Det här tycker kunderna
Den store Tapas menu, med 3 / 4 varme (4`ret "Tiger rejer, vi selv varmede) Super nem bestilling, perfekt service ved afhentning. Gode råd til færdig lavning af de varme retters anretningen. Vi... Se mer
Fantastisk slagter.
Vi har handlet der nu en del gange. Og det er super lækkert alt, hvad de har. Et kæmpe udvalg. Og man får altid en fantastisk betjening. Utrolig dejlig stemning i butikken. Ikke nok med at det ser lækkert ud i butikken, det smager også helt vildt godt. Dejlige friske råvarer. Kan varmt anbefales.
Jeg troede først det var en forkert…
Jeg troede først det var en forkert slagter, da den kun har 3 stjerner. for det er HELT misvisende. Deres udvalg er stort, lækre produkter, super service og enormt indbydende forretning. Jeg ringede til mange slagter for at spørge om de lavede forloren skildpadde og ingen udover slagterriget lavede det. Det var ikke noget de havde fast, men de ville se om de kunne lave det ugen efter og sende mig en sms. Det er service HELT i TOP. og hold nu og det smagte helt vidunderligt. Så rig på smag og rigtig meget lækkert mørt kød i. Jeg kommer helt sikkert igen :-D hvis jeg kunne give 10 stjerne så gjorde jeg det. MVH Line
GÅ ALL IN! 😍🐷🐽
Jeg har spist sandwich hos Slagteriet mange gange og er stor fan af deres helt igennem fantastiske slagtersortiment og service. Jeg mener faktisk, at den bedste slagter i Aarhus selvfølgelig også skal kunne matche resten af Danmark – og derfor er forventningerne høje.
Denne gang levede ribbenstegssandwichen dog ikke helt op til dem. Stegen var fin, men sværene var bløde og seje, hvilket trak helhedsoplevelsen ned. Dressingen og de øvrige elementer kunne med fordel træde tydeligere frem – især de syltede indslag, som manglede syre og kant. Generelt savnede sandwichen mere sprødhed.
Brødet er desværre fortsat en udfordring for mig – også i deres øvrige sandwiches. Brøddet er noget af en mundfuld og på en måde lidt tørt og til tider lidt tungt at komme igennem, og her savner jeg virkelig noget nytænkning, da brødet fylder meget i den samlede oplevelse.
Det får mig også til at overveje, om en klassisk flæskestegssandwich måske ville fungere bedre end ribbensteg i netop dette format, især hvis fokus var på sprøde svær og lækker smag. Min anbefaling – og kæmpe, kæmpe ønske – er en crazy flæskestegssandwich, hvor smagene virkelig spiller, og sværene knaser perfekt hver gang.
Jeg savner, at Aarhus får en sandwich, som virkelig sætter byen på landkortet i Danmark – en flæskestegssandwich, som folk valfarter efter. Her kunne man med fordel lade sig inspirere af steder som kokkens pølsevogn i Vejle, Pålæg eller Slagter Lund i København, hvor balance, sprødhed og helhed sidder helt i skabet.
Den ville helt sikkert også få noget opmærksomhed på diverse kanaler.
Jeg er overbevist om, at Slagteriet både har håndværket og potentialet til at løfte sandwichen til næste niveau.
Et kæmpe ønske fra en stor fan af jeres butik og ansatte ♥️
Helt igennem fantastisk tapas- god…
Helt igennem fantastisk tapas- god mængde mad til 8 - virkelig lækkert sammen sat.
Vi får altid super service hos Slagter Riget, og maden er i top😀
Helt perfekt.
Vi fik mad herfra, til mine forældres sølvbryllup. Nærmere bestemt, fingermad og smørrebrød. Det var helt perfekt og alle gæsterne roste maden til skyerne. Ikke én finger at sætte på noget som helst. Kan VARMT anbefales, vi kommer helt sikkert igen :-)
Jeg bestilte luksus pølsebord til en…
Jeg bestilte luksus pølsebord til en fødselsdag. Det var overdådigt, flot pyntet, lækre salater, alt var hjemmelavet, alle gæster syntes det var virkelig lækkert.
Der var dog alt for meget mad. Jeg havde bestilt til 15 personer, der var mad til mindst 5 personer mere. Det kan nemt afstemmes bedre.
Den store Tapas menu SUPER Oplevelse
Den store Tapas menu, med 3 / 4 varme (4`ret "Tiger rejer, vi selv varmede)
Super nem bestilling, perfekt service ved afhentning.
Gode råd til færdig lavning af de varme retters anretningen.
Vi var 6 Sultne mænd, der var rigelig mad.
Super og god mad oplevelse.
Egenligt ret billigt set i forhold til den høje kvalitet og prisen.
1.800,-kr / 5 mænd = 300,kr pr person Incl. lækkert brød.
Helt klart "6" ud af 5 stjerner
Tog fejl af datoer
Jeg kom til at bestille smørrebrød til den forkerte dato, altså dagen inden jeg skulle bruge det. Jeg måtte pinligt tage ned for at hente det, men de sagde at det sagtens kunne blive stående hos dem til dagen efter hvor mine gæster kom, og at de nok skulle putte nyt pynt på inden jeg afhentede det. Vi fik et godt grin af min pinlige fejl og de ønskede mig god fødselsdag.
Maden smagte godt, men deres service var endnu bedre, og jeg fortæller vidt omkring hvor god en behandling jeg fik :-)
Dårlig service - dårlig stil!!
Der var åben for bestilling i webshoppen, men kan alligevel ikke få leveret. Har ikke smagt deres mad, men deres forretningspolitik gør at jeg ikke kan anbefale at bestille derfra!!
Så deres webshop er misvisende!
Verdens klasse service og god kvalitet
Verdens klasse service og god kvalitet! Vi kommer helt sikkert igen🙏🏻 Hilsen os fra Odense
Nu har jeg da aldrig...
Nu har jeg da aldrig.... Hvorfor dræber i dyrene når de har fortjent at leve ligesom meget som os
Underligt
Mærkeligt at Slagter-Riget kun får 3 stjerner, når kunderne står i kø ned af Bruunsgade ? Vi er SÅ tilfredse med vores køb i butikken
Annette Pedersen
Uspiselig tilberedt steg
Fik leveret oksesteg, hold jer langt væk. Slagteren have formået stege den så meget at den var total tør og nærmest uspiselig. Hertil fulgte fabriks fremstillet baunaise sovs, som var så fed at fedt skilte fra sovsen.
Troede vi havde købt os sikkerhed for en god oplevelse ved at få slagteren til at stege kødet... Øv, øv og tre gange øv...
Verdensklasse
Tapas og efterfølgende menu forberedt var helt i top. Fantastisk oplevelse og super lækkert mad. Det var en stor succes.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem
Flæskestegssandwich - Nej tak
Kan vi ikke godt blive enige om, at en flæskestegssandwich skal have håndskårne skiver med sprøde svær og ikke pålægsskiver med bløde svær? Hvorfor er det, at hver anden gang jeg bestiller “en med steg”, så får jeg to skiver brød med ultratynde skiver flæskesteg, så det kun smager af syltede agurker og rødkål? Jeg kunne lige så godt bestille smørrebrød fra Odensegade.. det er ca. samme smagsoplevelse.
Om ikke andet så synes jeg, I skal ensrette det, så jeg fremover ved, om det er noget jeg ønsker at spise eller ej!
Lækker buffet
Til vores bryllup fik vi den lækreste buffet fra Slagter-Riget. Meget mørt kød og fantastisk tilbehør. Der var mad nok og alle gæster var dybt tilfredse. Alt maden blev lavet på grill. Flot og indbydende anretning. Kan klart anbefales!
Altid super imødekommende personale der…
Altid super imødekommende personale der ved hvem vi er når vi kommer ind i butikken.
Trods en meget stærk rullepølse (smag og behag (-: ) har jeg altid fået god kvalitets kød.
Kvalitetsmad i højeste klasse!
Har liget fået leveret og spist den mest fantastisk pålægs-kagemand!!! Brødet var vildt lækkert og pålægget var så fuld af smag og Mega Mega lækkert og friskt. En helt igennem fantastisk madoplevelse 😍
Tak til slagter-riget Århus!!!
Supermøre bøffer
Købte bøffer, der, som en af gæsterne udtrykte det, kunne tygges med øjenvipperne. Har handlet i forretningen siden. Kan kun anbefale udvalget og betjeningen, som er i top!
Perfekte sparreribs
Har afholdt 2 grill arrangementer hvor der skulle ben på grillen. Slagter-riget kogte og marinerede hele baduljen med deres fantastiske marinade, og de smagte helt perfekt og lå klar til afhentning til tiden. (Deres marinade er virkelig god. Den har en perfekt blanding af sødme og bbq røg)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.