Jag beställde en vara från SMEG (har beställt kyl/frys, brödrost, tvättmaskin och mikrovågsugn under de senaste 12 mån. När jag skulle få leverans blev jag ombedd att hålla mig hemma mellan 17:00 -22... Se mer

Jag köpte en svart vatten kokare från Smeg för 3,5 år sedan. Den svarta färgen har släppt på flera ställen. Tyvärr har Smeg ingen lång garantitid för detta. Mycket tråkigt och varnar andra för att k... Se mer
Allt gick jätte bra förutom att paketen delades upp. En hämta ut själv den andra skulle gå med bud. Det blev tok för budet blev inte av. De hörde inte av sig så jag fick söka efter paketet och se ti... Se mer
Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.
Dockplatsen 1, 211 19 , Malmö, Sverige
- 010-178 34 90
- info@smegshop.se
- smeg.com/se
Ber kunder att lämna omdömen
Leveransen kom typ dagen efter
Leveransen kom typ dagen efter, jättesmidigt! Och min vattenkokare är så fin!
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Brödrosten från SMEG
Brödrosten från SMEG är både klumpig och ovänlig.
De färdigrostade brödskivorna far alltid iväg och hamnar på golvet.
Förvånad hur dessa kan hamna högt i tester. Vore roligt att veta varför!

Svar från Smeg Sverige
Alla våra vitvaror är från smeg
Alla våra vitvaror är från smeg och det enda som faktiskt funkar är kylskåpet. Kombitvättmaskinen har gått sönder två gånger, diskmaskinen är extremt dålig på att få rent grejer, spisen kan inte köra flera plattor på den högsta settingen samtidigt, kombi ugnen bränner all mat i micro läget och tar typ en timme att ungsrosta klyftpotatis oavsett vilket program man kör. Köp inte dessa grejer inte värt priset.
Induktionsspis
Köpte en ny induktionsspis, när jag packade upp den upptäcktes att ugnsluckan var sned, sedan blev den väldigt varm uppe på hällan av ugnen, plattorna stängde av sig när jag stekte plättar och kylfläkten bråkade så högt att det gick inte att vara i rummet efter att ugnen varit påslagen! Bråkade med Smeg i 6 månader innan jag fick tillbaka pengarna. En reparatör var hit två gånger och dömde ut den. Enligt Smeg var det mitt fel att plattorna stängde av sig, fick en beskrivning på hur man steker plättar av dem, två A4 sidor!! Ugnsluckan var inte särskilt sned, det var jag som var petig och att man brände sig på den när ugnen var påslagen var fullt normalt. Har aldrig blivit så illa bemött.
Sämsta kaffebryggaren jag haft
Sämsta kaffebryggaren jag haft, men enligt smeg var det inget fel på den. Ljummet kaffe och inte användarvänlig för fem öre. Fruktansvärd.
Vilket j vla smeck!
Vilket j vla smeck!
Vi har fått all köksutrustning levererad av smeg. Eller smeck som jag kallar det.
1) mikrovågsugn som inte kan poppa
4) diskmaskinen trasig för andra ggr
på 4 år
1 ggr läckte luckan och det blev
vattenskada
Vi fick en ny maskin som
kompensation som nu efter drygt
Ett år , också är trasig.
Lucklåset funkar inte längre
Vi har väntat 2 månader på nya
Delar men nu tröttnat och köpt en
En ny Siemens, ett varumärke man
kan lita på.
Så alla presumtiva smeg kunder tänk över ert inköp ytterligare en gång.
Ingen kvalitetsupplevelse direkt.

Svar från Smeg Sverige
Jag är så imponerad av hur detta…
Jag är så imponerad av hur detta företag sköter ärenden och frågor! Inte varit med om sån personlig snabb service senaste åren och det är oerhört skönt. Nu har vi Smeg i hela köket och det känns tryggt! Vi kör franska serien med french door-kylfrys samt ugn och diskmaskin i samma serie och den äldsta (ugnen) är nu 14 år och som ny! Hoppas kylskåpet kommer hålla så länge och kännas fräscht.
Fortsätt såhär Smeg! Det är en ynnest att köpa era produkter.
Våran kombi kyl/frys i Colonial serien…
Våran kombi kyl/frys i Colonial serien tappar konstant handtagen, svårt att använda kyl och frys när man inte kan öppna den utan att krångla för att få ett grepp underifrån. Helt värdelöst! Dessutom verkar inte temperaturen på displayen stämma då den aldrig ändras oavsett vad man gör. Den är visserligen inköpt 2015 men med tanke på priset borde den ju hållt längre. Den började krångla redan efter 2 år men då hade ju garantin löpt ut. Skulle inte rekommendera Smegs produkter till någon efter detta. Man får aldrig något svar när man ringer kundtjänst heller, och deras hemsida är inte till någon hjälp överhuvudtaget.
Upplevde att min beställning glömts…
Upplevde att min beställning glömts bort pga restnotering. Efter påtryckning levererades min produkt utan problem.
Har inte levererat beställning i…
Har inte levererat beställning i januari. Inte lämnat besked om leveranstid
Snabbt och enkelt!!
Så nöjd bästa produkterna
Toppen service
Superb service precis som det ska vara…
Superb service precis som det ska vara för en premiumprodukt.
Vår produkt var slut i lager vid…
Vår produkt var slut i lager vid beställning och väntades inkomma några veckor senare. Vilket framkom klart och tydligt i mailet. När sedan leveransen dröjde, skickades ytterligare mail ut om nytt datum. När min übersnygga fläkt slutligen kom, var ingen lyckligare än jag! Så snygg och värt väntan! Jag hoppas att den fungerar som den ska efter installation också😬 4 av 5 stjärnor för att jag fick vänta ganska länge på min vara.
Jag har köpt alla vitvaror från Smeg
Jag har köpt alla vitvaror från Smeg, är nöjd med det mesta, och trots att vi haft lite komplikationer med vissa vitvaror så har Smeg åtgärdat det.
Men jag undrar en sak, hur kan man sälja en köksassistent utan lock till? Jag köpte köksassistenten med glasskål, och tydligen finns det inget lock till den. Nu kan jag inte använda maskinen till att exempelvis vispa ägg eller grädde för att då får jag vätska över hela köket. Det är knappt så jag kan använda den till att knåda deg, tillsätter man mjöl så får jag mjöl överallt. Det går heller inte att köpa ett skydd till eftersom den inte passar glasskålen. Jag har varit i kontakt med Smeg och efter ett antal samtal och Mail så fick jag svar att jag ska få en rostfri skål med tillhörande skydd till, jag blev dock lovad detta för en månad sedan.
Ska kunden verkligen behöva jaga efter Smeg för att en produkt ska kunna användas till de ändamål den är avsedd för att användas!?
Dålig kvalitet till högt pris
Tyvärr har vi haft väldigt mycket problem med våra vitvaror. Micro so är både krånglig och inte bra effekt och en köksfläkt som låter så mycket att vi inte kan föra en normal konversation i köket. Och som inte suger upp matoset.
Verkligen proffsigt företag
Verkligen proffsigt företag.
Snabba svar och snabb hjälp när vi behövde justera vår order. Köp direkt från SMEG.
Grymt fina produkter också.
Bra och trevlig support!