Smålands Fyndet AB Omdömen

TrustScore 2 av 5

1,8

Har beställt flera månader sedan, får ingen vara , kontaktar kundtjänst via mail , svarar , vi har skickar ny order, detta har dom nu svarat fyra gånger har inte fått någon vara än, fast dom har ski... Se mer

Extremt oseriös företag. Svarar inte när man ringer. Meddelar inte om varan är skickad eller om det finns att hämta men påstår att varan är returnerad två dagar efter. Tredje dagen kommer naturligtvis... Se mer

Efter ungefär en månad nu har jag fortfarande inte fått min beställning, verkar helt opålitlig i deras hantering av kunderna. Inget svar på mail för att få information om vilket företag de skickade va... Se mer

1. Evenemang och underhållning

Informationen kommer från olika externa källor

Lågprisbutik som säljer Godis, Fiskeutrustning, läsk mm mm

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beställde 9 oktober en söndag och den…

Beställde 9 oktober en söndag och den 17 oktober fortfarande ingen leveransbekräftelse om kolli in transit.
Svarar inte i telefon och mailat kundtjänst men inget besked. Vara och frakt är redan betald.

9 oktober 2022

Svar från Smålands Fyndet AB

Hej, Kan se att paketet är uthämtat på ombudet.

Ett stort tack!

Beställde ett stort Trangia lägerkärl ifrån Smålands Fyndet. Vid förfrågan om beställningens leveransdatum fick jag både skriftlig kontakt via email och muntlig telefonkontakt inom två timmar! Mycket bra, konstruktivt, och vänligt kundbemötande! Kollit skickades på det datum som avtalats. Kollit var även vid inspektion väl förpackat och DHL gav mig som kund full insyn i leveransflödet. Bra jobbat, och ett stort tack ifrån en nöjd kund!

4 oktober 2022

Svar från Smålands Fyndet AB

Tack för ditt omdöme. Härligt du blev nöjd.

Varmt välkommen åter

Sämsta stället

Sämsta stället, svarar inte i telefon
Skickar inte varor fast dom är betalda
Beställda och betalade i Februari och inget har kommit

29 juli 2022

Bedrägeri rakt igenom

Bedrägeri rakt igenom. Finns det ens några varor eller tar ni bara pengar av folk? Har inte fått mina varor som beställdes för flera månader sen, har inte heller fått återbetalning som ni lovat och nu har ni helt slutat att svara sen några veckor.

15 juli 2022

Hej
Vad ja kan se så är du återbetald till de konto du meddelat oss.

Bluff

Beställde varor i maj som dom sagt att dom skickat 2ggr.och nu skulle jag till slut få tillbaka pengarna.. Men dom får jag inte eller, säger att dom skickat pengarna oxå men inte.... Så nu är det polisen som tar över

9 juli 2022

Svar från Smålands Fyndet AB

Vad ja kan se så är du återbetald till de kort du betala med när du la din order.

Oseriöst företag...

Beställde ett spritkök 2022-03-02 och betalade dumt nog med Swish. Efter två veckor kom besked om att ordern skickats, men något paket kom aldrig. På förfrågan om spårningsinfo meddelade man att spritköket skickats som brev (?!) och ej kunde spåras. Något paket kom aldrig och jag fick så småningom besked om att återbetalning skulle ske. Tre månader efter detta besked har ingen återbetalning skett. Kundtjänst svarar inte på mail om varför och det går inte att ringa kundtjänst...
Om jag googlat på företaget innan köp, vilket jag ju absolut borde gjort, hade jag aldrig handlat av dom...

16 juni 2022

Jag har fortfarande inte fått mitt…

Jag har fortfarande inte fått mitt paket som jag beställt 27/3. Har skrivit och försökt reda ut detta utan att lyckas. Nu senast jag försökt logga in på hemsida så finns inte mitt konto i deras databas.

15 juni 2022

Det kommer ju aldrig några varor!

Det kommer ju aldrig några varor!! Har väntat mer än en månad nu och får inte heller någon annan information om min order.

11 mars 2022

Svar från Smålands Fyndet AB

Vi har informerat dig om att de inväntas en restprodukt i din order.

Rena bedrägeriet

Rena bedrägeriet. Beställde och betalade 15 sept 2021. Mailat och ringt ett antal gånger och de få gånger jag fått kontakt bara blivit matad med lögner. Ingen leverans trots att de säger att det skickats. Har hotat med polisanmälan, men nu tänker jag inte vänta längre utan kommer att göra en polisanmälan. Peder Gustavsson Västervik

17 februari 2022

Extremt mycket krångel vid varje beställning

Vid första beställningen verkade någon ha stulit paketet innan DHL skickade det. Efter mycket krångel levererades till slut varorna
Vid nästa beställning skickades enbart hälften av varorna utan att det meddelade att det var en delleverans. Efter ett halvår och massor av kontakter med Smålandsfyndet påstår de att de skickat varorna men jag får inte något spårningsnummer från DHL. Antingen ljuger de om att varorna skickats eller så är det någon som stulit dem igen innan de blivit upphämtade av DHL. Om Smålandsfyndet inte löser detta mycket snyggt kommer jag aldrig mer handla från dem.

22 januari 2022