EJ rabatt på edition versioner! Det kan jag tycka är mkt sniket samt utstuderat av er, då MÅNGA entusiaster till ett Brand/Varumärke ”går över eld” alt betalar hutlöst dyr för sitt ”Brand / mä... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.
Dockplatsen 1, 211 19 , Malmö, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Snygg kaffekokare som kokar kaffe men inte mkt mer positivt än så. Högt ljud och efter ett par år har handtaget på kannan lossnat för andra gången.

Svar från Smeg Sverige
Fullständigt opålitliga tyvärr! Vi har en massa problem med produkterna och trots en halvårslång dialog med många löften från deras sida, och med påtryckningar från vår sida så har de inte varit hos oss för att åtgärda uppenbara garantiärenden, ett halvår efter Instalation. Vi är mycket missnöjda!

Svar från Smeg Sverige
Så nöjd med min kaffekokare! Ännu snyggare på plats!
Mycket smidigt att beställa och att få hem från er shop.
Tackar👏😃!
Jag köpte em SMEG gashäll från butiken på Ringvägen 97, Stockholm (av Store manager Malin). Hällen kostade ca 10.000 och vi diskuterade att det var till en lägenhet i innerstan, dvs med uppenbart för bruk med stadsgas. Vår kontakt ”glömde” dock berätta att denna häll levereras med ventiler som inte fungerar för stadsgas. Vi blev långt senare medvetna om att detta i sin tur medförde ett omfattande jobb för byte av ventiler vid installation, och installationskostnaden uppgick därför till hutlösa 7.000. Att utelämna denna info vid köp och sedan inte ha någon kommentar när jag framförde mitt klagomål till butiken framstår enligt mig som vilseledande. Den som köper något härifrån bör alltså ha stenkoll själv och ifrågasätta allt. Eller ännu bättre, gå till en annan butik.

Svar från Smeg Sverige
Ett fantastiskt bra bemötande av Smeg när jag reklamerade min kaffebryggare som hade brunnit i bottenplattan. Kändes skönt att bli betrodd och leveransen kom snabbt så tack Smeg!
De har problem med frakt och kundservice och det tar lång tid, men var säker på att de kommer att följa upp och du kommer så småningom att få resultat.
Tack Pontus
La en beställning 29/11. Hemsidan laggade och dubblade beställningen. Skrev och bad dem ta bort den ena. Pengar dragna för båda och den kvarvarande står som pending. Skickat flera frågor via hemsida. Inga svar och ingen leverans. Fortfarande ingen återbetalning. Över en vecka utan svar. Känns som ett bedrägeriförsök.

Svar från Smeg Sverige
Jag köpte en blender och en degmaskin för två månader sedan från deras hemsidan , men jag har fortfarande inte fått dem. Jag har inte heller fått några kontaktuppgifter till butiken i Kina eller från denna hemsidan som man kontakta dem, jag vet inte hur jag ska kunna spåra dem.Det känns som bedrägeri. Jag rekommenderar inte denna hemsidan.

Svar från Smeg Sverige
Fantastisk espressomaskin! Snygg, enkel att använda och ger mig som kaffenörd alla möjligheter att göra min espresso som jag vill ha den!

Svar från Smeg Sverige
I januari 2020 flyttade vi in i ett helt nybyggt parhus (BRF) där alla vitvaror var av märket SMEG. Redan våren 2024 hade diskmaskinen, spishällen och nu senast belysningen i spisfläkten gått sönder. Vi har tvingats köpa ny diskmaskin och spishäll inom loppet av bara fyra år. När belysningen nu slutat fungera i spisfläkten måste vi köpa ny elektronik till hela fläkten (själva fläkten fungerar fortfarande) samt en ny ram, eftersom transformatorn till vår modell har utgått! Detta måste vi göra hos en dyr tredjepartsleverantör som SMEGs kundtjänst hänvisar till.
Det kommer att kosta oss över 3000 SEK bara för att få belysningen att fungera igen!
Aldrig mer SMEG!

Svar från Smeg Sverige
Köpte en Smeg induntionsspis Black Friday 2020. Levererades maj 2021. Värmen på kokytorna är ojämn liksom i ugnen med påtaglig skillnad i olika delar. Ugnens avkännare för öppen/stängd lucka gick sönder våren 2024. Vid service påtalade vi den ojämna värmen också varpå Smeg service sa att detta var normalt. Alltså är ojämn värme på Smeg normalt (har haft Husquarna och Bosch innan utan problem)! Nu har denna avkännare åter gått sönder, liksom termostaten för ugnen och gummilisten mellan ugnsluckan och ugnen har lossat. Inget av detta har någonsin gått sönder på andra spisar. Så snygg spis men bör stå enbart som dekoration.

Svar från Smeg Sverige
Kunde jag ge 6st skulle jag ge supporten och deras kundbemötande det, helt suveräna och fort går det.
Köpte vårt 2:a kyl och frys från dem, lite strul med leverans och en liten skada på kylen detta löste dom i princip omedelbart.
Tack för all hjälp
Hej, jag hade lämnat in min Smeg vattenkokare till Elon eftersom knappen hade gått sönder. Dem har skickat in till er men fortfarande efter 10 dagar väntar vi på svar från Smeg om att skicka en ny tillbaka. Väldigt dålig service från deras sida ä. Har nu kokat vatten i kastrull som slösar dubbelt så mycket el.

Smeg brödrost 2 skivor.
Ojämn värme.
När brödet hoppar upp hamnar det på golvet..
Min första dyra brödrost.
Då funkar den för 199 kronor mycket bättre.
Så märket Smeg verkar vara dålig rätt i genom.
Listen på kyldelen har släppt flera gånger.
Galet med tanke på priset.
Vi köpte en Smeg kaffebryggare och en Smeg tebryggare. De har bägge totalt urmålig kvalité. Locket på tebryggaren trillar i sönder och hållaren runt kaffekannan trillar gradvis i sönder och glappar nu rejält. Helt enkelt urkassa produkter till ett väldigt högt pris. Absolut inte värt pengarna.