Smartsystems Omdömen 11

2,4

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Uselt!

Köpte två pack Lumiflex pannlampor. Beställde veckan före jul och fick de hem i förra veckan!! Alltså över 6 v leverans. Paketet hamnade i tullen så fick betala plus 150kr och ville lämna tillbaka produkterna när de kom men frakten ligger då på 305kr via PostNord till företag så det var ju bara att glömma. Kontaktade företaget innan jag visste fraktkostnaden och de hänvisade bara till att man får betala frakten själv och att det inte återbetalar om förpackningen är bruten, vilket den var när den ankom då de hade skickat produkterna i vanlig plastpåse utan skydd!! Så illa!!! Undvik detta företag!!

6 februari 2025

Köpte 2 pannlampor

Köpte 2 pannlampor, en till mig själv och en till frugan. Funkar utmärkt inomhus i garaget och frun använder den vid kvällspromenaderna. Lyser OK utomhus men grymt inomhus. Helt klart värt pengarna. Leverans tog ca 2 veckor men det hade jag läst om innan. Nöjd kund :)

5 december 2024

Dålit Dåligt!

Dålit Dåligt!
Beställde en pannlampa, tiden gick och ingen pannlampa kom. Mejlade och mejlade angående min beställda vara men ingen återkoppling.
Inte förrens det gick vidare då fick jag återkoppling att jag skulle ta bort "rapporteringen" samt varan hem i en liten plastpåse och trasig liten kartong där pannlampa låg i, dessutom fick jag betala tull.
Tyvärr Inget bra betyg här inte👎👎
Tragiskt, hade man haft en mer bättre kommunikation mellan köpare & företag så hade det vart en annan femma vad gäller betygsättningen.
Jag kan ju hoppas på att den iallafall levererar vad det står på sidan.
Tack för mig.
Lärde mig en läxa iallafall, att inte handla utan att kolla upp saker och ting bättre innan jag trycker på "beställ" knappen.

17 januari 2025

Helt oseriös företag

Helt oseriös företag, beställt liknande powerbank sen i november, har inte fått än, kontaktade de och de sa att jag måste kontakt själv postnord , att de har inte nåt göra med det!!
Rekommendera ej att köpa från dem.

4 januari 2025

Falsk marknadsföring och oseriöst

Beställde en pannlampa som enligt hemsidan skulle vara så bra. Rider ute i norrlandsmörkret. Leverensen tar 18 dagar och leverensen kommer från Asien. Kartongen har gått sönder (packad i plastpåse), men lampan ser okej ut. Jag laddar lampan enligt instruktion från kundtjänsten och tar sedan med mig den till stallet. På vägen hem från ridturen slår jag igång den och inser att jag ser hästens öron, inte så mycket mer. Hör av mig till kundtjänsten igen och meddelar att varan inte motsvarar förväntningarna och att jag vill returnera den. Får svaret att det inte går eftersom den använts. Jag ifrågasätter då hur jag annars ska kunna utvärdera om den motsvarar förväntningar eller inte eftersom den gått att prova annars. Efter många turer får jag veta att jag kan returnera den om den är oanvänd, att jag får betala returen själv, att jag får pengarna tillbaka OM de godkänner skicket. Här fanns inget vidare kundbemötande. Känns som falsk marknadsföring och oseriöst. Inget företag jag rekommenderar. Jag hade accepterat att jag inte kunnat returnera den OM jag kunnat prova den innan.

2 januari 2025

Otroligt oseriöst företag

Otroligt oseriöst företag. Helt omöjlig kundtjänst att ha att göra med. Otrevliga och inte serviceinriktade. Mina varor kom aldrig men de vägrar annullera fakturan. Skyller på PostNord men svarar inte med relevanta svar på frågor var leveransen tagit vägen. Konstiga och korta svar på frågor.
Köp inget härifrån!!

5 december 2024

Oseriösa annonser och tullavgifter tillkommer.

Tullavgifter tillkommer och det är inget som de tydligt anger i sina annonser. Du kan inte ringa till företaget, bara maila. Detta är sk dropshipping när det är som sämst, varorna skickas från kina, långa leveranstider, svårt att reklamera och tullavgifter tillkommer.

22 december 2024

Oseriöst

Får inte returnera om man öppnat förpackningen och tittat på varan. Man får alltså inte se det man köpt live innan man måste ta ställning till om man vill behålla det eller ej. Oseriöst

1 december 2024

Varnar, samma vara som Minmio.se

Beställde från Minmio och dom har exakt likadana pannlampor.
Dålig batteritid, håller inte mer än 30 minuter. Vid kontakt av kundservice så fördröjer dom bara med irrelevanta och korta svar.
Tror mig inte?
Gå in och kolla på Minmios review och testa och beställ här!

27 november 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis