Heel erg blij met mijn lichtstraat. Alles goed geregeld en goede communicatie. De lichtstraat is van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.
Det här tycker kunderna
Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... Se mer
Företaget har svarat
We zijn ontzettend tevreden met het daklicht dat bij ons is geplaatst door Skylar. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de service uitstekend. Vriendelijke en professionele mensen die... Se mer
Företaget har svarat
Een heel fijn eerste contact gehad waarin we goed geholpen zijn omdat we maatwerk nodig hadden. Alles werd keurig geleverd en verzorgd en plaatsen was een groot gemak. Keurig afgewerkt product waar on... Se mer
Företagsinformation
Om Skylar
Skrivet av företaget
Skylar is dé specialist in lichtstraten voor op alle platte daken met dakbedekking erop.
Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten
Ga naar skylar.nlKontaktuppgifter
Achterdijk 14, 5705 CB, Helmond, Nederländerna
- 0492-218975
- info@skylar.nl
- skylar.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede snelle en duidelijke service.
Goede snelle en duidelijke service.
Montagevoorbereiding perfect geprefabriceerd zodat alles snel en makkelijk gemonteerd kan worden.

Svar från Skylar
Mooie kwaliteit. Makkelijk zelf te installeren.
Lichtstraat zelf geïnstalleerd was goed te doen met bijgeleverde handleiding. Kwaliteit is goed

Communicatie is goed
Communicatie is goed, administratie is duidelijk en overzichtelijk.
Problemen worden goed afgehandeld
communicatie met montageteam is ook goed.

Svar från Skylar
er was een heel goede communicatie met…
er was een heel goede communicatie met het bedrijf. telefonisch prima te bereiken .geleverd binnen de afgesproken termijn . en het is een mooi product. wij hebben de lessenaars lichtstraat en zijn er heel erg blij mee !
karin van benten

Svar från Skylar
Zeer fijn bedrijf om daar een…
Zeer fijn bedrijf om daar een bestelling te doen, je wordt daar echt als klant behandeld.Zeer goede service, geven goed en kundig advies, denken met je mee, kortom de volgend lichtstraat weer bij Skylar , kan het een ieder aanraden !

Een echte aanrader
Netjes optijd geleverd.
Mooi geïnstalleerd zonder beschadiging en ziet er heel netjes uit.

Svar från Skylar
Prima afhandeling en levering.
Prima afhandeling en levering.
Goede communicatie over offerte, aflevering was ook prima geregeld.

Svar från Skylar
Goeie service en een prachtige lichtstraat
Goeie service. Als je vragen hebt nemen ze de tijd voor ie,
Wij hadden 2 eindkapjes te kort had ze daarom gemaild binnen een week had ik ze binnen over de post

Svar från Skylar
Hele mooi lichtstraat besteld bij…
Hele mooi lichtstraat besteld bij Skylar. Fijn bedrijf, snelle levering, en goed contact. We zijn er heel blij mee. Bedankt

zoals gewoonlijk mooi product
zoals gewoonlijk mooi product, met duidelijke plaatsing instructies en goede service en contact.

Svar från Skylar
Ik heb hier al meerdere lichtstraten…
Ik heb hier al meerdere lichtstraten gekocht omdat het mooie en goede kwaliteit lichtstraten zijn!
Het papier en alle materialen met de uitleg die erbij zit voor het zelf monteren is heel erg makkelijk.

Zeer tevreden
Zeer tevreden! Bestellingen via internet vind ik soms wat spannend, zeker als het om grote bedragen gaat. De mensen aan de telefoon waren zeer behulpzaam en de levering keurig op tijd. De ramen waren eenvoudig te installeren, materialen waren ruim voldoende aanwezig. En het eindresultaat is verbluffend!!! Top!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.