Värdelöst
Värdelöst. Jag fick inga varor och de svarar inte på mejl.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Värdelöst. Jag fick inga varor och de svarar inte på mejl.
Skulle returnera mina varor men de sa att de inte kunde ta tillbaka varorna för att det returtiden har passerat enligt deras svar till konsumentverket fast jag har alla mail och bevis att när jag tog varorna redan på andra dagen mailade jag de att jag vill returnera. Handla aldrig där. Ett bluff företag
vi handlade hos de men varorna såg inte lika vackra som på bilden och tänkte returnera de. När vi skrev till de ville de veta anledningen och även bilder på varorna. När vi skickade bilderna ville de betala tillbaka 35% av värdet om vi fick behålla de. Vi vägrade och var stenhårda på att vi vill lämna tillbaka de. Efter ca 10 mejl vägrade de fortfarande att ta tillbaka de och jag har bestämt att ta hjälp av konsumentverket. Handla aldrig där.
Beställde o fick bekräftelse på ordern. Sen hände inget, mailat och även kollat följ min order. Efter 4 v stod status levererat trots att jag inte fått någonting! Svarar inte på 5 mail! Men reklam kan de skicka ut! Jäkla bedragare! 😡😡😡😡😡
Klickade på beställde men fick ingen bekräftelse på beställningen, mailade och frågade ( på ett sätt som om jag ville köpa.. ) och då svarade de snabbt att de INTE hade nån order registrerad på mig. Ja svarade " bra, för jag vill inget ha dem" så döm om min förvåning när ett paket dyker upp några dagar senare! Skrev då till dem för att få info om hur returnera, och sen har de varit tyst....
Uppenbart ett lurendrejeri- företag!
Ett företag som inte drar sig för att lura kunder och bluffa till sig pengar. Jag gjorde en retur som de påstår att de inte fått så jag får betala för en vara jag inte har ;(. 500 kronor rakt ned i avloppet. Jag håller med om att det troligtvis är företaget som själv gett de bra omdömena här - alla skrivna på samma slags språk under samma månad.
VARNING ⚠ för att ni blir lurade!!!! Beställde inför förlovning. Fortfarande Inga varor efter 1mån väntetid då leveranstiden är 3 vardagar!!! Certifering för svensk E handel är borttagen från deras sida pga missskötsel! Otroligt dålig kundservice och helt oacceptabel hantering.
Köpte klocka på nötet.... det dröjde länge innan den kom.... under tiden har de tagit upplysning på mig (för en klocka som kostar 239 kr!).... veckor senare kom klockan! Snygg och lättavläst var jag nöjd med klockan... men 5 veckor senare har glaset spräckts (vilket aldrig hänt mig tidigare med någon klocka)! Skrev på deras hemsida, men det meddelandet försvann... skrev igen på deras hemsida.... inget svar.... skrev ett mail.... inget svar.... skrev ett mail.... etc.... Detta är helt klart oseriöst och inte intresserad av gott renommé, därför kommer jag nu att sprida mitt omdöme på ”sociala medier”! Grrr...
Detta företag levererar inte varor som är betalade och svarar inte på mail. Efter flera mail och kontakt med Klarna makulerades min faktura, men aldrig något svar från smyckensets kundtjänst. Rekommenderas INTE att beställa härifrån.
Troligtvis är de positiva omdömena från ägaren själv.
Jag köper den här snygg feminina roséguld klockan. Jag har små handleder, men klockan ser inte för stor och känns inte för tung alls. Jag får massor av komplimanger sedan jag bär den från första dagen!