Slagter Olsen Diner Omdömen 16

4,5

Företagsinformation

1. Restaurang
  2. Catering

Informationen kommer från olika externa källor

Slagter Olsen Diner - har lavet rigtig god mad i over 28 år, til når der skal festes eller til enhver anden anledning.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er 2.gang vi får mad fra slagter…

Det er 2.gang vi får mad fra slagter Olsen.
Denne gang fødselsdags buffet - alt var super lækkert - pænt arrangeret på fade og det lune lige til at sætte på bordet fra varmekasserne.
Alt var yderst lækkert og smagte super & der var rigeligt mad.
Det er nemt - billigt og lækkert 👍👍👍ikke sidste gang vi vælger slagter Olsen.

16 maj 2026

Helt igennem god oplevelse

God kommunikation. God pris. Dejlig mad. Maden var nem at gå til. Fin service som blev bragt og tog også ud for at afhente emballagen. Sødt par med det sødeste smil. What' s not to like

7 februari 2026

Dejlig og velsmagende mad

Har flere gange fået leveret mad fra slagter Olsen, senest 1/11-25 hvor vi fik leveret en dejlig og velsmagende fødselsdags buffet.
Kan varmt anbefale at få mad leveret derfra

1 november 2025

Super julefrokost

Fik dejlig julefrokost leveret den 25/12.
Alle gæster roste maden og jeg kunne ikke selv have lavet det bedre. Mørbradbøfferne var saftige og gode for nu at fremhæve noget, men alt var bare godt.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg får leveret derfra.

25 december 2024

perfekt julefrokost

Perfekt julefrokost , rigelig og meget lækker mad. Rigtig fine varme retter , især fiskefillet blev rost meget.
Dejligt med engangs service og fin varmekasse . Lækker laks og risalamande var også god. I det hele taget var alt rigtig godt.

25 november 2024

Diamantbryllup

Den 24. april 2024 fik vi til vores diamantbryllup en utrolig flot og lækker brunch. Fantastisk anrettet og stor ros fra samtlige gæster. Og der var rigeligt af alt. Ankom til aftalt tid og afhentning af diverse fade osv dagen efter.
Henning og Kirsten Flørning

24 april 2024

Fuld valuta for pengene

Rigtig lækker buffet - og nok af det hele. Vi havde for 2 uger siden en Brunch fra slagter Olsen, som også var perfekt, og som blev rost af gæsterne.
Vi giver gerne vores bedste anbefaling til Slagter Olsen.
Annie og Kurt Mejer

23 september 2023

Guld til Olsen

Jeg/vi fik Slagter Olsen anbefalet af nogle venner og bestilte en julefrokost til familien. Vi blev bestemt ikke skuffet. Det smagte fantastisk og blev leveret til tiden. Vi kommer igen.

21 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde mine gamle klassekammerater…

Jeg havde mine gamle klassekammerater til frokost i går 16/9-21, og havde bestilt buffet. Det var bare så godt og lækkert - så fint anrettet. Har fået fra slagter Olsen en gang før, og var også meget tilfredsstillende, så det er bestemt ikke sidste gang.

17 september 2021

Mad til perfektion

Fik fødselsdagsbuffet til 45 Prs. I søndags til vores søns barnedåb.
Så flot anrettet på fade/skåle, perfekt tilberedt, smagte fantastisk (bedste frikadeller og flødekartofler jeg nogensinde har smagt) alle gæster roste maden til skyerne. Og rigeligt mad. Bestemt ikke sidste gang jeg lægger min lid til Slagter Olsen 👌🏼🤩

17 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Simpelthen den værste buffet jeg…

Simpelthen den værste buffet jeg nogensinde har smagt, frikadeller uden smag og fasthed, kyllingelår som de påstår er barbeque marineret, dette var de absolut ikke og heller ingen smag i dem.
Salaten var mega kedelig og uden tomater, men med meget lidt agurker og peberfrugt på.

Rødt kød ja det kunne de godt levere som de også lover på deres hjemmeside 👏

Tænk at betale 155kr Per kuvert for noget som har en værdi af 40kr maks.

5 oktober 2019

Lækker, lækker

Grundlovsdag d. 5/6-2018
Til Slagter Olsen v/ Kenn og Dorte.

Tusind tak for en dejlig " fødselsdagsbuffet " til 14 pers.
Flot anrettet og et smukt udseende.
Meget lækkert og rigeligt af alt.

Hilsen fra

Mie og Steen Rasmussen

6 juni 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig, rigtig god mad og endda til billig pris

Min mor skulle holde 80 års fødselsdag med buffet til 20 personer. Maden kom som aftalt over telefonen og den holdt sig dampende varm til den skulle serveres i de praktiske varmekasser, som de havde sørget for. Der var rigeligt med mad og kvaliteten var helt i top. Alle gæster roste maden. Slagter Olsen kan på det varmeste anbefales

31 mars 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.