Skylar Omdömen 433

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel erg blij met mijn lichtstraat. Alles goed geregeld en goede communicatie. De lichtstraat is van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn ontzettend tevreden met het daklicht dat bij ons is geplaatst door Skylar. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de service uitstekend. Vriendelijke en professionele mensen die... Se mer

Företagsinformation

1. Byggfirma
  2. Glasindustri
  3. Belysningsentreprenör
  4. Takfönsterentreprenör
  5. Uterumsentreprenör

Om Skylar

Skrivet av företaget

Skylar is dé specialist in lichtstraten voor op alle platte daken met dakbedekking erop.

Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten

Ga naar skylar.nl

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer attente en pro-actieve…

Zeer attente en pro-actieve klantsupport en levering. En natuurlijk een heel mooi product!

15 april 2025

Svar från Skylar

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze klantondersteuning als attent en proactief heeft ervaren, dat is precies waar we naar streven. We zijn ook blij dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. Geniet van de nieuwe lichtstraat! Met vriendelijke groet, Team Skylar

Prachtige lichtstraat.

Website is heel duidelijk. Na telefonisch overleg heb ik na uitstekend advies de bestelling kunnen afronden. Mijn klant is heel erg tevreden over de gemonteerde lichtstraat. Top product.

18 februari 2025

Svar från Skylar

Hartelijk dank voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze website als duidelijk heeft ervaren en dat het telefonische overleg en advies hebben bijgedragen aan een succesvolle bestelling. Geweldig dat de klant zo tevreden is met de gemonteerde lichtstraat, daar doen we het voor!
We waarderen het vertrouwen in ons en staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prettig contact gehad en overgegaan tot order.

Aanvraag voor een lichtstraat is erg goed verlopen. Hoop nu dat de levering ook komt zoals afgesproken. Contact erg goed geweest. Heel prettig aan de telefoon.

4 april 2025

Svar från Skylar

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat het aanvraagproces soepel is verlopen en dat je ons telefonisch contact als prettig heeft ervaren, daar doen we ons best voor.
We zorgen ervoor dat ook de levering volgens afspraak zal verlopen en houden graag contact om dit goed te begeleiden. Mocht er in de tussentijd vragen zijn, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Svar från Skylar

Bedankt voor de review en het vertrouwen in Skylar! Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen. We streven altijd naar 5-sterrenservice — laat ons gerust weten wat we kunnen doen om je ervaring helemaal top te maken. Met vriendelijke groet, Team Skylar

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed en duidelijk omschreven en zo ook…

Goed en duidelijk omschreven en zo ook ontvangen

6 februari 2025

Svar från Skylar

Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat het duidelijk was. Wij streven er naar de montage zo makkelijk mogelijk te maken. Geniet van het vele zonlicht, dat de lichtstraat met zich mee brengt! Met vriendelijke groet, Team Skylar

Top bedrijf!

Goed bereikbaar, prettig meegedacht en snelle levering.

8 februari 2025

Svar från Skylar

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze bereikbaarheid, service en snelle levering. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus fijn dat dat zo is ervaren. Met vriendelijke groet, Team Skylar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn super blij met onze lichtstraat…

We zijn super blij met onze lichtstraat en de service. Skylar maakt echt een heel mooi product! Bij plaatsing bleek een ruit beschadigd en die hebben ze kostenloos vervangen, heel netjes!

17 december 2024

Svar från Skylar

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de lichtstraat en onze service! We streven altijd naar de hoogste kwaliteit, en als er iets niet helemaal perfect is, lossen we dat graag netjes op. Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie woorden. Geniet van het extra daglicht!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skylar zegt wat ze doen en doen wat ze…

Skylar zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Helemaal prima

18 december 2024

Svar från Skylar

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je onze aanpak waardeert. We blijven ons best doen om altijd helder en betrouwbaar te zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een heel fijn eerste contact gehad…

Een heel fijn eerste contact gehad waarin we goed geholpen zijn omdat we maatwerk nodig hadden. Alles werd keurig geleverd en verzorgd en plaatsen was een groot gemak. Keurig afgewerkt product waar onze klanten erg tevreden over waren!

9 december 2024

Svar från Skylar

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het eerste contact prettig verliep en dat je goed geholpen bent met het maatwerk. We streven ernaar om zowel levering als plaatsing zo gemakkelijk mogelijk te maken, en het is geweldig om te weten dat jullie klanten tevreden zijn met het eindresultaat. We waarderen het vertrouwen en staan graag weer voor je klaar in de toekomst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

It was such a nice experience with Skylar

It was such a nice experience with Skylar. They are there with me from starting and assisting me in all the question. Also the installation went smooth.

13 december 2024

Svar från Skylar

Thank you for your kind words! We from Skylar hope you will enjoy the skylight and the daylight it will bring!
Kind regards,

zeer goed bedrijf

zeer goede service . goed bereikbaar .

15 november 2024

Svar från Skylar

Hartelijk dank voor de positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je ons als goed bereikbaar ervaart. We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en bereikbaar te zijn wanneer dat nodig is.
Met vriendelijke groet, Team Skylar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi product van een klantvriendelijk bedrijf

Het gehele proces (vanaf het ontwerp, tot en met de plaatsing) verliep op een prettige manier. Afspraken zijn volledig en op tijd nagekomen. De lichtstraat is erg mooi gemaakt, en ziet er schitterend uit. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en kunnen Skylar aan iedereen aanraden!

14 november 2024

Svar från Skylar

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Het doet ons veel plezier om te lezen dat je zo tevreden bent over het hele proces – van het ontwerp tot de plaatsing. Het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, en we zijn blij dat dit ook in jouw ervaring naar voren komt.
Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met het eindresultaat en dat de lichtstraat precies aan de verwachtingen voldoet. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons!

Super!

Erg behulpzaam, snelle levering en top product!

13 november 2024

Svar från Skylar

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je onze service, snelle levering, en het product zo waardeert. We doen ons best om onze klanten altijd de beste ervaring te bieden, en het is fijn dat dit bij jou is gelukt. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Skylar

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vakwerk van begin tot eindproduct!

Na wat onderzoek via internet bij het prachtige bedrijf Skylar terecht gekomen.
Bij het bezoek ter oriëntatie werd er ruim ingegaan op wat onze wens was en werden alle varianten doorgenomen. Het Skylar team is vriendelijk, deskundig en in staat om te ontzorgen. Een persoonlijke rondleiding in de fabriek ontbrak niet en geen enkele vraag bleef onbeantwoord. Het afstemmen van de levering met directe plaatsing door een zeer vakkundige montageploeg was gewoon top!
We zijn helemaal blij met de geleverde kwaliteit en het prachtige resultaat!
Verder wensen we Skylar veel succes met hun ontwikkelingen van al dat moois.

4 november 2024

Svar från Skylar

Wat een prachtige en uitgebreide review, heel erg bedankt! Het doet ons enorm goed om te horen dat jullie het hele proces, van oriëntatie tot montage, als zo positief hebben ervaren. Bij Skylar streven we ernaar om onze klanten persoonlijk en deskundig te begeleiden, dus het is fijn om te lezen dat dit bij jullie is gelukt.
We zijn ook erg blij dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit en het eindresultaat van de lichtstraat. We wensen jullie veel plezier en licht met jullie prachtige nieuwe toevoeging aan de woning!

Geweldig!

Het verkoopteam nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf ons eerlijk en deskundig advies. De lichtstraat is van uitstekende kwaliteit en geeft onze woning een prachtige luxe uitstraling. Het is werkelijk de eyecatcher van onze keuken geworden en zorgt voor een heerlijk lichte en sfeervolle plek waar we dagelijks van genieten.
Wij kunnen Skylar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakmanschap, klantvriendelijkheid en topkwaliteit.

4 december 2024

Svar från Skylar

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Het doet ons enorm goed om te horen dat onze lichtstraat zo’n mooie toevoeging is aan jullie woning en keuken. We zijn trots dat het dé eyecatcher is geworden en dat jullie dagelijks genieten van de lichte, sfeervolle ruimte.
Bij Skylar Lichtstraten staan vakmanschap, klantvriendelijkheid en kwaliteit centraal, en het is geweldig om te lezen dat jullie dit zo ervaren hebben. Bedankt voor jullie aanbeveling en vertrouwen, en we wensen jullie nog vele jaren plezier van de lichtstraat!
Met vriendelijke groet, Team Skylar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lichtstraat geeft licht en positiviteit!

"Ik heb onlangs een lichtstraat aangeschaft bij Skylar Lichtstraten en ben er ontzettend tevreden mee. Het licht dat de lichtstraat in huis brengt is echt fantastisch! Het verhoogt niet alleen de hoeveelheid natuurlijk licht in de ruimte, maar het creëert ook een hele positieve energie. Mijn gezin en ik merken echt dat het ons leefgenot vergroot heeft. Het proces van de aankoop was erg prettig, van begin tot eind. De prijs kwaliteit verhouding van de lichtstraat is boven verwachting goed. Ik zou Skylar dan ook zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele lichtstraat."

4 januari 2025

Svar från Skylar

Bedankt voor je prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie als gezin zo tevreden zijn met de nieuwe lichtstraat. Natuurlijk licht kan echt een groot verschil maken in een ruimte, en het is fijn om te weten dat dit jullie leefgenot heeft vergroot. Heel erg bedankt voor je aanbeveling, en we wensen jullie nog vele jaren plezier van uw lichtstraat!
Team Skylar.

Zeer tevreden

Fine menses met een top produkt

24 oktober 2024

Svar från Skylar

Goed om te horen dat je tevreden bent met het product. Wij wensen de afnemer veel plezier van de zadeldak lichtstraat!
Team Skylar.

Snelle levering.
Goede communicatie.
Solide product.

14 oktober 2024

Svar från Skylar

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, duidelijke communicatie en de kwaliteit van ons product. Jouw feedback motiveert ons om op deze weg verder te gaan.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Bij het oriënteren naar een lichtstraat werd goed meegedacht met onze wensen. Vriendelijk en deskundig personeel. De rondleiding in de werkplaats liet zien hoe professioneel en netjes er gewerkt wordt. Levering was top: goed geregeld en afgestemd op onze voorkeuren. Super blij met de kwaliteit en het prachtige resultaat!

30 september 2024

Svar från Skylar

Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met ons. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en hen te begeleiden bij het realiseren van hun wensen. Het is ook mooi dat je onze werkplaats en werkwijze hebt kunnen waarderen. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met het eindresultaat. Geniet van ke nieuwe lichtstraat!

goed contact

goed contact, kwaliteit lichtstraat erg goed

20 september 2024

Svar från Skylar

Wat goed om te horen dat je blij bent met het contact en de kwaliteit van onze lichtstraten! Wij wensen jullie afnemer heel veel plezier van de lessenaars lichtstraat.
Groeten, Team Skylar

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.