Votter til barn som ikke kan tørkes i tørkeskap???
Kjøpte votter til barn som gikk i stykker etter meget kort tids bruk. Reklamasjon ble avvist fordi vottene hadde vært tørket i tørkeskap.
Leverandør av sport og fritidsbekledning til barn og voksen.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Du får det du betaler for. Kjøpte en Skogstad Dovre skallbukse til hytta. Raknet i sømmene etter par skiturer, kjøpte buksa i høst og ble returnert som reklamasjon rett over jul. Merkelig kundeservice da de ikke godkjente reklamasjonen og sa vel at det var min feil. Likte buksa, men ikke kvaliteten eller kundeservicen. Styr unna er mitt råd.
Kjøpte ullsett fra Skogstad i fjor. Var veldig fornøyd. Slitesterkt og flott. 100% merinoull.
Kjøpte årets ullsett nylig. Her ser jeg etter jeg har vasket det at det er gjort endringer, i år er det 80% merinoull og 20% polyester.
KJEMPE SKUFF!
Mye flotte produkter av veldig god kvalitet, spesielt min favoritt, buksen Ringstind.
Drar også gjerne frem en skikkelig bra service på kundeservice, utrolig greie og behjelpelige. Anbefaler disse uten minste tvil!
Hei!
Jeg vil gjerne takke dere for den flotte oppfølgingen og måten dere har ryddet opp på i dag. Det er tydelig at dere tar kundene deres på alvor, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen.
Et spesielt takk til butikksjef Kaja Emilie Skog for god hjelp og profesjonell service. Det er en glede å møte så engasjerte og løsningsorienterte ansatte.
Tusen takk for en positiv opplevelse!
Kjøpte Husnes, zip-off bukse på nett.
Fantastisk komfort.
Forferdeleg handarbeid. Den eine zip-off glidelåsen var sydd delvis fast i buksa og hadde tydelege merker nedover leggen etter feilsøm.
Hei. Jeg kjøpte to bukser hos stormberg. Jeg betalte for varene 500; og for sending på 90; så jeg betalte 590;
Jeg fikk varene men det ble feil for oss; så jeg returnerte varene og skulle betale returfrakt på 90; som er greit.
Jeg skulle da mottat 500 i retur som var verdi av varene. Men de vil bare returnere 410 kr og trekker meg for den frakten som jeg betalte opprinnelig. Jeg får da mindre enn det varene er verdt! Er dette riktig? Jeg leste en plass at dem ikke kan ta gebyr for en retur? Det føles i hvertfall feil at de skal ta den returen som jeg betalte for å få varene tilsendt.
Det er ikke store summen, men jeg føler det går på prinsipp og moral.
Kjøpte ei Gjendesheim, bukse fra Skogstad til vår sønn på 8 år. Etter 1 ukes bruk ble det hull i sømmen på det ene kneet. Dro til den lokale Skogstad butikken for å reklamere, hun tok bilder og sendte inn. Tilbakemeldingen var at 8 åringen hadde brukt buksen feil!!!! Kommer aldri til å kjøpe klær der igjen, når konklusjonen er at et barn bruker klærne feil…. Da burde det følge med en instruksjonsbok om hvordan man bruker klærne rett… vi fikk med oss et lappesett, som overhodet ikke fungerer… skulle tro at en bukse til 900,- varte lengre enn 1 uke. Hjalp heller ikke å ta kontakt med Skogstad sentralt, og de mente butikk selger måtte ha ordlagt seg feil, men de sto fortsatt fast ved avgjørelsen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.