Køreskolen skolevogn er nok verden bedste køreskole…har lige taget mit kørekort hos dem, og må sige jeg fortryder det slet ikke, jeg er en kvinde på 30 år som har nogle ting psykisk, som gør at det... Se mer
Det här tycker kunderna
Kæmpe anbefalinger fra min side. Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos skolevogn.dk😊 Super søde og sjove teori/kørelærer samt rigtig fint forløb med en billig pris 😄👍 Super skøn k... Se mer
Smerte fri! God humor, velformulernde, behagelig, tryg ,undervisning. Med masser af læring! Ikke mindst det er den 100 procent rigtige underviser, som har masser af livs erfaringer, han glæ... Se mer
Jeg startede i marts på mit kørekort forløb hos, skolevogn.dk; ikke nok med at det var en fantastisk oplevelse, med en masse hyggelige og lærerige stunder i både teorilokalet og i skolevognen, så bes... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kørekort til bil, trailer, samt førstehjælp - i et godt og trygt læringsmiljø. Lav dumpeprocent og glade kørelærere :)
Kontaktuppgifter
Lollandsgade 14, 9000, Aalborg, Danmark
- 20939305
- info@skolevogn.dk
- skolevogn.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God undervisning
God undervisning og læring til førstehjælpskursus. Der bliver brugt ting man kan relatere til
Rigtig godt førstehjælpskursus
Rigtig godt førstehjælpskursus. Kuno er god til at gøre det sjovt og spændende.
Førstehjælpskursus
Tiden går hurtigt. Kuno var god til at gøre det sjovt
God undervisning
God undervisning, og læring bliver gjort sjov og spænende☺️
En rigtig god undervisning med den…
En rigtig god undervisning med den sødeste lærer Kuno. God køreskole 12/10 :)
Jeg har haft en super god oplevelse hos…
Jeg har haft en super god oplevelse hos køreskolen! 🥳 Underviserne er virkelig gode og forklarer tingene på en måde, så man forstår det.
Godt førstehjælpskursus
Godt førstehjælpskursus med kuno det er både sjovt og spændende
Førstehjælpskursus
Jeg har været til førstehjælpskursus hos Skolevogn.dk, som jeg helt sikkert kan anbefale til andre. Vi havde fornøjelsen af Kundo, som var god til at uddybe, forklare og havde god humor.
Man får også en masse god viden, og for at tilføje er der også masser af drikke i form af kaffe og saftvand.
Mega godt førstehjælpskursus
Mega godt førstehjælpskursus – både sjovt og interessant! Instruktøren Kuno gjorde det virkelig nemt at følge med og skabte en super god stemning. Kan klart anbefales!
Det var en god og meget lærerig…
Det var en god og meget lærerig oplevelse. Kuno var en fantastisk instruktør som var med til at gøre det til et spændene og sjovt kursus.
God køreskole
Kørelektioner samt førstehjælp er gjort på sådan en måde at alle er draget ind i undervisning, uanset baggrund og personlige vanskeligheder. Undervisningen er også gjort spændende og engagerende uden at blive useriøst.
Det er altid rart at komme her :)
Meget godt
Meget godt
Hyggelig og sjov førstehjælps lære
Og en god oplevelse
Jeg har været ude for et fejlfrit…
Jeg har været ude for et fejlfrit forløb. Bestod begge prøver i første hug. Kan klart anbefales. Havde Nils som kørelærer, og han er sindssyg kompetent indenfor området. Jeg har set frem til alle kørelektioner ligeså meget som teorilektioner.
Mega fed undervisning i førstehjælp og…
Mega fed undervisning i førstehjælp og instruktøren Kuno gjorde et fantastisk arbejde med at forklare og gøre undervisningen spændende
Kan helt klart anbefales
Har været til førstehjælp med kuno
Har været til førstehjælp med kuno. Rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale
alt var som det skulle være
kan klart anbefale at tage førstehjælpskursus ved skolevogn.dk. Alt er som det skal være og rar og sjov underviser.
Var til første hjælp
Var til første hjælp
Og havde kuno som instruktør
Han er sku en god mand
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.