Mycket snabb behandling av min beställning! Det tog inte många dagar innan jag fick mitt paket och jag fick rapporter under tiden som paketet var på väg. Mycket positivt! Hur nöjd jag är med produkte... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 3 av de 7 bästa företagen i Prylbutik
- Nr. 21 av de 42 bästa företagen i Presentbutik
Hos SmartaSaker hittar du innovativa prylar och roliga presenter. Det får gärna vara en pryl som förenklar vardagen och det är ännu roligare om det dessutom är en svensk innovation.
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm , Sverige
- 08-736 09 99
- info@smartasaker.se
- smartasaker.se
Ber kunder att lämna omdömen
smarta lösningar på enkla saker.
Bra information och snabb leverans
Bra information pch snabb leverans
Pallen jag köpte är lätt att hantera och lätt att fälla ihop. Den möjliggör att jag kan nå de översta hyllorna i skåpen
Ett bra köp !!
Från beställning till leverans…
Från beställning till leverans fungerade smidigt och snabbt.
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt att hitta och beställa. Leveransen ok och i tid. Blir fler köp. Kan rekommenderas.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Precis det jag sökte
Produkten var jättebra och precis det jag sökte men kartongen den låg i... Tjejen på Coop skrattade när hon kom fram med den enorma men lätta kartongen. Jag visste ju hur liten och lätt produkten var som låg i plus att det fanns inte mycket som kunnde gå sönder. Den låg helt lös utan något stötdämpande material i kartongen. Förpackningen sänker betyget tyvärr. Gör om gör rätt.

Svar från smartasaker.se
Höll leveranstiden väldigt bra
Höll leveranstiden väldigt bra. Produkten stämde överens med annons.
Väldigt snabb leverans av det jag…
Väldigt snabb leverans av det jag beställt. Jag beställde kryddställ att ha i lådan bredvid spisen och de passade perfekt. Även några andra småsaker och allt var till belåtenhet. Precis som tidigare gånger när jag beställt saker därifrån.
Bra produkter och god service både i…
Bra produkter och god service både i butik och på nätet
Lätt att beställa snabb leverans
Bra och enkelt att beställa
Bra och enkelt att beställa. Tydlig information på hemsidan. Varorna uppfyllde mina förväntningar till 100% Snabb leverans
Snabb leverans och bra varor!
Köpte ett dragkedjerenoveringskitt
Köpte ett dragkedjerenoveringskitt. Mätte noga och angav vad som stog på den gamla. Fick en helt fel produkt,hoppas på felpackat annars kan ni nog lägga ner

Svar från smartasaker.se