Smartpak Omdömen

Företagsinformation

1. Butik för reseffekter

Skrivet av företaget

Hos Smartpak er vi drevet af en passion for innovation og kvalitet. Vi specialiserer os i design og fremstilling af smarte rygsække, der er skabt til at forbedre rejseoplevelsen for moderne eventyrere. Vores mission er at levere produkter, der ikke kun opfylder dine forventninger, men overgår dem. Vores rygsække er udstyret med moderne funktioner til de rejsendes behov, nogle af dens bedste funktioner. – Oplad på farten – Sikker og Stilfuld opbevaring – Indbygget vakuum kompression

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Overraskende effektiv

Overraskende effektiv!

Jeg havde ikke forventet, at denne kuffert ville have så stor effekt, men jeg blev behageligt overrasket. Leveringen var også problemfri!

2 september 2024

Super praktisk

Den er utroligt praktisk og nem at bruge, og den letter rejseoplevelsen ift. de funktioner den har. Hvilket altid er kærkomment, når man står i lufthavnen!

10 juli 2024

Svar från Smartpak

Tak for din dejlige anmeldelse, Alex! Vi er glade for at høre, at kufferten har gjort din rejseoplevelse lettere og mere praktisk.

God Investering

Denne kuffert er et godt køb. Den er robust og nem at bruge.

11 juli 2024

Svar från Smartpak

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kuffertens kvalitet og brugervenlighed.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kvaliteten af denne kuffert er bare i…

Kvaliteten af denne kuffert er bare i top! Har brugt den i et stykke tid nu, og den fungerer stadig fejlfrit. Samtidig har opladeporten været en virkelig god funktion, når jeg har haft brug for at oplade min telefon på farten. Super tilfreds!

8 juli 2024

Hej Kristian
Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din anbefaling.

De bedste hilsner,
Peter Team Smartpak

Har to døtre

Har to døtre, som begge rejser meget. Tænkte, at jeg ville prøve at bestille denne kuffert i håb om, at den kunne hjælpe dem med deres rejsebehov, og den har overrasket os alle. Den ene vil næsten ikke dele den med os andre nu, så jeg tror, jeg køber endnu en. Prøvede den selv, og jeg er også blevet glad for den. 5/5 ⭐ herfra Køge 🙏

4 juli 2024

Kære Oliver,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at vores kuffert har levet op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på din støtte.

De bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I have to say ,it is great suitcase

I have to say ,it is great suitcase and very well made.
This is the kind of shop I am coming back to check what they have on stock.I would recommend to anyone.

3 juli 2024

Dear Juraj,

Thank you so much for your fantastic review! We are thrilled to hear that you find our suitcase both great and well-made.

Thank you for your recommendation!

Best regards,

Genial kuffert!

En kuffert med alt hvad jeg lige havde brug for - kopholder, hurtig adgang til min pc og telefon oplader, er virkelig en forskel der kan mærkes!

Kan klart anbefales 😍

30 juni 2024

Kære Baruthy,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du fortsat vil nyde at bruge din kuffert.

God investering 🙏

Min kone havde snakket om en ny kuffert i laaang tid, og jeg besluttede mig for at købe denne til hende. Det har vist sig at være en god investering, da hun er super glad for at kunne oplade sin mobil på rejsen.
Så står du derude med en kone/mand, der elsker at rejse, så har du bestemt en god gave her 💪

26 juni 2024

Kære Glenn,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din kone er tilfreds med sin nye kuffert og nyder godt af muligheden for at oplade sin mobil på rejsen.
Det betyder meget for os, at vores produkter kan gøre rejsen lettere og mere behagelig.

Tak fordi du valgte vores produkt, og vi sætter stor pris på din anbefaling til andre rejsende.

Praktisk og robust

Kufferten er både praktisk og robust. Jeg kan have min laptop med, og den ruller nemt. Super køb!

27 juni 2024

Kære Mads,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder kufferten både praktisk og robust. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med dit køb.

Med venlig hilsen,
Cecilie

Fantastisk funktionalitet

Jeg er imponeret over, hvor funktionel denne kuffert er. Oplade muligheder gør rejsen meget lettere. :)

16 juni 2024

Kære Frederik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du finder kufferten funktionel. ☺️

Fantastisk kvalitet!

27 juni 2024

Kære Sofie Nielsen,

Mange tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af din kuffert, og at den fungerer fejlfrit, selv efter længere tids brug.
Din tilfredshed er vores største belønning, og vi er glade for, at du har haft en så positiv oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker min nye kuffert

Jeg elsker min nye kuffert. Kopholderen og opladeporten gør rejser meget mere behagelige. Anbefales varmt!

14 juni 2024

Svar från Smartpak

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du elsker din nye kuffert, og at funktionerne som kopholderen og opladeporten gør dine rejser mere behagelige.

Din anbefaling betyder meget for os.

Fin kvalitet

Virkelig fin kvalitet. Også efter, at jeg har brugt den flere gange. Smart opladeport til mobilen som man ofte får brug for når man er ude at rejse.

25 juni 2024

Kære Astrid,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med kuffertens kvalitet, selv efter flere ganges brug.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.