Skjold Burne Vinhandel Omdömen 700

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kære Skjold Burne, Jeg synes I er gode og når jeg ringer med et problem flinke til at hjælpe mig. Det eneste jeg savner er lidt mere seriøs oplysning om især de vine I sætter på tilbud. De kan j... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg hentede en kasse vin bestilt fra jeres web-lager og vil gerne vide, hvad min lokale Skjold-Burne-forhandler har ud af det. Går han ikke glip af den fortjeneste, han ville have opnået, hvis jeg h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækre vine, mange gode tilbud, stort udvalg, hurtig ekspedition, rimelige priser. Har i mange år med stor tilfredshed handlet hos Skjold Burne Vinhandel. S. Allingham.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte et godt vintilbud i forbindelse med Black Friday. Udover at jeg fandt tilbuddet godt, synes jeg det var nemt at bestille. Leveringen gik uden problemer, og jeg fik mine varer et par dage ef... Se mer

Företagsinformation

1. Vinbutik
  2. Försäljning av alkoholhaltiga drycker

Skrivet av företaget

Skjold Burne er Danmarks ældste kæde af vinhandlere. Vores kæde består i dag af vores webshop og knapt 22 butikker fordelt over hele Danmark, hvor du altid har mulighed for at få kvalitetsvin nemt og hurtigt til hverdag og fest.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hej med jer alle

Hej
Jeg få det jeg køber til tiden

13 november 2023

Hej Helen,
Det er vi meget glade for, da vi hele tiden forsøger at optimere vores leveringstid :-)
Rigtig god dag til dig.

God vin til gode priser

God vin til gode priser, og hurtig levering

3 november 2023

Hej Mette,
Mange tak for de fine ord!
Rigtig god weekend.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Igen kommer man til en lukket dør

Igen kommer man til en lukket dør - vel at mærke i butikkens åbningstid, som der skiltes med.
Dato for hændelse:
30/10-23
og
31/10-23.

30 oktober 2023

Hej Charlotte,
Det må jeg nok engang beklage.
Er det den samme butik det drejer sig om?

Har du mulighed for at oplyse de forskellige tidspunkter, hvor døren var lukket?

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse det går meget hurtigt med…

God oplevelse det går meget hurtigt med at levere fint

24 oktober 2023

Hej Kurt,
Mange tak for den fine anmeldelse og stjernerne!
Vi er glade for at du er tilfreds med vores leveringstid - vi bestræber os også på at være så hurtige som muligt.
Jeg vil give rosen videre til vores fremragende leveringshold.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en god beskrivelse af vinene

Altid en god beskrivelse af vinene, og kan selv bestemme hvornår det skal leveres👍😄
Har aldrig haft andet en gode leveringer🥳👏🏻

13 oktober 2023

Hej Tina,
Vi bestræber os på at gøre os umage med vinbeskrivelserne, så vi er enormt glade for din anmeldelse!
Tusinde tak for stjernerne og hav en rigtig dejlig weekend ☺️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering, gode flasker til god pris

16 oktober 2023

Hej Elke,
Tak for anmeldelsen! Vi forsøger altid at finde de bedste priser og levere så hurtigt som muligt - derfor er vi glade, når I er glade.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Køber stort set alt vores vin og…

Køber stort set alt vores vin og spiritus her.
Får altid en god pris

13 oktober 2023

Hej Benny,
Vi er simpelthen så glade for, at du har valgt os som din foretrukne vin- og spiritusforhandler! Tusinde tak for ordene og stjernerne ☺️

God vin

God vin, til ordentlig priser. Kom som aftalt, næsten. Der var tabt en kasse, blev ringet op, så alt var helt ok. Kan kun anbefale Skjold Burne.

9 oktober 2023

Hej,
Mange tak for anmeldelsen! Vi er glade for din anbefalelse og at vi kunne hjælpe efter at kassen var blevet tabt ☺️

Skjold Burne' Buddinge

Adskillige gange oplever jeg, at komme til en lukket dør, trods det at der skiltes med åbningstider i tidsrammen, hvor jeg planlægger afhentning af pakker.
Senest d.d. kl 10:21, hvor der skiltes med en åbningstid, der hedder kl 9:30.

2 oktober 2023

Hej,

Vi vil naturligvis gerne beklage for, at butikken ikke har overholdt sine åbningstider. Vi har fuld forståelse for din frustration.

Vi har ligeledes taget fat i den pågældende butik og informeret dem om dette.
Som koncern har vi dog ikke noget at gøre med pakkeudlevering, hvorfor denne anmeldelse bedre rettet mod den relevante pakkeservice.
Vi tager dog, som altid, din kritik til efterretning, da vi altid stræber efter forbedring.

God og hurtig service

God og hurtig service. Rigtig gode tilbud.

26 september 2023

Hej Leif,

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner!
Vi håber at du igen finder noget på vores hjemmeside, der falder i din smag.

Salg af spiritus til mindreårige hos Skjold Burne på Godthåbsvej

Skjold Burne på Godthåbsvej, Frederiksberg har solgt en flaske vodka til min datter og hendes veninde. De er henholdsvis 13 og 14 år!!!
Der blev ikke bedt om legitimation.
Det burde bare slet ikke kunne ske!

15 september 2023

Hej,

Jeg kan fortælle med det samme, at det naturligvis er noget vi tager meget(!) alvorligt. Vores direktør har kontaktet ejeren af Skjold Burne Godthåbsvej, som ligeledes er overrasket og tager sagen alvorligt.

For at kunne grave lidt dybere i sagen og for at finde ud af hvordan det er sket (og ikke vil kunne gentage sig), ville det hjælpe enormt med nogle oplysninger for købet.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende en mail til webshop@skjold-burne.dk med detaljerne for købet. Her vil dato og tidspunkt for købet, være til stor hjælp.
Såfremt der er foretaget en elektronisk betaling, vil det fremgå af bankoversigten.

Vi tager sagen dybt alvorligt og forsøger at rede trådene ud så godt vi kan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Spændende udbud i mange forskellige …

Spændende udbud i mange forskellige kvaliteter og til fornuftige priser. Gratis forsendelse ved køb over 600 kr og fin levering til døren. Absolut et koncept som lagres og bliver bedre med årene.

10 september 2023

Hej Allan,

Tusinde tak for de fem flotte stjerner.
Vi forsøger altid at hente nye spændende produkter ind, som vi tror på at I vil elske. Samtidig er det vigtigt for os at vi kan bevare og hæve vores høje serviceniveau.

Rigtig god weekend!
Skjold Burne

We Got undrinkebel Old Wine

Vi købte deres tilbud 6x Tarapaca som normalt koster 200 kr flasken, til 100 kr.
Ingen af vinene var iorden, der var prop i og smagte dårligt, ligesom om de var for gamle.
Vi har prøvet at skrive til skjold burne,men har endnu ikke fået noget svar tilbage.

17 juli 2023

Hej Ann Britt,

Vi er kede af, at vinen ikke levede op til dine forventninger.
Min kollega og vores salgschef forsøgte at ringe til dig i går, med beskeden om at vi gerne vil refundere dit køb.
Desværre fik vi ikke fat i dig på telefonen.

Set i bagklogskabens lys, skulle vi naturligvis have skrevet tilbage på mail, så du vidste at vi var i fuld gang med at sætte en refusion i gang. Vi beklager at vi ikke fik skrevet tilbage i går.

Min kollega vil kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan få sat en refusion af købet i gang.

Vi håber at du ved dit næste køb, får en vin der lever op til dine forventninger.

Hav en rigtig dejlig dag.

Kom ind i Skjold Burne på Godthåbsvej

Kom ind i Skjold Burne på Godthåbsvej. Plejer at forny buskort der.. Kunne ikke se skiltet mere.. Spurgte den meget unge dame bag disken, om de ikke fornyede buskort mere 🤔 gudhjælpemig om hun ikke svarede: Det ved jeg ikke, det tror jeg ikke 😣😣 Jeg gik… PS. Der var overhovedet ikke priser på nogle af deres varer.. Troede ved lov, at der skal være priser på hylderne…

31 juli 2023

Hej Elsebeth,

Vi er enormt kede af den dårlige oplevelse! Det er naturligvis ikke i overensstemmelse med Skjold Burnes måde at drive
forretning på.
Da vi som koncern ikke har indsigt i butikkens egne aftaler bl.a. ang. fornyelse af billetter til offentlig transport, skal jeg ikke kunne sige om det rent faktisk kan lade sig gøre i den pågældende butik.

Dog skal du naturligvis ikke have en dårlig oplevelse, når du træder ind i en Skjold Burne butik og jeg har sendt din henvendelse videre til vores ledelse, som vil tage fat i den pågældende butik.

Vi beklager enormt meget og håber ikke at får samme oplevelse igen.

Tobias fra Skjold-Burne

God pris hurtigst levering

27 april 2023

Hej Steen,
Tak for stjernerne og rosen! Vi håber at du har lyst til at handle hos os igen 😎

Hav en dejlig weekend!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God kvalitet til god pris

4 maj 2023

Hej Jan,
Tak for de 5 flotte stjerner!
Vi arbejder hårdt hver eneste dag på, at skaffe den gode vin til den gode pris - så vi er glade for at du er glad 🙂

Hav en dejlig weekend!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ok hjemmeside og fornuftige…

Ok hjemmeside og fornuftige tilbudspriser. Mangler at få en ordrebekræftelse med det samme når man har betalt

1 maj 2023

Hej Steffen,
Vi er glade for at høre at du er tilfredse med vores hjemmeside og vores tilbud.
Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse, må du meget gerne skrive til webshop@skjold-burne.dk, så kan én af mine kolleger hjælpe dig.

Rigtig god weekend!

Top levering og info

26 april 2023

Hej Bjørn,
Tusinde tak for de 5 stjerner!
Vi er glade, så længe du er glad 🤩

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.