Smiling Socks Omdömen 35

TrustScore 2 av 5

2,1

Har fortfarande inte fått mina varor och har inte fått något svar på när de kommer trots att jag efterfrågat detta tre gånger via mejl och en gång via deras kontaktformuläret. Börjar tro att det är e... Se mer

Vi tror på att lyckan finns i de små sakerna. Och vi tror att vi varje dag kan bidra med vår del för att göra världen till en lyckligare plats. Smiling Socks målsättning är att varje dag göra dig lyckligare!

2,1

Dålig

TrustScore 2 av 5

Varning! Läs köpvillkor

Var noggrann med att fylla i alla uppgifter helt korrekt. En siffra fel i adressen skulle kosta 149 kr att ändra för att varorna ska komma fram. Vill man inte göra det så tvingas man ändå betala 60% av beställningsvärdet utan att få några varor, då det påstås att ”varorna i det fallet kasseras av leverantören” (miljövänligt osv. år 2023) enligt säljaren och kunden ska i det fallet stå för säljarens ekonomiska förlust menar säljaren. Dåliga köpvillkor och icke tillmötesgående kundtjänst, som dessutom själva missade att justera beloppet på fakturan. Men det är tydligen sånt som händer, gäller dock inte när kunden slinter på en siffra för då är det egenansvar som gäller.
Så flera hundra kronor bortkastade på ingenting…. Rekommenderar inte!!

2 september 2023

Varor ej skickade

Har fortfarande inte fått min beställning som jag gjorde för 3 månader sedan. Kommer inte in på deras hemsida eller kontaktinfo.

22 maj 2022

Mjuka, sköna, roliga

De är mjuka och sköna att ha på sig och sitter kvar på fötterna och roliga med de lilla smilisar. Synd bara att man inte ska torktummlar de.

1 maj 2022

Extremt långa leveranstider

VARNING!

Jag lämnade negativt omdöme om företaget efter flera veckors väntan på beställning #2243 och #2245.

Bara några minuter senare kommer ett mejl om att strumporna fortfarande är på väg, företaget kommer med bortförklaringar och skyller på en samarbetspartner som de länge haft problem med. Ett seriöst företag skulle väl ha bytt bort såna oseriösa samarbetspartners?

Fortfarande inga strumpor.

Edit: den ena beställningen kom äntligen fram efter 49 dagars väntan. Den andra lyser fortfarande med sin frånvaro. Företaget borde uppdatera leveranstiden till 1-4 månader, inte dagar. Det är den vilseledande informationen på deras hemsida som gör att de får dåliga omdömen.

Edit 2: Det är 22/7 nu och fortfarande inga strumpor. (#2245)

26 januari 2022

Öppnade brevlådan idag

Öppnade brevlådan idag, och där låg mina smilestrupor i färggrann påse. Bred leende glatt skutt och fort på ett par glada stumpor. Jätte fina strumpor med glada färger och roliga figurer. Strumpor som gör en glad!!
Verkligen!
Så nöjd!

11 november 2021

Inte fått några sockor

Beställde sockor den 22 oktober, 5 november efter att jag inte fått någon leverans, tog jag kontak med företaget. Utan personligt svar fick jag mail om att leverans var påväg. Dålig kommunikation, inga sockor ännu.

10 november 2021

Helt ok kvalitet på strumporna

Helt ok kvalitet på strumporna. Motiven håller sig fina när de är på foten, de töjs inte ut. En strumpa gick det en maska på efter en användning som jag fick laga, tror den gick sönder pga metalclipsen som höll ihop strumporna.
Frakten tog 10+ dagar. Var tvungen att maila 2 ggr med ordernr och trackingnr för att det paketet skulle gå från "packad" till "in transit".

10 november 2021