1. Mobiltillbehörsbutik
  2. Mobiltelefoner
  3. Datortillbehörsaffär
  4. Datoraffär
  5. Datorbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Laptop skins - designa eget laptopskin! iPhone 3G S skal Skydda bärbar pc och iPhone 3GS. iPhone 4 skal. Låga priser på alla laptop skins & iPhone 3GS skal vi har även wii skins, PS3 skins, xbox 360 skins

2,1

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Ring ägarna!

Får du inte dina varor - Ring ägarna!
Miguel Rocha Tel. 072-203 12 22
Erika Jernberg 076-212 89 25

20 maj 2016

Betalat men ej fått varan

Beställde innan jul en laptop skins till dottern. Gjorde förskottsbetalning för att få snabb leverans. Nu i början av mars har jag fortfarande inte fått nån leverans. Har upprepade gånger ringt och mejlat och bland annat bett om återbetalning. Aldrig fått svar. Mycket oseriöst företag som jag ALDRIG skulle rekommendera någon att handla från.

8 mars 2016

Först utebliven leverans - sedan fel material

Aldrig mer någonsin att jag handlar från Skinz. De svarar ej i telefon, de besvarar ej mail.
Jag beställde två plånboksfodral som i beskrivningen var av läder.
Först fick vi aldrig leveransen. Efter två mail samt kontakt med Paypal som jag betalde via erhöll vi fodralen. Men fodralen var av 100 % plast. Jag försökte då kontakta Skinz igen via telefon och även mail men fick inget svar. Jag har handlat mycket på nätet, även utom Sverige; i Europa och USA och har aldrig stött på problem tidigare. Jag vill varna alla från att handla från detta företag som lurar sina kunder och jag kommer att sprida det via mina nätverk

28 januari 2016

Kontaktproblem...

I samband med en retur har jag börjat undra om det över huvud taget finns en människa i andra ändan – ingen som svarar i telefon eller på e-post och inga pengar återbetalas. Jag önskar att jag hade bott i Göteborgsområdet för att kunna göra ett butiksbesök och möta någon (?) öga mot öga.
Första och sista gången jag handlar därifrån.

Uppdaterat 10/1: Pengar nu återbetalda - det finns tydligen en människa därbakom trots allt... :-)

9 januari 2015

aldrig mer!

har fått fel mått på produkten, har försökt att kontakta de men de svarar inte. Håller på att kontakta konsumentverket just nu och se vad jag kan göra.
Ska aldrig mer handla hos dem.
V'äldigt besviken

21 januari 2013

Katastrof

Efter att jag har beställt på nätet och betalat online så sa dem att det kommer att ta några dagar innan jag skulle få min produkt, men jag väntade i en månad och så mejlade jag till dem men hörde inget nu har det gått flera månader och jag har inte fått min produkt har även polisanmält dem men det har inte hänt något. Sista gången jag beställer något av dem.

22 oktober 2012

Håller inte vad de lovar

Hemsidan säger att de är billigast och snabbast. Visst hyffsat bra priser. Sidan säger 1-4 dagars leverans på alla skins, även på egen-designade skin. Jag la en order på ett eget skin och efter 16 dagar hade jag fortfarande inte hört ett ljud från dem. Så då bestämde jag mig för att skicka ett mail genom deras formulär på hemsidan och avbeställde, och sa att jag misstänker de är oseriösa. Idag 2 dagar efter detta mail så får jag en leveransbekräftelse på mailen om att de nu skickat min order. Så de verkar inte ens läsa de mail dom får in via sin kundtjänst, och struntar i ordrar tills man påminner dem om dem. Om de haft problem av något slag tycker man att de kan lägga upp en notis på hemsidan åtminstone.

Värsta jag varit med om när jag beställt online. Tänker aldrig handla hos dem igen och kommer att avråda alla jag känner att handla där.

22 juli 2011
Visa omdömen på alla språk. (9 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis