Fremragende service fra første kontakt til færdigmonteret garageport. Super god og kompetent vejledning hele vejen igennem projektet. Skjold rettede selv henvendelse til os flere gange under projektet... Se mer
Det här tycker kunderna
Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... Se mer
Vi har kun positivt at sige om vores bestilling, opsætning og efterfølgende ekstra montage fra Skjold Porte. Hele processen er sket som aftalt og til tiden, med god kontakt fra Skjold vedr. tidspunk... Se mer
Al henvendelse til Skjold porte blev behandlet hurtigt og kompetent. Aftaler blev holdt til punkt og prikke f.eks forelå tilbud få timer efter opmålingen af port. Montering af porten blev udført mege... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.
Kontaktuppgifter
Linåvej 60, 8600, Silkeborg, Danmark
- skjoldporte@skjoldporte.dk
- skjoldporte.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pålidelige og dygtige
Skjold Porte har opsat en garageport i min garage, og det har været en fornøjelse at have dem til at udføre arbejdet. De vender tilbage, holder aftaler og sender dygtige og venlige folk ud til at give tilbud og udføre arbejdet.

Kæmpe anbefaling - benyt Skjold Porte
Vi kan varmt anbefale Skjold Porte.
Vi indhentede tilbud og fik besøg af en god jysk opmåler, som sikrede at porten kunne indfri vores ønsker.
God kommunikation hele vejen og en virkelig god og kompetent montør kom på aftalt leveringsdag. Det tog ingen tid at få porten sat op. Vi er SÅ glade for resultatet. Så go ahead benyt Skjold Porte

Svar från Skjold Porte ApS
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tak for en helt fantastisk port
Tak for en helt fantastisk port, sikke en behagelig og dygtig montør vi havde besøg af i dag 👌🏻👍🏻
De bedste anbefalinger herfra 👏🏻

Svar från Skjold Porte ApS
Jeg har lige fået installeret en port…
Jeg har lige fået installeret en port fra Skjold Porte. Alt i alt en super oplevelse. Her lidt godbidder:
1. De holder hvad de lover, med hensyn til kontraktering, hjemmebesøg med opmåling og super rådgivning mht farvevalg/udtryk/gode tips, leveringstid og fejlfri montering.
2. Forsøgte at presse prisen, men der var ikke noget at komme efter (det giver mig en tryghed for, andre ikke får det billigere).
3. Leveret på dagen og den gamle port nedtaget og fragtet bort,.
4 Du får noget for pengene, til en super skarp pris og så pynter det virkelig på huset at få en ny port, det skulle vi have gjort for mange år siden.
5. Tak for en god oplevelse.

Fantastisk oplevelse!
Jeg har fået en garageport leveret og monteret af Skjold Porte og jeg har kun godt at sige om hele processen. Rådgivning omkring størrelsen, valg af port type, opmåling og montering er gået utrolig godt og jeg har følt mig i gode hænder hele vejen.
Selv ved montagen hvor jeg ikke havde forberedt port åbningen helt som jeg skulle, fik jeg en hjælpende hånd med de sidste ting og så blev porten sat op.
Tusind tak for en skøn oplevelse og en flot og stærk port!

Super god oplevelse
Alt er som aftalt, begge porte virker bare perfekt. Selv 1 år efter montering. Jeg kan klart anbefale at handle her.

Svar från Skjold Porte ApS
Der bliver løbende holdt sagen i sagen…
Der bliver løbende holdt sagen i sagen og dialogen.

Svar från Skjold Porte ApS
Godt professionelt arbejde helt igennem
Til at begynde med en rigtig god snak med den kvindelige medarbejder som havde styr på alle de praktiske detaljer. Besøg af konsulent for at besigtige min garage og måle op - så derfor ingen overraskelser da montøren - iøvrigt en rigtig flink underleverandør - satte porten op på små 4 timer og alt fungerer. :-)

Svar från Skjold Porte ApS
Super god service og pris
Super god service - god pris og pæne og velfungerende porte.
Skjold Porte fortjener den varmeste anbefaling

Svar från Skjold Porte ApS
der gik 4 uger fra jeg bestilte min nye…
der gik 4 uger fra jeg bestilte min nye port, til den var monteret :-)
God service og priser
Tak for en god oplevelse.

Svar från Skjold Porte ApS
Meget professionel oplevelse fra start…
Meget professionel oplevelse fra start til slut. Alt fra opmåling, levering og montering er udført til ug og til en konkurrencedygtig pris. Vi er meget glade og tilfredse og har været trygge helt fra start efter snak med Mari-Ann.

Fremragende
Fra start til slut en go oplevelse
Porten lever helt op til forventningerne 👍

Svar från Skjold Porte ApS
God og venlig betjening ved bestilling…
God og venlig betjening ved bestilling og opmåling, hurtig opsætning og der var ryddet total op

Svar från Skjold Porte ApS
Professionelle hele vejen igennem!
Professionelle hele vejen igennem!
Vi har fået isat to nye garageporte - rådgivning og opsætning har været helt i top. Vi kan kun anbefale herfra!

Professionel
Præcis information om nødvendige, praktiske foranstaltninger forud for leveringen. Alle tidsfrister overholdt. Professionel, venlig montering og detaljerede tips om vedligeholdelse af den nye garageport.

Svar från Skjold Porte ApS
Super søde mennesker og god service
Super søde mennesker og god service. Produkt kvalitet ser ud til at være god.
Lidt bedre intern kommunikation kunne have givet den sidste stjerne

Svar från Skjold Porte ApS
Helt igennem en super oplevelse fra…
Helt igennem en super oplevelse fra første besøg med farve og materiale valg og til leveringstid og montage. Fem stjerner herfra

Super service
Super service fra besøg af konsulent til færdig montering af garageport !!

Svar från Skjold Porte ApS
Har købt ny ledhejseport.
Har købt ny ledhejseport.
Stor tilfredshed for hele forløbet.
Allerede ved første kontakt følte jeg mig godt behandlet. God vejledning om opmåling mv., så jeg følte mig tryg. Da jeg så kom til skade og dermed ikke kunne overholde aftalen om at jeg skulle nedtage den gamle port, var de hurtige til at finde løsning herpå. Endvidere fortjener deres montør stor ros for veludført arbejde.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.