Nem og overskuelig hjemmeside. White noise speakeren blev afsendt samme dag, og ankom her allerede dagen efter! Og vi tog den i brug samme aften - og min datter sov uafbrudt hele natten! Dette ha... Se mer
Företaget har svarat
Imponerende gode natbriller. Har prøvet lidt forskelligt, men de her briller er markant bedre end hvad jeg før har prøvet. De er behagelige og har ikke været varme for ansigtet ligesom mange andre b... Se mer
Företaget har svarat
Skuffet. Fik sovemasken bestseller i julegave 2022 allerede nu her 3 mdr efter ( bruger den kun hver 2.uge ) er memoryskum allerede trykket helt flad både under og over øjnene. Elastik har allere... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har nu sovet med mine yndlings natbriller fra sleepbetter i over et halvt år, og det har i den grad været en kæmpe hjælp henover sommeren. Jeg er yderst tilfreds med produktet, og sleepbetter hold... Se mer
Företaget har svarat
Sleep Better er sat i verden for at hjælpe dig med, at opnå en bedre søvn. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede omkring vores produkter og om søvnoptimering generelt. Vores produktsortiment er nøje udviklet med det formål, at være de bedste produkter på markedet til at afhjælpe søvnproblemer og forbedre din søvnkvalitet. Vi håber meget, at vi kan hjælpe dig til, at sove godt om natten.
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastiske sovemakser, lige så fremragende kundeservice og hurtig levering.
Min kæreste og jeg har to forskellige typer af sovemasker fra Sleepbetter, og vi er begge ufatteligt glade for dem. Skriver man til dem, kan man forvente en god og respektfuld tone, super kundeservice og jeg fik svar inden for to timer. Alt blev fikset og vi sover nu begge godt igen.
Vil anbefale alle at købe deres sovemaske (eller andet) her.

Svar från Sleepbetter.dk
Min bestilling kom dagen efter, og de svarer hurtigt på mails. Jeg ville helt klart handle her igen.

Svar från Sleepbetter.dk
Både min kæreste og jeg købte denne sovemaske, og farven smitter virkelig meget af - også efter vi har vasket dem. Noget af den afsmittede farve kommer af i vask, men slet ikke det hele, så vi har måttet smide sengetøj ud på grund af det samt en skjorte, der har ligget sammen med en af sovemaskerne.

Svar från Sleepbetter.dk
Elsker min sovemaske fra Sleepbetter, den er uundværlig på rejser og om sommeren når de lange lyse nætter gør det svært at sove. Den holder alt lys ude som de lover og er blød og behagelig at sove med. Jeg mistede min sovemaske som jeg ellers har haft i flere år på en rejse og skyndte mig at bestille en ny og den kom heldigvis hurtigt. Kan varmt anbefale den, jeg kan i hvert fald ikke leve uden.

Svar från Sleepbetter.dk
Jeg har købt en sovemaske til min kæreste i fødselsdagsgave.
Selve masken virker til at være I fin kvalitet. Æsken den kom i, er desværre meget bulet og trykskadet.
Det gør selvfølgelig intet for produktet, men det gør det lidt ufedt når det skal gives væk som gave.
Om det er direkte fra afsender af, eller kommer af at det er en tynd papkasse sendt i en tynd papirspose uden beskyttelse ved jeg ikke - men jeg glæder mig i hvert fald ikke til at aflevere en så hærget æske.

Svar från Sleepbetter.dk
Silent Night formbare ørepropper har fuldstændig reddet min/vores nattesøvn. De er behagelige at sove med, som lovet, og de blokerer for både snork og fuglefløjt. Vi har nu sovet tungt og uforstyrret i en måned - næste portion ørepropper er på vej🫶🏻 Tak!!!

Svar från Sleepbetter.dk
Jeg har købt en Comfort Plus Sovemaske og den er mildest talt fantastisk. Let materiale som både er åndbart og behageligt. Utrolig god mørklægning evne! Den får 6 ud af 5 mulige stjerner!

Svar från Sleepbetter.dk
Efter at have set nærmere på alle mulige sovemasker, så købte jeg Comfort Plus sommemasken i juni 2023. Den så meget overbevisende ud i beskrivelsen og div. test.
Hvor er jeg dog glad for det indkøb. Det er en virkelig fin maske, blød og lækker i materialet og nem at justere. Men faktisk er der ikke behov for at justere, mit hovede vokser ikke så meget som næste 60-årig 😉 og der ikke en hårmaske til at fylde. Måske det er lidt derfor at den gerne vil dreje sig lidt i løbet af natten? For det vil den.
Nu er jeg spændt på at lære dens langtidsholdbarhed.
Foreløbig en meget fin sovemaske som fortjener fuld potte i anmeldelsen.

Svar från Sleepbetter.dk
Jeg bestilte nogle bideskinner. De kom hurtigt og hele processen omkring bideskinnerne var nemt forståeligt. Dog fungerede skinnerne ikke for mig og jeg benyttede mig derfor af tilfredshedsgarantien. Kundeservicen var nemme at få fat i og søde at skrive med :-)

Svar från Sleepbetter.dk
Hurtig levering og håber gaven kan bruges af modtageren

Svar från Sleepbetter.dk
Har købt skum ørepropper og de fungerer perfekt - sidder godt i ørerne og lukke støj godt ude.

Svar från Sleepbetter.dk
Alt gik som smurt, dejligt. Bestilte onsdag aften og fredag havde jeg min pakke. Fantastisk

Svar från Sleepbetter.dk
Slap i elastikken efter brug som andre også har beskrevet.
Til den pris forventer jeg, at den ikke bliver så slap i elastikken efter brug sporadisk over halvandet år.
Jeg skrev til Martin fra webshoppen, han bad om billeder, men efter de er sendt er jeg blevet igoneret.
Så nu prøver jeg en fra AliExpress til 45 kr, der ligner deres til forveksling.
___________________
Opdatering: Efter denne anmeldelse har Martin rakt ud og tilbudt mig en ombytning af produktet. Det har ændret rating fra 1 til 3.

Svar från Sleepbetter.dk
Bestilte et par bluelight briller.
Hurtigt levering og er indtil videre glade for dem.

Svar från Sleepbetter.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.