik ken!

21 juni 2025

article manquant dans commande

j'ai recement commander sur le site snipe en belgique et j ai recu le colis avec mon article manquant j ai commander deux vetement et une paire de chaussure mais la paire de chaussure est manquante j ai contacter le sav qui me dit que je dois attendre 3 semaine ou plus alorsd que je comptais offrire mes article la semaine ou j ai recu ma commande mais maintenant c trop tard

6 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een ellende hondsbrutaal personeel…

Wat een ellende hondsbrutaal personeel dat ik echt niet kon verstaan door werkelijk kneiterharde muziek
Vraag netjes of t iets zachter kan omdat ‘t überhaupt onmogelijk is ern gesprek te voeren
Uitgelachen en werd expres nog harder gezet
Extreem lui en onbeschoft personeel

6 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat ging er niet mis bij snipes

Wat ging er niet mis bij snipes. Heb paar schoenen besteld. Waren de schoenen die ik binnen heb gekregen niet de schoenen die ik heb besteld. Totaal andere schoenen zaten er in de doos. Als eerste komen er totaal verkeerde schoenen binnen. Ga ik bellen wordt er eerste gezegd van ja. Ik kan ze terug sturen en vervolgens krijg ik een mail dat ik ze niet meer terug kan sturen want schoenen komen niet uit hun winkel.

Met andere woorden wordt er gewoon tegen me gezegd dikke middelvinger voor je! Door jou zijn we 200€ "rijker en jij krijgt jou schoenen niet meer en je geld ook niet

22 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I will never order from them again

I will never order from them again. My second time ordering. They take the money then email you days later about items being canceled. When you try to chat with someone it just keeps asking for order number then email. And then it just keeps doing that. Never spoke to a real person. Very slow shipping. Ordered something last Wednesday. Still hasn’t shipped. And again some items were canceled despite taking the money.

27 maj 2025

Verschrikkelijk onklantvriendelijk bij filiaal Alexandrium

Verschrikkelijk onklantvriendelijk bij locatie alexandrium in Rotterdam! Een meisje die net twee weken bezig was deed super haar best maar werd in de winkel door de manager afgezeken. Vervolgens doet dezelfde manager bij de kassa tegen een klant arrogant waarbij ze haar belachelijk maakte. Zelf nog gevraagd of een andere medewerker mij beneden nog even kon helpen maar die kijkt je niet aan en schreeuwt letterlijk: “moet je aan m’n manager vragen!”. Ik heb de schoenen die ik wilde halen op de kassa gegooid en ben weggelopen! Echt verschrikkelijke medewerkers hier! Behalve het nieuwe meisje! Zij was TOP!

23 maj 2025

pakketje is gestolen

pakketje is gestolen. zodra ik contact opnam met snipes werd hier heel lang niet op gereageerd. ik moest er meerdere keren achteraan gaan. vervolgens kreeg ik mijn geld niet terug en als ik weer contact opnam kreeg ik gewoon hetzelfde mailtje opnieuw gestuurd. heel erg slecht. als ik 0 sterren kon doen, had ik dat gedaan

14 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan niet anders dan super tevreden zijn

Na alle recenties hier met enige huivering besteld. Op advies van iemand hier met Klarna ‘betaald’.

Zondag 4 mei besteld en ondanks dodenherdenking op maandag, op dinsdag geleverd. Helemaal tevreden.

6 maj 2025

se # rude shop workers

se #: 00518957
Subject: SNIPES Service Request
Description: On 18 April 2025 I have just bought a shoe from the store in amsterdam snipes Kalverstraat 48-52 1012 amsterdam
I have my flight to Istanbul so I was in a hury first the boy came to me and said that he can not because he takes just credit card then called his friend Mira I guess
We waited a long time in front of the payment point and didin t come then the same boy came to laughing said that stil dididn t come??
I said it is not funny? will miss my airplane and he said that he is not like me and wants to Laugh!!! I said you made me angry because of that I am not laughing as you.
Them came the girl to take the payment and she was so rude said that she went to toillette if not she would do it on the payment point. So rude…. Than ? asked tax free and gave me a document without completed said that system is not working but I don not believe!
This is so bad because we are here for shopping and there are so many alternatives as foot locker and you boys and girls are so rude and I tell to everybody not buying from snipes Amsterdam any more.I wrote also to director.
they don not care if they sell or not and they are so rude .You loose the clients because of these rude people

18 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Très déçu par le service client de…

Très déçu par le service client de Snipes. J’ai reçu un produit incorrect et, malgré leur erreur, on m’a seulement proposé un code promo de 10% pour une prochaine commande. L’article que j’avais commandé est désormais indisponible, et aucune solution satisfaisante n’a été trouvée. Je ne recommande pas cette enseigne.

25 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lang getwijfeld, toch besteld!

Lang getwijfeld om online bij snipes.com te bestellen vanwege de minder goede recensies. Een andere reden waarom ik twijfelde was dat de schoenen die ik zocht overal uitverkocht waren, zowel online als in fysieke winkels. Bij snipes.com waren deze schoenen in de avond uitverkocht, de volgende ochtend weer beschikbaar, een laatste reden waardoor ik twijfelde. Uiteindelijk toch de gok genomen en hierbij als betaalmiddel voor Klarna gekozen. De track&trace hield het wat spannend, maar binnen 3 dagen mijn schoenen ontvangen! Superblij mee!
Ook positieve ervaringen mogen gedeeld worden 😊

18 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij snipes ‘s hertogenbosch sneakers …

Bij snipes ‘s hertogenbosch sneakers gekocht. Kon ze niet terugbrengen in Maastricht omdat ze gedragen zouden zijn. Dat zou aan 1 schoen zichtbaar zijn… Dit was de pas schoen. Nooit meer snipes!!! En zeker niet Maastricht!

12 april 2025

Ik heb Adidas Campus besteld

Ik heb Adidas Campus besteld. Afgerekend met Klarna zodat ik geen geld kwijt zou zijn als er iets mis ging. Ik had namelijk al wel de slechte recensies gelezen. De schoenen waren met 3 dagen binnen. Zien er prachtig uit.

4 april 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.