Smitmeijer Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

26 juni een bikini besteld en vandaag 15 juli ontvangen. De vakantie had ik inmiddels achter de rug. Een typische China, lees Temu bikini. €53 betaald waar je bij temu nog geen €10 voor betaald. Wa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was een beetje nerveus om online een bikini te bestellen, omdat het meestal moeilijk is om er een te vinden die goed past. Toen de mijne aankwam, paste ik hem meteen en was eerlijk gezegd verrast... Se mer

Företaget har svarat

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 42 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ontzettend lange levertijden. Als er al een pakketje komt.

Ontzettend lange levertijden, waarbij steeds weer nieuwe excuses worden gegeven waarom de bestelling nog niet is geleverd.

De bestelling blijkt tevens vanuit China te worden verzonden, terwijl dit nergens duidelijk op de website wordt vermeld. In combinatie met de lange levertijden, de gebrekkige communicatie en eindeloze excuses voelt dit misleidend.

Daarnaast blijkt er, in tegenstelling tot wat de website suggereert, geen fysieke winkel te zijn. Ook de vele positieve reviews komen op mij ongeloofwaardig over. Op basis van mijn eigen ervaring heb ik daar weinig vertrouwen in.

21 juli 2026

Retour-drama

Ik bestelde 2 badpakken. De levertijd was absurd lang (+3 weken) en niemand kon me duidelijkheid geven over de levertermijn. Toen ze uiteindelijk aankwamen, wilde ik er 1 van retourneren. Wat een gedoe! In plaats van op mijn eenvoudige vraag te antwoorden, bleef ik voorstellen krijgen (50% korting op de volgende bestelling, voucher van 70%,...). Ik ben de tel kwijt hoeveel mails ik hiervoor al gestuurd heb! Klantenservice is ondermaats!

21 juli 2026

Misleidend

Misleidend, producten komen uit China. Lang wachten en vervolgens geen optie om retour te zenden.

Kwaliteit in combinatie met gevraagde prijs niet juist

13 juli 2026

Veilig

Veilig! Het duurde iets langer dan ik verwacht had. Of ik had zelf niet goed gelezen. Kreeg direct antwoord van de klantenservice voor vragen. Bikini is precies zoals de reclame zegt. Mooie kwaliteit en zit goed.

20 juli 2026

Nooit wat bestellen!!vreselijke oplichters

Nooit wat bestellen, oplichters!!!Het liefst zou ik geen enkele ster willen geven. De bikini's kwamen heel veel later pas, en ik kreeg ook de smoesdat het pakketje niet gescand zou zijn zoals ik hier al vaker lees.
Ze geven je t idee dat je met een bedrijf uit Zandvoort te maken hebt.als je wilt retourneren (omdat de bikini niet meer nodig is na 3 weken te hebben gewacht) worden en idd 2 opties gegeven..
1. Je houd de bikinis en je krijgt 40 procent van het aankoopbedrag(anderen kregen blijkbaar 50 procent..) er wordt bij vermeld dat dit de meest gekozen optie is
2.je mag het zelf terugsturen voor eigen rekening. Nergens wordt dan vermeld dat je het terugmoet sturen naar CHINA, dat komt pas als je om een adres vraagt
.retourlabels zoals vermeld staat op de site, die hebben ze niet.
Vreselijk, nooit wat kopen hier

18 juli 2026

#nietbestellen

Bestel hier niet. De beloofde levertijd van 3–8 werkdagen wordt niet nagekomen. Mijn bestelling is na lange tijd nog steeds niet verzonden, terwijl de klantenservice blijft aangeven dat het "onderweg" is. Loze beloftes en excuses maar geen oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg fijn contact over de bestelling

Erg fijn contact over de bestelling. Snelle reactie. Een beetje lang gewacht maar wat wil je in de vakantie periode. Bikini precies wat ik verwachtte. Het advies om een maatje groter te nemen was een goede tip omdat het wat klein valt.

Svar från Smitmeijer

Fijn dat het contact zo goed beviel en dat de maattip zijn werk heeft gedaan! Veel plezier met je bikini.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn ervaring voelde persoonlijk van…

Mijn ervaring voelde persoonlijk van begin tot eind. Het antwoord van de klantenservice klonk niet standaard en daardoor kreeg ik meer vertrouwen in de winkel.

27 juni 2026

Svar från Smitmeijer

Dank voor je mooie woorden. Vertrouwen is precies wat we willen waarmaken, dus dit is fijn om terug te lezen. Tot de volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit merk voelt veel persoonlijker dan…

Dit merk voelt veel persoonlijker dan veel andere modewinkels. De items zijn mooi de klantenservice is vriendelijk en de hele ervaring voelde makkelijk.

17 juni 2026

Svar från Smitmeijer

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Persoonlijk en makkelijk is precies waar we voor gaan. Veel plezier met je items!

lange levertijd / goede service

De levering heeft langer geduurd dan oorspronkelijk verwacht, wat jammer was. Gelukkig hield de klantendienst mij goed op de hoogte van de situatie en werd er steeds snel en vriendelijk geantwoord op mijn vragen. Dankzij de duidelijke communicatie wist ik waar ik aan toe was. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling in goede staat ontvangen. Ondanks de langere levertijd ben ik tevreden over de service.

Svar från Smitmeijer

Dank je wel voor je eerlijke review. Fijn dat onze klantenservice je goed op de hoogte heeft gehouden, en vervelend dat de levering langer duurde dan verwacht. Daar werken we aan. Veel plezier met je bestelling!

3 weken wachten op een Temu bikini

Een typische China, lees Temu bikini. €53 betaald waar je bij temu nog geen €10 voor betaald. Wat een nepsite! Zou hier nooit meer bestellen.
Inmiddels een reactie ontvangen en ik kan de helft van het aankoopbedrag terugontvangen. Even afwachten of dit gebeurt.

Onbetrouwbaar bedrijf

Reeds 3 weken aan 't wachten, ook ik vrees opgelicht te zijn. Als ik product al krijg - waarschijnlijk zit het nu vast bij de douane - is het niet de kwaliteit die je voor deze prijs mag verwachten. En Smit & Meijer, of hoe jullie ook heten, ik ga met jullie niet onderhandelen, noch mijn tijd verliezen.

14 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit merk voelt veel persoonlijker dan…

8 juni 2026

Svar från Smitmeijer

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Persoonlijke service en een soepele ervaring zijn precies waar we voor staan, dus dit compliment betekent veel voor ons. Veel plezier met je items en tot de volgende!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.