Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na een weekender samen met mijn vriend deze pillen ingenomen. Netjes gewacht tot minimaal 24 uur na het festival en toen 2 capusles voor het slapengaan ingenomen. De dag er na in de ochtend voel ik mi... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De afgelopen weken een aantal keer geprobeerd, dit waren mijn eerste ervaringen met SKIPJEDIP! En wat een verschil zeg. De dagen na mijn festivals (waaronder twee weekenders in drie weekends) voelde i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit jaar 2 feesten met en 1 feest zonder beFesti meegemaakt. Het is opmerkelijk hoe groot het contrast is tussen de ervaringen met en zonder. De dagen na het feestje zonder beFesti waren drama... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik zag vele reclames voorbij komen op tiktok en na de eerste dinsdag dip die ik had, ging ik toch bestellen met eigenlijk weinig verwachting. Echter werkt dit product echt top en voel ik me al de hele... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

Party without the comedown starts here. The science-driven supplement for your recovery.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Erg slecht…

Erg slecht…
Werkt niet, 100% geld terug garantie, NIET WAAR! Kunt het bedrijf niet bereiken.

1 september 2024
Logotyp för SKIP

Svar från SKIP

Hi Fleur,

Wat balen dat je niet tevreden bent met SKIP JE DIP! en dat je het gevoel hebt dat je ons niet kunt bereiken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We willen dit graag samen met je oplossen.

We hebben op 6 november al op je bericht gereageerd, maar daarna niets meer van je vernomen. Misschien is onze mail in je spam terechtgekomen?

Omdat we willen dat iedereen een goede ervaring heeft met SKIP JE DIP!, kijken we graag hoe we dit kunnen oplossen. Heb je nog capsules of zakjes over? Stuur ons dan even een mail op support@skipjedip.nl met je bestelnummer, dan regelen we het meteen voor je.

We horen graag van je! 😊

Groetjes,
Jeroen van SKIP JE DIP!

Skip De Dip werkt

Skip De Dip werkt. Wel feesten, maar geen dip de dagen erna.
Het bedrijf doet wat het beloofd.
Snelle én discrete levering.

1 januari 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na een festival gebruikte ik 5HTP en…

Na een festival gebruikte ik 5HTP en diverse supplementen om geen last te hebben van een dip, dit is nu samen gebracht in één pil
Sinds ik deze gebruik ervaar ik geen dip, alles is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid die je gebruikt en welke middelen
Voor mij helpt het zeker en raad ik het zeker aan te proberen

7 december 2024

Fijn die extra boest

Fijn die extra boest om de week na een avondje uit door te komen net iets meer energie en mentaal ook wat fitter dan als je geen skip je dip neemt.

18 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede uitleg hoe te gebruiken
En geen dip gehad
Ga niet meer naar een festival zonder skip je dip in huis te hebben :)

16 november 2024

Werkt voor mij goed

Werkt voor mij goed, nee natuurlijk niet helemaal fit maar wel gewoon je normale ritueel op kunnen pakken na een goed festival

5 november 2024

Het werkt echt!!

Sceptisch toen ik het bestelde op aanraden van een vriendin. Maar het werkt echt! Je hebt idd weinig last van je " dinsdag".
Ook werd het snel en netjes geleverd.

15 oktober 2024

Echt top!

Ik werd fijn en goed wakker, had geen nare nasleep en voelde mij zelfs zo goed dat ik de volgende dag kon sporten! Heerlijk

21 september 2024

5⭐️ supplement!

Twee weken achter elkaar naar een festival geweest. Week 1 zonder SYD en week 2 met. Wat een wereld van verschil! Vooral mentaal een enorme positief resultaat! Mijn SYD ligt klaar voor het volgende feestje.

25 september 2024

Werkte totaal niet

21 juli 2024
Logotyp för SKIP

Svar från SKIP

Hoi Chris!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je eerlijke feedback over SKIP JE DIP! met ons te delen. Het is geweldig dat je ons supplement een kans hebt gegeven!

Het is natuurlijk wel jammer dat SKIP JE DIP! bij jou niet het gewenste effect heeft gehad. Er zijn veel factoren die de werking van het supplement kunnen beïnvloeden, zoals je slaap, voeding, de hoeveelheid die je hebt ingenomen, en je algehele weerstand. Soms kan een combinatie van deze elementen ervoor zorgen dat de resultaten anders uitpakken dan verwacht.

We willen dit graag met je oplossen. Als je nog enkele capsules of zakjes over hebt, zou je ons dan een e-mail kunnen sturen op support@skipjedip.nl met je bestelnummer?

Nogmaals bedankt voor het uitproberen van SKIP JE DIP!, en we wensen je veel plezier bij je aankomende festivals en feestjes!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@skipjedip.nl.

For your happiness.

Jeroen van SKIP JE DIP!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.