Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

ƚwietny onboarding. BƂyskawiczna pomoc konsultanta na infolinii i elastycznoƛć w podejƛciu do klienta i jego potrzeb. Do tego intuicyjny i przyjazny interfejs administracyjny pozwalający na bezpro... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Z systemu korzystamy od okoƂo tygodnia i w tym czasie jesteƛmy bardzo pozytywnie zaskoczeni. Wiadomoƛci dochodzą sprawnie, ceny są w porządku, a największym plusem, jaki zauwaĆŒamy, jest helpdesk. Nie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

DoskonaƂy client service na infolinii oraz sposĂłb podejƛcia do rozwiązywania problemĂłw technicznych leĆŒÄ…cych po stronie operatorĂłw systemĂłw zewnętrznych. Inflolinia - sprawnie, miƂo, kompetentnie... Se mer

1. Telefonoperatör

SMSPLANET to platforma do masowej wysyƂki wiadomoƛci SMS oraz zarządzania bazą kontaktĂłw klientĂłw. Oferuje szereg usƂug, takich jak wysyƂka SMS z polem nadawcy, wiadomoƛci SMS dwukierunkowe oraz MMS. UĆŒytkownicy mogą korzystać z gotowych szablonĂłw, szczegóƂowych raportĂłw wysyƂek bezpoƛrednio od OperatorĂłw sieci komĂłrkowych oraz harmonogramĂłw kampanii. System obsƂuguje integrację przez API, co umoĆŒliwia automatyzację procesĂłw w firmie.

4,8

UtmÀrkt

TrustScore 5 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Ja jestem zadowolona

Ja jestem zadowolona, smsy raczej docierają do odbiorcĂłw, chociaĆŒ klientki 2x twierdziƂy, ze nie dotarƂy. Wysylam im nr paczki do ƛledzenia po zakupie i to doƛć waĆŒne, do tej pory klepaƂam w standardowej komĂłrce, a te numery, np. Inpost ma dƂugie. Więc to byƂa orka i raczej juĆŒ do tamtej wersji nie wrĂłcę, no chyba ĆŒe więcej osĂłb zgƂosi ĆŒe tych sosĂłw nie dostaje. Ale jestem dobrej myƛli

6 april 2023

support 10/10

support 10/10. pomogli przy imporcie i wytƂumaczyli w jaki sposób mogę to robić w przyszƂoƛci. MiƂa i sprawna obsƂuga. wysyƂka wyszƂa o wskazanej godzinie.

30 mars 2023

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer