Googlede pølser. Fandt jer! Fandt den store partypakke med 70 pølser til en ret god pris sammenlignet med daglivarebranchen Bestilte nemt og enkelt onsdag, bekræftigelse torsdag, leveret kl 830... Se mer
Företaget har svarat
Ud fra min holdning er det klart landets bedste grilpølser ☀️ høj kvalitet, God struktur og det helt rigtige knæk Emmentaler pølsen er enestående 👌
Företaget har svarat
Bestilte sidste sommer en pakke med forskellige snack og brunch pølser. Det kom hurtigt frem til Bornholm og smagte dejligt. Bestilte så før jul, en del forskellige produkter, pølse, røget mørbrad og... Se mer
Företaget har svarat
Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser siden 1939. Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag.
Lysbjergvej 11, 6500, Vojens, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Slagter Lampe
Jeg har kun købt en gang hos dem, men det jeg fik leveret var meget fint, så det er ikke sidste gang, jeg bestiller her.

Svar från Slagter Lampe
Fantastisk kvalitet og smag, hurtig levering i køleboks, gode priser.

Svar från Slagter Lampe
Fantastisk kvalitet og smag, hurtig levering i køleboks, fine priser.
Vores favorit er Sønderjyske grillpølser.
Kan varmt anbefales.
Er meget glade for jeres mails med gode tilbud og opskrifter.

Svar från Slagter Lampe
En stor grund til at jeg handler ved Lampe Pølser er deres kvalitet og smagen. Der er stor forskel påde mange forskellige pølser der kan købes.
God kvalitet koster.

Svar från Slagter Lampe
Vi havde efterspurgt røde hotdog pølser i slagter Lampes sortiment, og kort efter kunne de købes på deres webshop. Endelig en rød pølse med rigtig god smag og god kvalitet. Deres Sønderjyske grillpølse er i en liga for sig, ligesom flere af de andre pølser. Vi kan kun anbefale deres varer. Virkelig kvalitet og velsmag

Svar från Slagter Lampe
Super lækre kvalitetsvarer og en hurtig levering. Et godt sted at handle når man er lækkersulten

Svar från Slagter Lampe
Rigtig gode og velsmagende produkter, som jeg varmt kan anbefale

Svar från Slagter Lampe
Super produkter leveret på køl, så de holder til transporten. Smager dejligt, hele sortimentet

Svar från Slagter Lampe
velsmagende og smukt udførte varer
friske og velemballerede, klar til brug, en stor fornøjelse at arbejde med

Svar från Slagter Lampe
Det er rigtig gode produkter, der bare smager godt. Leveringen af varerne er også god.

Svar från Slagter Lampe
Fortrinlige varer, som langt overgår supermarkefskvalitet generelt og fleksible leveringsmuligheder.

Svar från Slagter Lampe
Mange lækre produkter. Godt emballeret under tfansport. Hurtig levering.

Svar från Slagter Lampe
At bo på Sjælland og kunne få lækre sønderjyske specialiteter er super!
Min favorit er den grove landleverpølse, men også den sønderjyske spegepølse og mange andre produkter er meget lækre!

Mojn alle.
Smagen er jo uovertruffen. Kvaliteten af varerne er i top. Ordrebehandling og levering absolut til ug og kryds og bolle. Ps, kålpølserne,enten på grill eller til nytår. Der kommer IKKE produkter fra andre firmaer på vores bord. Et lille minus er der dog. Savner en god rullepølse og gerne røget.
Næste bestilling sendes snart. Jul og nytår nærmer sig. Tak for et godt håndværk.

Svar från Slagter Lampe
Rigtige gode produkter og har selv haft den mulighed at været i jeres virksomhed og set hvordan i laver jeres produkter

Svar från Slagter Lampe
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.