Keurige man, beleefd, klus gauw geklaard, had mijzelf buitengesloten met de sleutel aan de binnenkant.nette prijs, geen oplichter dus. Vooraf prijsopgaaf, kwam uiteindelijk uit op de laagste prijs bi... Se mer
Det här tycker kunderna
Vanmiddag gebeld met het bedrijf. Het fijne was en dat ze dezelfde avond nog konden komen. Dat is tevens een pluspunt dat ze ook in de avonden komen. De monteur ( weet zijn naam even niet meer) s... Se mer
Vanavond slotenmaker gebeld omdat we niet in ons huis konden komen. Arman kwam bij ons en snel en vakkundig had hij de deur weer geopend. We vinden hem heel klantvriendelijk en zeer servicege... Se mer
Företaget har svarat
Dit weekend brak de sleutel van onze tuindeur af. Maandagochtend Sloten fix gebeld en op de afgesproken tijd stond Arman voor de deur. Probleem beoordeeld en meteen een prijsopgaven gekregen. Binnen e... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Onze jarenlange ervaring in de slotenmakerij heeft ons de kennis en expertise gegeven om een breed scala aan diensten aan te bieden. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe sloten, het vervangen van oude sloten, het repareren van beschadigde sloten of het openen van deuren wanneer u uw sleutels bent vergeten, wij hebben de vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. Onze professionele slotenmakers zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in het werken met verschillende soorten sloten en beveiligingssystemen. Wij begrijpen dat de veiligheid van uw huis of bedrijf van het grootste belang is, en daarom streven wij ernaar om alleen de hoogste kwaliteit sloten en materialen te gebruiken bij al onze werkzaamheden.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 085-800 1405
- info@slotenfix.nl
- slotenfix.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een tevreden klant.
De monteur ( weet zijn naam even niet meer) stelde zich keurig voor en had ook bedrijfskleding aan.
Hij bekeek het probleem en wist meteen het probleem en had daar in eerste instantie een nieuw slot voor. Na wat duwen en trekken aan de klink en de haken die dan naar buiten komen, ging het steeds soepeler en zei hij dat even smeren misschien ook zou werken. Dit bleek zo te zijn.
Daarnaast ook nog een andere vraag m.b.t tot het sluitwerk. Hier koos hij ook voor een primitievere oplossing dan meteen nieuwe materialen erin te zetten.
Al met al koos de monteur dus goedkopere oplossingen en dacht hij mee in het belang van de portemonnee van de klant.
Deze klant is dus een tevreden klant.
Dik tevreden.
Vooraf prijsopgaaf, kwam uiteindelijk uit op de laagste prijs bij opgave.
Uitstekende ervaring met Sloten Fix!
Onlangs hebben wij Sloten Fix ingeschakeld om vijf sloten te laten vervangen, en wij zijn ontzettend tevreden over de volledige service. Voordat we bij Sloten Fix uitkwamen, hebben we verschillende andere bedrijven gebeld. Daarbij merkten we al snel dat veel bedrijven doen alsof ze lokaal zijn in Meppel, maar dat uiteindelijk niet blijken te zijn. Dat zorgt voor onduidelijkheid, hogere prijzen en langere wachttijden.
Bij Sloten Fix was dat totaal anders. Dit is echt een lokaal bedrijf dat je met een gerust hart kunt vertrouwen. Vanaf het eerste contactmoment was alles duidelijk, vriendelijk en professioneel. Wat ons vooral opviel, was de snelheid: ze stonden binnen 15 minuten bij ons voor de deur, precies zoals beloofd.
De monteur heeft al onze sloten zorgvuldig en vakkundig vervangen. Hij dacht met ons mee, gaf eerlijk advies en werkte netjes. Daarnaast rekenden ze een zeer scherpe prijs, zeker in vergelijking met andere bedrijven die we hebben gesproken.
Wij zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk bij Sloten Fix terecht zijn gekomen. Eerlijke service, snelle hulp, goede prijzen en écht lokaal – precies wat je hoopt te vinden.
Wij raden Sloten Fix dan ook écht aan aan iedereen die een betrouwbaar slotenbedrijf zoekt!
Eerlijkheid
Keurig op tijd binnen de afgesproken 2 uur wat was afgesproken.
Toen dhr. het slot ging nakijken draaide de sleutel gewoon goed in het slot. Er was niets stuk. Ik had er slotolie in gedaan. Dagen niet meer gebruikt. Was bang dat de sleutel zou afbreken in het slot.
Een andere bedrijf had er eerder ook olie ingedaan en gaf aan als het slot weer problemen geeft moet het helemaal vernieuwd worden.
Gelukkig is dit nog niet nodig, dhr. heeft alles nagekeken en een prijsopgave gedaan mocht het in de toekomst nodig zijn. Er zijn geen voorrijkosten gerekend. En een eerlijk advies.
Snelle goede service; vakkundig, snel en klantvriendelijk
Eerlijk bedrijf
Vooraf duidelijke prijsafspraak gemaakt…
Vooraf duidelijke prijsafspraak gemaakt en daar is keurig aan gehouden. Geen onverwachte kosten, en het slot werkt perfect. Aanrader voor iedereen die een betrouwbare slotenmaker zoekt.
Deurbeslag en SKG 3 PKVW sloten geplaatst
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Sloten Fix! Onlangs hebben zij bij ons nieuw deurbeslag en SKG 3 PKVW sloten geplaatst, en het resultaat is uitstekend. Vanaf het eerste contact verliep alles zeer professioneel en klantgericht. De medewerkers kwamen op tijd, namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en adviseerden ons eerlijk over de beste beveiligingsopties voor onze woning.
De kwaliteit van het deurbeslag en de sloten is top. We voelen ons nu een stuk veiliger, vooral omdat de SKG 3 PKVW sloten bekend staan om hun hoge inbraakwerendheid. De monteurs werkten netjes en zorgden ervoor dat alles perfect werd afgesteld. Ze lieten geen rommel achter en namen de tijd om ons te laten zien hoe alles werkt.
Wat ons ook opviel was de transparantie in de prijsopgave. Er kwamen geen onverwachte kosten bij, wat wij als heel prettig hebben ervaren. Bovendien verliep de communicatie soepel en snel, zowel voor als tijdens de werkzaamheden.
Kortom, Sloten Fix is een betrouwbaar bedrijf met vakbekwame medewerkers die kwaliteit leveren én oog hebben voor service. Wij raden hen zeker aan voor iedereen die zijn woning beter wil beveiligen met hoogwaardige sloten en beslag.
Trage reactie!!
Savonds gebeld over het verwijderen van een veiligheidsanker van een antieke klok. Hij zou direct reageren omdat ik heb vermeld dat er haast bij was, heb nog steeds niets vernomen

Vanmorgen gebeld
Vanmorgen gebeld. Vanmiddag binnen 10 minuten slot vervangen! Sneller kan niet. Geweldig!

Svar från SLOTENMAKER FIX
Arman is vakbekwaam en goed!
Arman is een hele vriendelijke en valbekwame monteur. Hij geeft goed advies en service was top en snel. Prijs klopt ook. Super!

Svar från SLOTENMAKER FIX
Arman Leon heeft mij erg goed geholpen
Arman Leon heeft mij erg goed en vriendelijk geholpen.
Mijn voordeur-slot blokkeerde en toen bleek dat ik een te simpele cilinder in het slot had niet geschikt voor een zwaardere deur.
Arman heeft alles goed uitgelegd en een nieuwe cilinder geplaatst.
Alles inorde nu en ik ben een tevreden klant!

Svar från SLOTENMAKER FIX
Zeer professionele slotenmaker, redde vanavond ons uit de kou!
Vanavond slotenmaker gebeld omdat we niet in ons huis konden komen.
Arman kwam bij ons en snel en vakkundig had hij de deur weer geopend. We vinden hem heel klantvriendelijk en zeer servicegericht.
Zoekt u een goede slotenmaker dan bevelen we Arman van harte aan, die ook duidelijke prijsopgave geeft en snel ter plaatse is!

Svar från SLOTENMAKER FIX
Super service ,slot draaide niet goed…
Super service ,slot draaide niet goed meer.Monteur heeft in korte tijd het gerepareerd voor weinig geld.Zeer aan te raden voor problemen met deurslot.Ook zeer vriendelijke man Top.

Prima geholpen
Prima geholpen door de heer Leon van Sloten Fix. Op de afgesproken tijd, volgens gemaakte afspraak en keurig werk geleverd.

Svar från SLOTENMAKER FIX
6.10u mijzelf en hond buitengesloten…
6.10u mijzelf en hond buitengesloten uiteindelijk Slotenfix gebeld op 2 nummers beide niet bereikbaar tja dan baal na een uur
Wat betekend dan 24/7
Niks dus
Deur slot kapot
Deur slot kapot. Vakkundig gerepareerd voor een mooi prijsje.

Uitstekende service
Uitstekende service! Transparant in de betaalbare kosten! Complimenten voor dit bedrijf!!

Snel en vakkundig
Arman was er binnen een half uur en heeft de deur zonder schade geopend. Professioneel en vakkundig.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.